Χρήστες OnLine

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πολεμικός οπλισμός στα Σπάτα. Πολεμικός οπλισμός στην Λούτσα. Θέλουμε να ζήσουμε;

Από το μαύρο 2009, ανακαλύπτουμε οπλοστάσια στην Ελλάδα. Από την μία άκρη στην άλλη. 

Με βαρύ, πολεμικό οπλισμό. Τελευταία ανακάλυψη, αποθήκη πολεμικού οπλισμού στην Λούτσα (και όχι “γιάφκα”).  

Ένας εσωτερικός εχθρός χτίζεται αθόρυβα με 1500 Λίβυους φονιάδες μισθοφόρους που “αγνοούνται” από τα νοσοκομεία και τα πανάκριβα ξενοδοχεία που είχαν κατακλύσει. (τα έχουμε αποκαλύψει όλα στο πέρασμα του χρόνου).  

UCKάδες που ήδη επιδίδονται σε δολοφονίες πολιτών, ληστείες και δοκιμή των αντανακλαστικών κοινωνίας και αρχών. Ισλαμοφασιστών – ταλιμπάν σαν τους φονιάδες του Κοσσόβου και της Βοσνίας.  

Δυστυχώς ο αποβλακωμένος Έλληνας που του φταίνε τα νεφελίμ και η λυκάνθρωπος συνυφάδα του Κεμάλ, δεν καταλαβαίνει ότι είμαστε ήδη σε εμπόλεμη κατάσταση. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό που έγινε στην Κύπρο το 65-74, στην Βοσνία στις αρχές του ’90 και στο Κοσσυφοπέδιο στα τέλη του ’90 έρχεται και στην χώρα μας. 

Ακόμη μια πράξη δοσιλογισμού και γραικυλισμού: ΦΕΚ Φύλλο 867/10-06-2006: Η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες!!!!

Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006...
 
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως!

Ούτε αναφέρεται ότι... η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)

Τα ΜΜΕ σιωπούν! (άαντε!)

Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν! (γιατί άραγε;)

Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά… ΓΙΑΤΙ; (έλα ντε!!)

Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;

Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση… Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον;

Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζουν… Δεν θα γράψω άλλα σχόλια διότι θα είναι προσωπικά και καθόλου ευγενικά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας και αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση του υπουργείου εθνικής παιδείας (και του παιδαγωγικού ινστιτούτου) προωθήστε αυτό το μήνυμα. Αν πάλι σας είναι αδιάφορο, απλά αγνοήστε το και αρχίστε να μαθαίνετε Τούρκικα, θα σας χρειαστούν σύντομα.

Μόνο μία τελευταία παρατήρηση: Αν πείτε κι εσείς (όπως κι εγώ) Μπα, αποκλείεται… υπερβολές… Ένα απλό τηλεφώνημα στο Εθνικό τυπογραφείο, το επίσημο όργανο του κράτους, θα σας ξαφνιάσει!



Terra-papers