Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μια αποκάλυψη-ντοκουμέντο: Από πότε γνώριζε την ύπαρξη πετρελαίου το Ελληνικό κράτος;

Μια αποκάλυψη-ντοκουμέντο: Από πότε γνώριζε την ύπαρξη πετρελαίου το Ελληνικό κράτος;

Τα δύο τελευταία χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσεως, ενεφανίσθησαν διάφοροι πολιτικοί, δημοσιογράφοι-«ερευνητές» και άλλοι… «ειδήμονες» κι άρχισαν να ομιλούν με ύφος περισπούδαστο για τον πλούτο που κρύβει μέσα της η ευλογημένη ελληνική γη, σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ. Ποια είναι η αλήθεια, την οποία κρύβουν επιμελώς οι έμμισθοι παπαγάλοι του συστήματος της «δημοκρατίας»-ξενοκρατίας; Το ελληνικόν κράτος εγνώριζε για την ύπαρξιν των πετρελαίων από τα προπολεμικά χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα, είχα στην κατοχήν μου ένα λεύκωμα του έτους 1939, έκδοση του Υφυπουργείου Τύπου και Τουρισμού. Επρόκειτο για τα πεπραγμένα του εθνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, κατά τα έτη 1938-1939. Παρέδωσα το λεύκωμα στον φυσικό διάδοχο του Ι. Μεταξά, τον Γ.Γ. του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, κ. Ν. Μιχαλολιάκο, ο οποίος  διέταξε την ακριβή ανατύπωσίν του –τιμής ένεκεν-. Το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Χρυσής Αυγής και μπορεί να το προμηθευθεί ο καθένας.

Εις το μέσον του βιβλίου, υπάρχει ένα δισέλιδο αφιέρωμα στην επίσκεψη του Εθνικού Κυβερνήτου στην περιοχή του Κατακώλου Ηλείας, με τέσσερα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Τι έκανε στην συγκεκριμένη περιοχή ο Ι. Μεταξάς; Έθεσε σε λειτουργία το πρώτο γεωτρύπανο για την άντληση των ελληνικών πετρελαίων!!!




Ιδού και οι σχετικές λεζάντες:

Κατά την περιοδείαν του ανά την Ηλείαν, ο κ. Πρόεδρος της Κυβερνήσεως επεσκέφθη τας παρά το Κατάκωλον εγκαταστάσεις, όπου γίνονται γεωτρήσεις δια την ανεύρεσιν πετρελαιοπηγών.

… Εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων, έστρεψεν ο ίδιος ένα μοχλόν και μετέδωσε την κίνησιν εις το γεωτρύπανον, το οποίο ήρχισε να λειτουργεί…

… Και ετόνισε: «Αρχίσατε την εργασίαν σας. Ο Θεός να βοηθήσει το έργον σας. Είμαι βέβαιος ότι με την δραστηριότητά σας και την πείραν, που έχετε, θα κάμετε παν το δυνατόν, δια να εύρετε το πετρέλαιον, το πολύτιμον αυτό αγαθόν δια τον τόπον μας…».


Μετά ήρθε ο πόλεμος, η δολοφονία του Ι. Μεταξά και τα υπόλοιπα γνωστά γεγονότα και τα πετρέλαια ξεχάστηκαν. Οι δε πολιτικοί-ανδρείκελα της ξενοκρατίας, που ανέλαβαν τις τύχες της χώρας μετά τον συμμοριτοπόλεμο, μιας χώρας ρημαγμένης με τους κατοίκους της να πεινούν, προτίμησαν να λαμβάνουν (και να ξεκοκαλίζουν, αυτοί και οι φίλοι τους…) τα διάφορα σχέδια Μάρσαλ, υποδουλώνοντας την Ελλάδα, παρά να αξιοποιήσουν τον εθνικό μας πλούτο! Μέχρι που ήρθε στην εξουσία το Καθεστώς της 21ης Απριλίου, το οποίο ξεκίνησε (το 1973) την εξόρυξη πετρελαίου στο κοίτασμα του Πρίνου και λίγο αργότερα (όλως τυχαίως…) ανετράπη!

Συμπέρασμα: Δύο «δικτατορίες» -συμφώνως με την τρέχουσα «πολιτικώς ορθή» λογική- ξεκίνησαν την άντληση του εθνικού μας πλούτου, που θα άλλαζε την εικόνα της χώρας, που θα γινόταν πλούσια, άρα οικονομικώς και πολιτικώς ανεξάρτητη. Και πολλές «δημοκρατίες» έθαψαν τον εθνικό μας πλούτο, για να είμαστε φτωχοί, άρα οικονομικώς και πολιτικώς εξηρτημένοι στους διεθνείς τοκογλύφους!

Έλληνες πατριώτες, Έλληνες που σήμερα δυστυχείτε εξ’ αιτίας των ξενοκινήτων και ξενοδούλων πολιτικάντηδων που δεν αξιοποίησαν τον άφθονο εθνικό μας πλούτο και σας παρέδωσαν βορά στα νύχια των διεθνών ορνέων της τοκογλυφίας, θα έχετε σε δύο ημέρες στα χέρια σας ένα φοβερό όπλο: την ψήφο σας. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε. Μαύρο στους υπευθύνους της δυστυχίας μας! Χρυσή Αυγή ξανά, για την αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου.
Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Ο κόσμος της Φρίκης του ΚΚΕ.



ΚΚΕ παλέυει για την ανεξαρτησία του μακεδονικού λαού;
δολοφονημένοι ¨Ελληνες απο το ΚΚΕ.
Ειστε υπερηφανοι για αυτα κομμουνιστες δικτακτορες;
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΙΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΑΚΟΥΝΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!

 
Δείτε εδώ την εθνίκη αντίσταση του ΚΚΕ:
http://www.youtube.com/watch?v=ombmSmh77GY


 
Οι κομμουνιστές παραχαράσουν ασύστολα την ιστορία προκειμένου να το
παίξουν εθνικοαντιστασιακοί και όχι δολοφόνοι όπως πραγματικά ήταν.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΚΕ - ΓΕΡΜΑΝΩΝ

 
http://sfoulidis.landofheroes.org/symfonia/symfonia1.htm
http://sfoulidis.landofheroes.org/symfonia/symfonia2.htm
http://sfoulidis.landofheroes.org/symfonia/symfonia3.htm