Χρήστες OnLine

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ -- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ‏.

«Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30).
 
Η άποψη πως το Ελληνικό γένος προέρχεται από άλλον πλανήτη δεν είναι καινούρια αλλά έχει τις ρίζες της στους ενδόξους προγόνους μας όπου κατά πολλούς ερευνητές είχαν αρκετά πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτήν που κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε.


Αναφορές για το γένος των Ελλήνων γίνονται από τονΑριστοτέλη, Πλάτων, Όμηρο αλλά και πολλούς ακόμη...

μέσα από τα κωδικοποιημένα για πολλούς κείμενά τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως με τον όρο Έλληνα δεν εννοούμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος στην Ελλάδα καθώς ο Έλληνας είναι είδος.


Αν πράγματι δεχθούμε τα λεγόμενα των ενδόξων προγόνων μας (και δεν είναι λίγα), εύκολα υπάρχει μια «λογική» εξήγηση για τη καταγωγή μας: Ελληνική Πελασγική Φυλή. 

Οι Ανδρομέδειοι πριν από εκατομμύρια χρόνια, με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, έστειλαν μια ειδική ομάδα που είχε σαν αποστολή να δει σε τι κατάσταση ήταν ο πλανήτης Γη. Οι απεσταλμένοι, έφτασαν στη Γη με τρία διαστημόπλοια και διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι δεν είχαν εξελιχθεί καθόλου.

Μόνο ο άνθρωπος του Νεάντερνταλ είχε καταφέρει να ξεχωρίσει αλλά κι αυτός εξαφανίστηκε πριν από 30.000 χρόνια, εξαιτίας μιας σοβαρής κλιματολογικής αλλαγής.