Χρήστες OnLine

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο Σαπών: Σοβαρό ρατσιστικό περιστατικό σε βάρος των Πομάκων


Πληροφορηθήκαμε ότι στη συνεδρίαση της 29.2.2012 του δημοτικού συμβουλίου Σαπών ετέθη προς συζήτηση θέμα σχετικό με τον κοινωνικό αποκλεισμό στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς, όπου προβλέπονται «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» και κατοχύρωση συνθηκών ίσων ευκαιριών με τη δημιουργία θέσεων εργασίας για ανέργους κλπ.


Χριστιανός δημοτικός σύμβουλος επιχειρηματολόγησε υπέρ του προγράμματος και ανέφερε ότι μέρος των χρημάτων αυτών πρέπει να πάει στις μειονότητες της περιοχής. Όταν ρωτήθηκε να διευκρινήσει τι εννοεί με τον όρο «μειονότητες» απάντησε: την γύφτικη, την πομακική και τη μουσουλμανική.

Τότε, σηκώθηκε ο μουσουλμάνος αντιδήμαρχος της διοικούσας παράταξης ΜΟΥΣΤΑΦΑ Ορχάν από την Αρίσβη και είπε ότι δεν υπάρχουν τέτοιες μειονότητες, αλλά η μόνη μειονότητα που υφίσταται είναι η …τουρκική! Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Αριστομένης Παπαναστασίου αντέδρασε και ακολούθησε έντονος διάλογος. Μάλιστα, ο αποθρασυμένος Ορχάν κινήθηκε εναντίον του Παπαναστασίου για να τον χτυπήσει. Ακολούθησε ένταση και η συνεδρίαση διακόπηκε για πολύ ώρα.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!

Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε με προσοχή ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του Ιδρύματος Ωνάση για…διεθνή διαγωνισμό για την “αναβάθμιση” του κέντρου της Αθήνας με την…πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου ή, “Όλα τα ‘χε η Μαριωρή ο Φερετζές της Έλλειπε” ή ¨Μεγαλοαπατεώνες σε συνεργασία με Μεγαλοτσόλια…”-

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

Μεγαλοαπατεώνες σε συνεργασία με δωσιλογικές Ελλαδικές μυστικές υπηρεσίες έκαψαν το Κέντρο της Αθήνας

Μεγαλοκαρχαρίες ορέγονται το κέντρο της Αθήνας

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου αυτού του έτους, την ημέρα που ο λαός της Αθήνας επιχειρούσε να συγκεντρωθεί στη πλατεία Συντάγματος στην πιο μαζική, ίσως, διαδήλωση από την εποχή της απελευθέρωσης, τα επιτελεία των σύγχρονων Γερμανοτσολιάδων είχαν άλλα σχέδια. Δεν τους έφτανε μόνο να αντιμετωπίσουν τις λαοθάλασσες με πρωτοφανή καταστολή, χημικά, τραμπουκισμούς και συνδυασμένη δράση πραιτοριανών και παρακράτους. Όχι, έπρεπε πάσει θυσία να καεί και το κέντρο της Αθήνας. Από την επομένη άρχισαν τα κροκοδείλια δάκρια των μέσων μαζικής εξαπάτησης. «Οι καταστροφές στην Αθήνα προκαλούν θλίψη και αγανάκτηση στον Ελληνικό λαό και αμαυρώνουν την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό», έλεγαν και ξανάλεγαν.


Ψήφισαν Ανθελληνικό Ρατσιστικό ΑντιΧριστιανικό Νόμο: Οι Μουσουλμάνοι Της Θράκης Θα Πληρώνουν Μόνον Το 20% Του Ποσού Για Τα Αυθαίρετα Ακίνητα…!

Οι αλήτες, προδότες, πολιτικοί, ψήφισαν επαίσχυντη νεοθωμανική τροπολογία βάσει της οποίας οι Μουσουλμάνοι της Θράκης θα πληρώνουν μόνον το 20% του προστίμου για τα αυθαίρετα κτίμασματα που έχουν στην κατοχή τους, ενώ οι έλληνες Χριστιανοί πολίτες θα πληρώνουν το 100% του ποσού…!

Η συγκεκριμένη τροπολογία καταπατά την ισονομία των ελλήνων πολιτών που είναι κατοχυρωμένη στο Σύνταγμα, παραβιάζει βάναυσα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των ελλήνων Χριστιανών και κάνει ρατσιστιή διάκριση εναντίον των ελλήνων Χριστιανών…!

Η κυβέρνηση Παπαδήμου, επιχειρεί να εκδιώξη τον ελληνικό Χριστιανικό πληθυσμό από την Θράκη ή/και να τον ωθήση στον εξισλαμισμό και μελλοντικό εκτουρκισμό…!

Έλληνες, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στην κατοχική κυβέρνηση των Αθηνών…!
πηγη