Χρήστες OnLine

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ: "Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝA ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

Μέχρι σήμερα, αν και δεν είχα αποφασίσει που να ψηφίσω, εν τούτοις ποτέ δεν μου είχε περάσει ούτε ως στιγμιαία σκέψη από το μυαλό το ενδεχόμενο να ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Σήμερα όμως που διάβασα την ανακοίνωση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ διά της κ. Γεννηματά σχετικά με την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής σε προεκλογική ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι, πήρα την
απόφαση να ψηφίσω Χρυσή Αυγή.


Όπως γράφει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ επί λέξη: Άτομα που πρόσκεινται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Εν συνεχεία, μετέβησαν στην πλατεία όπου είχε προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου. Πέταξαν νερά, καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν.


Για αυτά τα τραγικά υποτίθεται γεγονότα, η Γεννηματά έβγαλε την εξής ανακοίνωση: Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί.


Αγαπητή μου κυρία, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το άτοπο και η υπερβολή της ανακοινώσεως σας, πέρασε ο καιρός που είχατε μαντρώσει τους Έλληνες στο σοσιαλιστικό – ληστρικό μαντρί του ΠΑΣΟΚ.

 
Αν θεωρείται σημαντικό το πέταγμα νερού και καφέ, εσείς και το κόμμα σας θα έπρεπε να είχατε χρόνια τώρα καταδικαστεί για κακούργημα, αν αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε κινηθεί βίαια εναντίων άλλων πολιτικών παρατάξεων και όχι μόνο.
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.


Πόσες βιτρίνες έχουν καταστρέψει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ; Πόσα αυτοκίνητα, πόσους δρόμους, πόσα αεροδρόμια, έχουν αποκλείσει και προπηλακίσει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ; Πόσα πανεπιστήμια, έχουν καταστραφεί και κατακλεφτεί από τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι πρυτάνεις που δεν ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ έχουν προπηλακιστεί; Πόσοι πολίτες, έχουν αποκλειστεί και ταλαιπωρηθεί έχουν εξευτελιστεί από τα συνδικαλιστικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, γιατί έτυχε να διαφωνούν στις προβοκατόρικες απεργίες των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι συνδικαλιστές, άλλων πολιτικών χώρων έχουν όλα αυτά τα χρόνια εξευτελιστεί και κτυπηθεί από τους εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι αγρότες που δεν ανήκαν στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει στην απέξω , γιατί κρατούν όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς τα στελέχη των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ;

 
Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους πρασινοφρουρούς συνδικαλιστές που έκαιγαν της νομαρχίες και τα δημόσια κτήρια.


Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους τουρίστες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, που έτρεχαν σαν αλαφιασμένοι όταν σύσσωμοι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την συμπαράσταση των δημοτικών αρχόντων που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, εξευτέλιζαν την χώρα;
Ξεχνάτε κυρία Γεννηματά τους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη που με συμπαραστάτη τον Γιώργη Παπανδρέου, ήθελαν να μπουν με τα τρακτέρ στην βουλή;


Και και και θα μπορούσα να γράφω 10 ώρες.


Όσο για το αυγό του φιδιού. Δεν πρόκειται για αυγό του φιδιού. Πρόκειται για συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι σε 5 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα το 50% μετανάστες. Αυτοί οι συνειδητοποιημένοι πολίτες σας ενημερώνουν ότι σε 15 χρόνια το 40% των Ελλήνων βουλευτών θα είναι Ισλάμ, εκ των οποίων οι 25 θα είναι όργανα της Τουρκίας.

 
Αυτήν την στιγμή, που ένα εκατομμύριο Ελλήνων είναι χωρίς δουλειά, εσείς συνεχίζετε να διευκολύνετε την είσοδο κι άλλων μεταναστών.

 
Το Κέντρο της ποιό ιστορικής Πόλης του κόσμου, έχει αδειάσει από τουρίστες, γιατί εσείς θέλετε να το μετατρέψετε σε Ισλαμαμπάντ.

 
Οι Έλληνες πολίτες έχουν χρόνια τώρα μετατρέψει τα σπίτια τους σε κλειδαμπαρωμένες φυλακές, γιατί φοβούνται για την ζωή τους.

 
Για αυτό σας ξαναλέω, ας το πάρετε απόφαση, και μην προσπαθείτε με λεκτικές υπερβολές του τύπου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, να κατατρομάξατε τον Έλληνα να σας ξαναψηφίσει.


Ακόμα και μια φωτογραφία που έχω κρατώντας την σημαία του ΠΑΣΟΚ θα την καταστρέψω.


Η ψήφος μου προς την Χρυσή Αυγή, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, είναι ψήφος ελπίδας και υποστηρίξεις των νέων της Ελλάδος, που με πολύ χαρά βλέπω όλο και περισσότερους να βγαίνουν από τον κόσμο της ουτοπίας και με ωμό ρεαλισμό θα πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, με την δυναμική τους είσοδο στην βουλή.


Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.
 
Αλήθεια, ποιο είναι το...επάγγελμα της βλακο - Φώφης; Κόρη του Γεννηματά; 
 
Συνεχίστε εκεί στα δυο κόμματα που διέλυσαν την Ελλάδα την υπεροψία και την αντιμετώπιση του Έλληνα ως προβάτου...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!

Αλβανικό δημοσίευμα: Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία

Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των αλβανών
Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία.

Η εφημερίδα εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.

Ο αριθμός των 129 ατόμων, σε τρεις εβδομάδες είναι λογικός της διαδικασίας απόδοσης της ταυτότητας των Βορειοηπειρωτών και δεν μπορείς να πεις ότι είναι φουσκωμένος. Η πρακτική της μαζικής «ελληνοποιήσεις» για το ΠΑΣΟΚ πάντως δεν είναι άγνωστη και δεν αποκλείεται να το έχει κάνει και να βγήκαν στη δημοσιότητα μόνο τα 129 ονόματα.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των Αλβανών. Στελέχη του προτιμούν να δίνουν συνεντεύξεις σε αλβανικές εφημερίδες (όπως ο Ραγκούσης στην Τριμπούνα), Ο σημερινός Έλληνας Πρέσβης στην Αλβανία που είπε ότι το Βορειοηπειρωτικό ανήκει στο παρελθόν ήταν συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, τα γραφείου του αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας στεγάζονται στην Ιπποκράτους(φανταστείτε τι θα έλεγε η «πατριωτική αριστερά» αν το κόμμα του Μπερίσα στεγάζονταν στη ΝΔ …) ενώ δεν έχει και πολύ άδικο ο Π. Παναγιωτόπουλος που έλεγε ότι για το ΠΑΣΟΚ το Βορειοηπειρωτικό είναι πιο πολύ εμπόδιο στις Ελληνοαλβανικέςσχέσεις
πηγη