Χρήστες OnLine

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!


Πρόλογος απο τον Πύρινο Λόγιο

Οσο προχωράει η σήψη του πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη είναι η βρώμα που αναδύεται! Οσοι έχετε διαβάσει το ιστορικό μου πόνημα "Απο τον Εφιάλτη των Θεμοπυλών στον Παπακωνσταντίνου του Μνημονίου (Μέρος Δ΄ "Ανδρέας Παπανδρέου"), ίσως και να νομίσατε οτι τα στοιχεία που είχα παραθέσει για την προδοσία του ανδρέα Παπανδρέου και τις σχέσεις του με τη CIA ενδεχομένως και να ήταν ελλειπή, παρά την αφθονία των πηγών μου, τις οποίες και είχα αναρτήσει στο τέλος του άρθρου.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε κι άλλα στοιχεία, που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας, οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ΕΣΤΗΣΕ το ΠΑΣΟΚ κατ΄εντολήν των ξένων για να ελέγξει τη μεταπολίτευση και την περεταίρω πορεία της Ελλάδας
, για να μην κυνδυνέυσουν ποτέ στην πραγματικότητα τα αμερικανικά συμφέροντα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και φυσικά του οτι ο Παπανδρέου δεν επιθυμούσε τίποτε άλλο παρά μόνο την εξουσία και με ποιόν τρόπο θα την κράταγε εσαεί. Το έγγραφο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" και το υπέγραφε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Α. Λεονταρίτης.

Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα στο ηλεκτρονικό περιοδικό ISTORIES.GR απ΄όπου και η αναδημοσίευσή του στο μπλόγκ μας.