Χρήστες OnLine

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΟ...ΚΡΥΦΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Κείμενο του Καλλίμαχου, αφιερωμένο στους υποστηρικτές του πρώην (;) βουλευτή της Νδ:
Δεν είναι μυστικό ότι το σύστημα στηρίζει τον Καμμένο ως υποκατάστατο του φθαρμένου Καρατζαφέρη, που έπαιξε τον "λειτουργικό ρόλο" του και τείνει προς απόσυρση, ώστε να υφαρπάξει και να διαχειριστεί μερίδα της αντιμνημονιακής πατριωτικής ψήφου. 
Πολλοί συμπολίτες μας είτε από αφέλεια είτε από άγνοια για τα έργα και τις ημέρες του ανδρός ετοιμάζονται να ενισχύσουν το νεοϊδρυθέν κόμμα του  στις επερχόμενες εκλογές, μη δυνάμενοι να συνειδητοποιήσουν ότι αποτελεί ένα ακόμα δεκανίκι όσων προσπαθούν να μαντρώσουν και τελικά να κατευνάσουν την γνήσια λαϊκή αγανάκτηση.
 
Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του:

2002: Επικρίνεται για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου "Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη", όπου υποστήριξε την συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης το 2002.
 
2007: Διορίζεται Υφυπουργός Ναυτιλίας της κυβέρνησης Καραμανλή. Σεμνά και ταπεινά κλείνει 500 ώρες πτήσης-περιοδείας πάνω από τα ελληνικά νησιά σε ελικόπτερο αξίας 500.000 ευρώ, το οποίο μάλιστα άνηκε σε κυπριακή offshore εταιρεία.
2009: Τον Ιούλιο του συγκεκριμένου έτους το όνομα του Πάνου Καμμένου συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. 
Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ). Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. 
Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.
 
2011: Τον Απρίλιο του 2011 είχε στηρίξει ανοιχτά το στέλεχος της ΝΔ και περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης που οδήγησε στην καταδίκη του και τελικώς στην αργία του, καθώς μείωνε παρανόμως και κατ'επανάληψη πρόστιμα σε υπόθεση νοθείας και λαθρεμπορίου καυσίμων. Στη συνάντησή του με τον Ψωμιάδη ο Καμμένος έκανε λόγο για «πραξικόπημα» και «πολιτικές διώξεις» .
 
2012: Δημιουργεί ένα ψευδεπίγραφο πατριωτικό κόμμα εν μέσω δημαγωγικών φανφάρων που θα ζήλευε και ο Καρατζαφέρης, στο οποίο ενσωματώνει κυριολεκτικά κάθε καρυδιάς καρύδι. Απευθύνει προσκλητήριο στον ελληνοτουρκιστή Μίκη Θοδωράκη, τον κατηγορηθέντα για εσχάτη προδοσία Μανώλη Γλέζο (για προτάση δημιουργίας "ανεξάρτητης Μακεδονίας"), τον εθνομηδενιστή ΣΥΡΙΖΑ, τον θεατρικό θίασο των Οικολόγων Πράσινων, την ΔΗΜΑΡ του Φεράρι Επαναστάτη Ψαριανού και σε όλα τα άνθη του αγρού. 
Από το τυχoδιωκτικό και πολιτικάντικο αυτό μείγμα δε θα μπορούσαν να λείπουν οι συνάδελφοί του, τα αποπαίδια της ΝΔ (γνωστοί χαραμοφάηδες τόσων ετών και συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράχτηκε κατά συρροή στον τόπο). Στο φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης όπως είναι αναμενόμενο σιωπά πονηρά και προκλητικά, μην τυχόν και δυσαρεστηθούν οι "υψηλοί προσκεκλημένοι" και αποκτήσει κάποια "επιβλαβή" ταμπέλα. 
Μέσα στον υπερβάλλοντα ...ζήλο του τοποθετεί ως υποψήφιο στο Ρέθυμνο τον προβοκάτορα δημοσιογράφο Κασίμη, ο οποίος αρθρογραφεί υπέρ της ανεξαρτησίας της Κρήτης!
Μέλος της ΝΔ επί 19 συναπτά έτη. Μέλος της διεφθαρμένης γαλάζιας κυβέρνησης, που σεμνά και ταπεινά συνέβαλε στην κατασπατάληση και καταλήστευση του χρήματος του Ελληνικού Λαού, στην διόγκωση των χρεών και στην όξυνση των εθνικών προβλημάτων. Τι διαφορετικό μπορεί να ελπίζει ο Έλληνας ψηφοφόρος από ένα ανακυκλωμένο και δήθεν αποστασιοποιημένο γρανάζι του συστήματος; Είναι πολύ απλό: Τίποτα!

Σημείωση: Επειδή "εθνικόν το αληθινόν" οφείλουμε να σημειώσουμε ότι κατόπιν διερεύνησης διαπιστώσαμε ότι το θέμα της Ελίντα έχει τελεσιδικήσει αθωωτικά στην δικαιοσύνη, οπότε θεωρήσαμε ορθό να αφαιρέσουμε τη σχετική αναφορά. Σε ότι αφορά το υπόλοιπο χρονολόγιο μας, δεν το βγάλαμε ασφαλώς από το μυαλό μας, αλλά το πληροφορηθήκαμε από το επίσημο λήμμα "Πάνος Καμμένος" της ελληνικής Wikipedia, το οποίο μάλιστα συνοδεύεται από μια σειρά πηγών για κάθε ημερομηνία. Επίσης οι πληροφορίες για το 2007 προέρχονται από άρθρο της εφημερίδας Δημοκρατία που αναδημοσίευσε το blog parospress
πηγη

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΤΑΙΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1998.

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ "ΕΠΕΒΑΛΑΝ" ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ... ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: