Χρήστες OnLine

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Παρέδωσαν στους Τούρκους την βραχονησίδα Ζουράφα...;

 Παρέδωσαν στους Τούρκους την βραχονησίδα Ζουράφα
Η βραχονησίδα Ζουράφα δεν αποτελεί πλέον Ελληνικό έδαφος!!!  

Κάνουν ότι θέλουν οι Τούρκοι που κινούνται σαν ιδιοκτήτες!!!
Νέα Ναυμαχία (χθες Σάββατο 7/4/2012) στην περιοχή!
Ζουράφα ή Λαδόξερα, η βραχονησίδα πάνω από την οποία πρόσφατα «εξαφανίστηκε» ο φάρος που φιλοξενούσε. Φαίνεται πως την «πήρε το κύμα»…! (φωτό δεξιά) Λεπτομέρεια, σημαντική, είναι πως το όνομά της «Λαδόξερα» το πήρε από το αναβλύζων πετρέλαιο πολύ κοντά της…  

Στην περίπτωση που συνεχίσει να υπάρχει, ως βραχονησίδα, η Ελλάδα έχει δικαιώματα (των 6 ναυτικών μιλίων προς τα ανατολικά) έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων…

Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης (Παπανδρέου και Παπαδήμου) φαίνεται πως η Ζουράφα ή Λαδόξερα, αποτελεί παρελθόν για την Ελλάδα. Να σημειωθεί πως πέρυσι, αλλά και φέτος, τουρκικά ερευνητικά σκάφη έκανες «βόλτες» – έρευνες στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρο το Θρακικό πέλαγος -έως τα ανατολικά της Θάσου- που φέρεται να έχει σημαντικές «υποψίες» για ύπαρξη υδρογονανθράκων…  

Η βραχονησίδα καθημερινά γίνεται χώρος, όπου οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη δύναμης, για το ποιοι είναι αφεντικά στην περιοχή. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και σήμερα Σάββατο, αφού κυκλοφορούσαν λες και ήταν στα δικά τους χωρικά ύδατα. Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να φέρουν στην περιοχή 20 τράτες για ψάρεμα (δεν υπάρχει ούτε λέπι αυτήν την περίοδο) και να μην δίνουν σημασία ότι υπάρχει μία βραχονησίδα Ελληνική με 6 μίλια χωρικά ύδατα.  

 Παρέδωσαν στους Τούρκους την βραχονησίδα Ζουράφα Δύο από τα αλιευτικά πέρασαν στα 0,8 του μιλίου δίπλα από την Ζουράφα, λές και δεν συμβαίνει τίποτα!!!  

Τα 20 Τουρκικά αλιευτικά συνοδευόταν από Τουρκική Ακταιωρό σε μία επίδειξη δύναμης που έκαναν στην περιοχή. Για ακόμη μία φορά δεν έγινε επεισόδιο, καθαρά από λόγους τύχης, αφού στην περιοχή πήγε το 040 του Λιμενικού Σώματος που βρίσκεται στην περιοχή τις τελευταίες βδομάδες από τον Πειραιά. Για πολύ ώρα γινόταν ένα κυνηγητό μεταξύ των δύο ακταιωρών και το μόνο που κατάφερναν ήταν να καίνε καύσιμα, αφού οι Τούρκοι αλιείς συνέχιζαν να ψαρεύουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα. 

Κάποια στιγμή ανέβηκε και 2η Τουρκική Ακταιωρός στην περιοχή και από την Σαμοθράκη, συνέδραμε το περιπολικό του Λιμενικού σώματος.  

Γέμισε η θάλασσα από τέσσερα περιπολικά σκάφη, 20 Τουρκικές μηχανότρατες και 5 Ελληνικές , σαν να γινόταν ναυμαχία. Γύρω στις 5 το απόγευμα λες και δώθηκε εντολή και ταυτόχρονα το 040 και η μεγάλη Τουρκική Ακταιωρός πήραν διαφορετική πορεία προς Λήμνο και Αίνο αντίστοιχα και το κυνηγητό σταμάτησε και μαζί σταμάτησε το ανακάτεμα των νερών. Στο παρά πέντε δεν έγινε επεισόδιο, αν και η Τουρκική ακταιωρός είχε την κάνη του πυροβόλου όπλου της προς τα πάνω σηκωμένη, σε αντίθεση με άλλες φορές που την είχε κάτω. Το γεγονός είναι, ότι τα Τουρκικά αλιευτικά, ψάρευαν ανενόχλητα στα χωρικά μας ύδατα και έχουν καταφέρει μέρα με τη μέρα να αγνοούν την Ζουράφα δημιουργώντας καθεστώς στην περιοχή.  

Είναι η πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα που αναφερόμαστε στο θέμα και δυστυχώς παρατηρούμε ότι οι αιρετοί του τόπου μας, που ο ρόλος τους είναι να προστατεύουν τους πολίτες και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, σκόπιμα απέχουν από το πολύ σοβαρό θέμα, αφού δεν ανοίγουν ούτε το στόμα τους, ενώ για άλλα η γλώσσα τους δεν μαζεύεται μέσα.

Την επόμενη φορά που ίσως το επεισόδιο να είναι σοβαρό-εκεί οδηγούν τα πράγματα-δεν θα μπορούν να πουν ότι δεν γνώριζαν κάτι. 

ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Όλα τα καμένα χαρτιά του ντόπιου νεοταξισμού θέλουν να ξανακερδίσουν την καρδιά του χαροκαμένου ελληνικού λαού ενώ βγάζουν αφρούς από το στόμα για την άνοδο της κακιάς «ακροδεξιάς» όπως αποκαλούν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, γιατί επιδεικνύει υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης και φυλετικής αλληλεγγύης για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τα κοινοβουλευτικά φερέφωνα συνασπίζονται ενάντια στον «κακό εχθρό» και υπέρ του ψευτορωμέϊκου.

Αυτοί που ενοχλούνται από την κατακόρυφη ενδυνάμωση της παρατάξεως όλων των Ελλήνων είναι όλοι οι ανθέλληνες εντός και εκτός συνόρων.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος, μέσα στην πρεμούρα τους να σταματήσουν την εθνική αντίσταση στις δυνάμεις κοτζαμπάσηδων και παγκόσμιων τοκογλύφων, έχουν συνασπίσει λόγο και προθέσεις παραμερίζοντας τις ανύπαρκτες διαφορές τους. Έχουν θέσει σκοπό τους να εξυπηρετήσουν τους δανειστές και εισβολείς της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν τα δικά τους παιδιά στην εξουσία και τους Έλληνες υπηρέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όμως το Εθνικιστικό Κίνημα δεν διαμορφώνει θέσεις και απόψεις ούτε με τις δημοσκοπήσεις ούτε με τις ξένες οδηγίες. Εμείς στοχαζόμαστε μονάχα με τη φυλετική ψυχή και με τον Ελληνισμό που ζει καθημερινά στη σκέψη και το νου μας. Χαράζουμε το μέλλον με το Ελληνικό Αίμα που βράζει μέσα μας και με τη λογική να συναντά το συναίσθημα για μια πατρίδα ισχυρή και για έναν λαό ικανό να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Η δική μας οικονομική πολιτική δεν αφορά τα στημένα χρέη και τους εκβιασμούς που ρημάζουν εθνική ανεξαρτησία, ζωές και οικογένειες, αλλά είναι το όπλο και το μέσο για να επενδύσουμε πρωτίστως στον τόπο και τον Έλληνα εργαζόμενο που θα παράσχει το εθνικό προϊόν δίνοντας ψωμί στην οικογένεια και επιρροή στο εθνικό κράτος με ελληνική αξιοπρέπεια και όρθιο ανάστημα όταν τα λαμόγια του καθεστώτος αφαιρούν θέσεις εργασίας, υποαπασχολούν τον Έλληνα εργαζόμενο ή του στερούν τελείως την εργασία, ενώ κάποιοι συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει.

Ενοχλούνται οι ανθέλληνες επειδή δεν θέλουμε τους λαθρομετανάστες και μιλούμε για την εφαρμογή του νόμου που ορίζει ξεκάθαρα την απέλασή τους. Μας κατηγορούν για ρατσιστές επειδή για εμάς η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Φυσικά επιμένουμε στη θέση μας και το δηλώνουμε με σαφήνεια. Στόχος μας είναι μια Ελλάδα εθνικά και φυλετικά καθαρή. Όπως ακριβώς τη δημιούργησαν και μας την κληροδότησαν οι πρόγονοί μας. Λευκή, Ελληνική, Πιστή στο Θεό.

Τα προβλήματα δεν κρύβονται κάτω από το χαλί. Κι αν οι εχθροί μας και εχθροί του Ελληνισμού φτιάχνουν τον αντικαταστάτη του ελληνικού λαού μέσα σ’ ένα στρατόπεδο μην τυχόν το πάρει εκείνος χαμπάρι, εμείς οι Εθνικιστές είμαστε Στρατιώτες του Ελληνικού Έθνους που γινόμαστε πολιτοφύλακες του Γένους και εμπροσθοφυλακή ολούθε, σε κοινωνία και σε σύνορα. Ανάχωμα στο έγκλημα, στον τοκογλύφο και στον Τούρκο ή όποιον άλλο τολμήσει να βγει μπροστά μας. Κι αν όλοι μαζί οι Εφιάλτες και οι Βάρβαροι πιστεύουν ότι χωράνε πίσω από το δάκτυλό τους ή μπορούν να μας οδηγούν στο μονοπάτι του χαμού πισθάγκωνα δεμένους να βουτάμε στο κενό της ζωής και της ιστορίας, είναι εφιαλτικά γελασμένοι.

Βλέπουμε τις φλόγες που απλώνονται περίτεχνα ολόγυρά μας. Αντικρίζουμε τον πόλεμο που δεχόμαστε στα σκυφτά κεφάλια και στα σκυθρωπά πρόσωπα των συμπατριωτών μας. Βλέπουμε το δάκρυ που κυλάει στο πρόσωπο ανθρώπων που έχουν μοχθήσει για τις ψυχές που ανασταίνουν και για να βλαστήσει έργα καλά το χώμα που πατούμε.


Ο πόλεμος αυτός στηρίζεται στην αποστέρηση της Γης Ηρώων και Μαρτύρων από τους νέους Ήρωες και Μάρτυρες που νοιώθουν υπερήφανοι για το Αίμα που κυλάει στις φλέβες τους. Και είμαστε εκείνοι που αναμειγνυόμαστε μες στο γαλανόλευκο αυτό ποτάμι ζητώντας να θεριέψουμε την τωρινή αργή, σχεδόν θανατερή ροή των υδάτων του.

Το καθεστώς θεωρεί πως η Ελλάδα μπορεί τάχα να υπάρξει μικρή και εγκλωβισμένη με ξένους πάτρωνες και λαό παραδομένο στο πολυεθνικό καρκίνωμα της εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Με τον Έλληνα θεραπαινίδα και εργαλείο του γυρολόγου εμποράκου των εθνών. Με την εργασία και το σπίτι και την πατρίδα χάρισμα της ασύνορης κοινωνίας κοσμοπολιτών. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάδα είναι το μεγάλο έθνος ελεύθερων Ελλήνων που διοικούν τις υπάρξεις τους και γνωρίζουν να κυβερνούν κι όχι να προσκυνούν. Η Ελληνική Γη γνωρίζει μονάχα έναν ένοικο. Για ανάπτυξη και αμυντικό θώρακα έχει μονάχα δάκρυ, ιδρώτα και αίμα ελληνικό.

Υπάρχουν οι συστημικοί ψευτοπατριώτες που σχίζουν τάχα τα ιμάτιά τους για τον χειμαζόμενο λαό μας αλλά την ίδια στιγμή συναθροίζονται και συνασπίζονται με σχηματισμούς και πρόσωπα που καπηλεύονται το οικονομικό πρόβλημα και αποδέχονται μια χαρά την κατακερματισμένη Ελλάδα.

Όλοι αυτοί έχουν στριμώξει μια χαρά τον ψευτοπατριωτισμό και τον διεθνισμό για να σχηματίσουν ένα βολικό βουλευτήριο με μια υπάκουη άρχουσα τάξη και μια χλιαρά φωνασκούσα αντιπολίτευση σε μια Ελλάδα με αδύναμη την εθνοφυλετική υπεροχή και ανύπαρκτο το πατριωτικό συναίσθημα. Απέναντι σ’ όλα αυτά τα σκοτεινά και ανθελληνικά, ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός έρχεται στην εξουσία της Μεγάλης Ελλάδος με όχημα την άρρηκτη Φυλετική Αλληλεγγύη στον Ελληνισμό μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com