Χρήστες OnLine

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΨΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ MEGA. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Μέσα σε 3.30 λεπτά έγινε οτι δεν είχε γίνει σε 4 χρόνια. Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" και εκπρόσωπος του κόμματος του Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή, "μαθητευόμενο μάγο", με τον τελευταίο να τσαντίζεται, να απειλεί τον Κασιδιάρη ότι θα τον "αποχαιρετήσει γιατί τον πρόσβαλε" και στο τέλος να του κλείνει το μικρόφωνο, ενέργεια που πιθανόν αποτελεί ζήτημα εαν το κόμμα προσφύγει στο ΕΣΡ...!




Ο Καψής τον αποχαιρέτησε, ο Κασιδιάρης όμως πρόλαβε και του είπε: "Δεν είσαι δημοσιογράφος εσύ, είσαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, είσαι υπάλληλος των μεγαλοεργολάβων, του Μπόμπολα, σε πληρώνουν για να τρομοκρατείς τον κόσμο". Το απόσπασμα, στο βίντεο που ακολουθεί. Ενα από τα καλύτερα του προεκλογικού αγώνα.


Έπρεπε να πάει ένας Χρυσαυγίτης Έλληνας στο μπουρδέλο τους, για να τους πει αυτά που συζητάει ο Ελληνικός λαός για το MEGA και τα πουλημένα του Μπόμπολα υπαλληλάκια.. Ότι είναι ξεπουλημένα τομάρια υπάλληλοι των πλουτοκρατών και των διεθνών τοκογλύφων γραφείο τύπου της Μέρκελ και όλων αυτών που μας πίνουν το αίμα... έπρεπε να βρεθεί ένας ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ μαχητής να το κάνει αυτό τη στιγμή που ΟΛΑ τα άλλα κόμματα ψευτοεπαναστατικά τύπου τΣΥΡΙZΑ κ ψευτοπατριωτικά τύπου Αν.Ελ κάθονται ΣΟΥZΑ στο αντιλαϊκό κανάλι της διαπλοκής ΜEGA... 

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. 
ΠΗΓΗ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Πως η Goldman Sachs μέσω της titlos plc κέρδισε 400 εκ.ευρώ σε ένα βράδυ!!!

Είναι η titlos plc ο δούρειος ίππος που χρησιμοποιήθηκε για την έναρξη της καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας; Ντοκουμέντα και στοιχεία που αποκαλύπτουν όργιο κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας που θα σοκάρουν!!!

“Tο χρέος της Ελλάδας είναι ΑΠΑΤΗ.
“H λύση είναι ο έλεγχος των τραπεζών” !!!


Η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας κ. Κ. Σημίτη και η Goldman Sachs, συμφώνησαν το περίφημο “currency swap”. Ένα μέρος του χρέους της Ελλάδας, το καταμετρούσαν σε δολάρια και γιεν Ιαπωνίας, με αποτέλεσμα η είσοδος στην ΟΝΕ, να καθιστούσε απαραίτητη τη μετατροπή τους σε ευρώ.

Η συμφωνία με τη Goldman Sachs, επέτρεψε στην Ελλάδα, να κάνει την μετατροπή με παλαιότερη και όχι τρέχουσα ισοτιμία και να αφαιρεθεί από το ονομαστικό χρέος της χώρας ένα σεβαστό ποσό, ούτως ώστε, το χρέος να εμφανιστεί μειωμένο στα επίπεδα του 60% του ΑΕΠ και ότι πληρούσε τις προϋποθέσεις του Συμφώνου Σταθερότητος και Ανάπτυξης.

Το όφελος της Goldman Sachs, από την παραπάνω “διευκόλυνση”, σύμφωνα με δική της δήλωση ήταν της τάξης των 2.3 δισ.


Στόν Αμερικάνικο Τύπο οι συμφωνίες είχαν όνομα :

Αριάδνη, Αίολος και Άτλας, τρεις εταιρείες-οχήματα, ειδικού σκοπού (plc).

Σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times, των Financial Times, του Euroweek και άλλων δημοσιογραφικών portals, η «Αριάδνη» ήταν η πρώτη συμφωνία, Goldman Sachs - Ελλάδας το 2000, και σύμφωνα με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο δεσμεύει για λογαριασμό της Goldman Sachs, μέρος των μελλοντικών εσόδων του Ο.Π.Α.Π.

Ο «Αίολος», ιδρυθείς το 2001, επέτρεψε τη δέσμευση εσόδων από τα τέλη του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο «Άτλας», την ίδια χρονιά, τη δέσμευση εσόδων από τα τέλη διοδίων.

Στη διαχείριση και εποπτεία των επιχειρήσεων αυτών και των συναλλαγών τους, φέρονται να εμπλέκονται επίσης, οι Morgan Stanley και UBS, και οι ελληνικές Τράπεζες, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.

Η Ελλάδα πρακτικά, δανειζόταν ρευστό προκαταβολικά, με αντάλλαγμα μελλοντικές αποδόσεις των Δημοσίων εσόδων προς τους δανειστές της.

Ουσιαστικά “υποθήκευε” εν έτη 2000, 2001, 2002, τα μελλοντικά Δημόσια έσοδα, πρός τούς πιστωτές μας, παλαιούς πρός το παρόν.

Ο “παλιός” κλασικός τρόπος βεβαίου αποτελέσματος, δημιουργίας Δημόσιου χρέους σε μιά χώρα.