Χρήστες OnLine

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Νοικιάζουν την ΕΛ.ΑΣ. σε ιδιώτες! Οθι Έλληνες πολίτες ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους..

Kαι αφήνουν τους πολίτες χωρίς προστασία - Πρωτοφανής υπουργική απόφαση από Σαχινίδη και Όθωνα.

Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι εκτός ορίων και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», η ΕΛ.ΑΣ. πλέον «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια. Ο,τι και όσοι… ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.


ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πριν από μία εβδομάδα, ο τηλεοπτικός σταθμός Ήπειρος TV1 έδωσε τον λόγο για 8 λεπτά στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Επρόκειτο για τη μοναδική φορά που στέλεχος της Χρυσής Αυγής εκλήθη σε κανάλι της περιφέρειας για να παρουσιάσει τις βασικές προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

Εκτός των άλλων τόνισε ότι ζούμε σε μία κατ' επίφαση δημοκρατία και αυτό το αντελήφθησαν πλέον και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο σταθμό. Ακολουθεί η σκληρή ανακοίνωση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.

 Οι γνωστές λιράτες κότες των Ιωαννίνων - που πριν κάποια χρόνια είχαν αποπειραθεί να επιτεθούν σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και ακόμα τρέχουν - εισέβαλαν χθες στο σταθμό Ήπειρος TV1. Μιλάμε για το μοναδικό κανάλι της περιφέρειας που έδωσε βήμα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για να εκφράσει (μέσα σε ελάχιστα λεπτά) τις θέσεις του Κινήματος. 

Για τη συγκεκριμένη παράνομη επίθεση ουδείς συνελήφθη, παρ' όλο που τα εν λόγω άτομα είναι πασίγνωστα στις αρχές. Δε μιλάμε για απλή ασυλία, αλλά για ξεκάθαρη παρακρατική δράση, που προωθείται ανοικτά από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. 

Δεν είναι τυχαίο πως για όσες εγκληματικές επιθέσεις έχουν στόχο τη Χρυσή Αυγή το τελευταίο διάστημα (με κορυφαία την εισβολή στα γραφεία μας στην Πάτρα) δεν έχει σημειωθεί ούτε μία προσαγωγή! Με όλα αυτά τα γελοία μέσα είναι αδύνατο να ανακοπεί η ορμή του Εθνικιστικού Κινήματος. 

Η Χρυσή Αυγή εύχεται περαστικά στις θρασύδειλες κότες των Ιωαννίνων και τους υπενθυμίζει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο λαός μας αγαπάει, είναι γιατί τους έχουμε κάνει επανειλημμένως την "κηδεία". Ας τους μαζέψει ο φίλος τους ο Χρυσοχοΐδης, για να μη θυμηθούμε και πάλι τις αξέχαστες (αποτυχημένες) αντισυγκεντρώσεις τους και τα πανελλήνια ρεκόρ τους στο κατοστάρι...