Χρήστες OnLine

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Η Κατάρευση της ελίτ - Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Βίντεο)

Οι Βασιλείς

Συνεχίζοντας με τις έρευνες ,μας σχετικά με την «κατάχρηση εξουσίας» εκ μέρους της ΝΠΤ θα θέλαμε να αναφερθούμε στην κατάσταση που επικρατεί «στη Μοναρχία» η οποία φαίνεται ότι «δεν βαδίζει πολύ καλά».

Για παράδειγμα στην περίπτωση της βασίλισσας Βετρίκης της Ολλανδίας, που αποφάσισε να «αφήσει το θρόνο της», υπενθυμίζουμε ότι είναι «κόρη του ναζιστή αξιωματικού των Ες Ες» που ίδρυσε τη «λέσχη Bilderberg» και μία σταθερή και «επιμελής συμμετέχουσα» όπως και «επίτιμο μέλος και συνδιοργανώτρια» μαζί με τον David Rockefeller των συνεδριάσεων της περιβόητης λέσχης αυτών που κατευθύνουν τον πλανήτη.

Και τι να πούμε για τη βασίλισσα Φαβιόλα του Βελγίου η οποία ίδρυσε ένα ιδιωτικό ίδρυμα για να «αποφύγει τους φόρους και να υπεξαιρέσει δημόσιο χρήμα» για προσωπικό της συμφέρον. Και για ποιο λόγο η «Βασίλισσα Ελισάβετ η 2η της Αγγλίας» υποβάλλεται σε στενότερο « έλεγχο των οικονομικών της», κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν;

Ακόμη ποιος είναι ο κρυφός λόγος για τον οποίο «οι Βασιλείς Της Ισπανίας» υποβάλλονται και αυτοί σε στενότερο οικονομικό «έλεγχο»; Η σύμπτωση είναι ότι και η Βασίλισσα Σοφία είναι και αυτή άλλο ένα ενεργό μέλος της «διάσημης Λέσχης BIlderberg».