Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ντοκουμέντο: Διάτρητη από σφαίρες η άτρακτος του AB-212ASW ΠΝ21 των Ιμίων αλλά κάποιοι μίλαγαν για... πριτσίνια! - NΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Διάτρητο από σφαίρες ανελκύστηκε το ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο AB-212ASW ΠΝ21 από την περιοχή των Ιμίων, όπως φαίνεται καθαρά στις παραπάνω φωτό που διέρρευσαν τις πρώτες ώρες της ανέλκυσης, αλλά ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης ανακοίνωσε ότι "Δεν ήταν τρύπες από σφαίρες, ήταν από τα πριτσίνια που είχαν ξεκολλήσει όταν συγκρούστηκε με την θάλασσα ιαι εν συνεχεία βυθίστηκε με αποτέλεσμα η πίεση να τα ξεκολλήσει".

Δείτε τις φωτό και μπορείτε να κρίνετε τι είδους "πριτσίνια" προκάλεσαν αυτές τις τρύπες.

Το τραγικό είναι ότι μέχρι σήμερα αυτή είναι η επίσημη εκδοχή.

Το pronews.gr πρώτο ζήτησε πριν δύο ημέρες (διαβάστε σχετικά εδώ), με αφορμή την συμπλήρωση είκοσι ετών από την τραγωδία, να υπάρξει παραδοχή του τραγικού γεγονότος επίσημα από την Πολιτεία. 

Μην φτάσουμε πάλι 40 και 50 χρόνια, μετά, όπως συνέβη με τους νεκρούς της Κύπρου, για να αναγνωρίσουμε ότι οι νεκροί μας είναι αποτέλεσμα εχθρικής ενέργειας. 

Είναι ντροπή. Εθνος που δεν αναγνωρίζει ότι τα παιδιά του έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών, μαχόμενοι και όχι λόγω "τεχνικής βλάβης", δεν έχει μέλλον.