Χρήστες OnLine

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ιδού ποιοι χρηματοδοτούν την Διεθνή Αμνηστεία: Αλ Κάϊντα, Κατάρ και Σ.Αραβία



Επειδή η κυβέρνηση "τρέμει σαν το φύλλο" μόλις κάποια από τις διεθνείς ΜΚΟ παίζοντας φυσικά είτε το παιχνίδι ξένων κέντρων είτε για "εισπρακτικούς λόγους", ας θυμηθούμε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για τους χρηματοδότες της Διεθνούς Αμνηστείας που δημοσιεύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013.

Να σημειώσουμε ότι η Διενής Αμνηστεία χαρακτήρισε την Ελλάδα "υπεύθυνη για τον πνιγμό των λαθρομεταναστών" που είχαν στείλει οι ... Τούρκοι λαθρέμποροι έξω από το Φαμακονήσι και ζήτησε εισαγγελικό έλεγχο, κάτι στο οποίο η κυβέρνηση πειθάρχησε άμεσα!

Kαι βέβαια παραμένει το ερώτημα: Ποιος χρηματοδοτεί όλη αυτή την μετακίνηση πληθυσμών.
Στην πατρίδα τους 5.000 δολάρια το κεφάλι χρειάζονται για το ταξίδι π.χ. από το Πακιστάν στην Ελλάδα (μόνο 1500 δολάρια το κεφάλι παίρνουν οι δουλέμποροι για να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα από τα μικρασιατικά παράλια). Που βρίσκουν 5.000 δολάρια ο κάθε ένας; 

Μήπως οι εικασίες για χρηματοδότηση από τις πλούσιες ισλαμικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ κλπ προκειμένου να ενισχυθεί η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, έχουν βάση;

Ας δούμε εκείνο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα:
"Η Διεθνής Αμνηστία που με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα παραδέχτηκε ότι συνεργάζεται με ΜΚΟ που έχει την έδρα της στην Ελβετία, και ιδρύθηκε από τον Καταριανό καθηγητή ιστορίας Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi και πρόεδρο της Al Karama (το όνομα της ΜΚΟ), ο οποίος δεν είναι τίποτα περισσότερο από εταιρεία-βιτρίνα της Al Qaeda!

Η χρηματοδότησή της Διεθνούς Αμνηστείας από την Al Karama φτάνει τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα, όπως αποκαλύπτει σε έκθεσή του το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
Η ΜΚΟ Al Karama υποτίθεται ότι παρακολουθεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στις αραβικές χώρες την΄ίδια στιγμή που χρηματοδοτεί τους ισλαμιστές εγκληματίες για να τα καταπατούν στην Συρία σφάζοντας γυναίκες και παιδιά, με δεκάδες αντριχιαστικούς τρόπους. 

Την ίδια στιγμή προκύπτει ισχυρή σύνδεσή της με τις Amnesty International και Human Rights Watch, τις άλλες "υπερασπιστριες" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Για την περίπτωση της Ελλάδας έχουν ειδικό τμήμα που ασχολείται με τις "καταγγελίες" μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αυτοαποκαλούμενων "Μακεδόνων της Ελλάδας" και δήθεν "μελών της τουρκικής μειονότητας".

Χαρακτηριστικό είναι ότι Διεθνής Αμνηστεία πριν ελάχιστες ημέρες ζήτησε και την τιμωρία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για "ρατσιστικά" σχόλια εναντίον των λαθρομεταναστών, όπου ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, σε ομιλία του απλώς ζητούσε να επιβληθεί ο νόμος στους λαθρομετανάστες.

Η Amnesty International (Διεθνής Αμνηστεία) παραδέχτηκε χθες με email ότι η ΜΚΟ Al Karama την βοήθησε στο παρελθόν με περιπτώσεις παραβιάσεως ανθρωπίνων δικαιωμάτων που όμως όπως προσθέτει "δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε". Η Human Rights Watch αντίθετα αρνήθηκε ακόμα και να σχολιάσει.

Με δήλωσή του το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών  κατέταξε τον  Al Nuaimi σαν "χρηματοδότη τρομοκρατών (terrorist financier and facilitator)” "παγώνοντας" όλα του τα περιουσιακά στοιχέια στις ΗΠΑ, και απαγορεύοντας στους Αμερικανούς πολίτες "να κάνουν δουλειές" μαζί του.
Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν τον Al Nuaimi ότι “στήριξε οικονομικά” για περισσότερο από μια δεκαετία την  Al Qaeda και ομάδες συγγενεύουσες με αυτήν όπως-σωστά μαντέψατε"- την Τζαμπάτ Αλ Νούσρα που σφάζει στην Συρία γυναικόπεδα, και την Αλ Σεμπαμπ που ευθύνεται για το έγκλημα στο εμπορικό κέντρο του Ναιρόμπι.

Μόνο φέτος για ο Al Nuaimi μετέφερε στην Αλ Κάιντα της Συρίας 600.000 δολάρια και συγκεκριμένα στον Abu-Khalid Al Suri στενό συνεργάτη του αρχηγού της ΑΛ Κάιντα  Ayman Al Zawahiri

Επιπλέον διευκόλυνε την χρηματοδότηση της ιρακινής Αλ Κάιντα και την επικοινωνία της με Καταριανούς δωρητές. Υποστήριζε ένα κύκλωμα που έστελνε 2.000.000 δολλάρια το μήνα στην Αλ Κάιντα του Ιράκ, η οποία στην συνέχεια ενίσχυε τους ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία"
Και καταλήγαμε:
"Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι λεγόμενες οργανώσεις υπερασπισης των ανθρωπίνων διακιωμάτων, συνεργάζονται με αυτούς που τα καταπατούν, και συμμετέχουν στην προώθηση ανθρώπων στην προσφυγιά, οι οποόι για να σωθούν καταφέυγουν σε χώρες όπως οι δικές μας, με αποτέλεσμα την κατάρρευση των κοινωνικών δομών. 

Στη συνέχεια οι οργανώσεις αυτές καταφεύγουν στην εργολαβική "φίμωση" όσων λένε τα αυτονόητα για την προστασία των χωρών τους χαρακτηρίζοντάς του "ρατσιστές", και κάνουν πλύση εγκεφάλου μαζί με τα εγχώρια ΜΜΕ δημιουρώντας τύψεις στους πολίτες, που τολμούν και δυσανασχετουν, επειδή η χώρα τους έχει αλλαξει χέρια.

Έτσι, ακόμα και αυτονόητη δήλωση του ΕΛ.ΑΣ. Νίκου Παπαγιαννόπουλου, ότι "Οι λαθρομετανάστες δεν πρέπει να πιστεύουν ότι θα έχουν μια εύκολη είσοδο και διαβίωση στην χώρα μας", το καταγγέλλει   η απίθανη Διεθνής Αμνηστεία, "μακρύ χέρι" της Νέας Τάξης  και των επιχειρηματιών τύπου Τ.Σόρος, ως ... "ρατσιστικό" και "παράνομο" σχόλιο!

Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε άμεση διενέργεια έρευνας για τις δηλώσεις του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας υποστηρίζοντας ότι "Προτρέπει τους αστυνομικούς να προβούν σε βίαιες ενέργειες κατά των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα".

Δηλαδή πρώτα βοηθούν κάπποιους να διαλύσουν, χώρες ανά την υφήλιο, και τα "καραβάνια" των δυστυχισμένων να τα κατευθύνουν σε χώρες σαν την δική μας για να κάνουν με το έτσι θέλω πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Στη συνέχεια ξεκινάει η προπαγάνδα για την αποδοχή της νέας κατάστασης. 

Σε όλα τα στάδια αυτού του μετασχηματισμού, συμμετέχουν οι Amnesty International και Human Rights Watch, οι ίδιες που κάνουν "παρέα" με χρηματοδότες της Αλ Καίντα. Και μετά εάν καποιος πει ότι αυτό είναι σχεδιασμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, (μαζί και ο ρόλος της Αλ Κάιντα) θα τον πουν συνωνομοσιολόγο".