Χρήστες OnLine

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΘΡΑΚΗ: Εκτροφεία ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ πρακτόρων με την ανοχή των ξεπουλημένων πολιτικών

    Η είδηση προέρχεται από τη μειονοτική «Μπιρλίκ» της Κομοτηνής (26-3-2012) και κάνει λόγο για μια πρωινή δεξίωση που παρέθεσε ο γνωστός αλυτρωτικός «Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) σε φοιτητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από λύκεια της Ξάνθης και της Κομοτηνής και συνεχίζουν σήμερα την ανώτατη εκπαίδευση τους σε διάφορα πανεπιστήμια της Κωνσταντινούπολης.  
 
Στη δεξίωση, που έγινε στο εστιατόριο Sur του Ζεϊτίνμπουρνού, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του BTTDD δικηγόρος Μπουρχανεττίν Χακγκιουντέρ, ο τέως πρόεδρος Μουσταφά Ρουμελιλί, πολλά μέλη του Δ.Σ., ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αϊδινίου Μουζαφέρ Μπατζά, ο δικηγόρος και πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Τούρκων Ρούμελης» Σελαχαττίν Μέριτς, η επικεφαλής του τομέα γυναικών Χιουρέμ Σεβκέτογλου και πολλοί Δυτικοθρακιώτες φοιτητές.

    Μιλώντας στην συγκέντρωση ο πρόεδρος Μπουρχανεττίν Χακγκιουντέρ ανέφερε πως η συνάντηση με τους Δυτικοθρακιώτες φοιτητές (που πλέον θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα σε διαφορετικό χώρο) έγινε χάρη στην δυνατότητα που παρείχαν Δυτικοθρακιώτες επιχειρηματίες και ότι το βασικό μήνυμα που θέλει – μέσω αυτή της εκδήλωσης – να περάσει στους φοιτητές είναι πως αυτοί δεν είναι μόνοι. «Δημιουργούμε επανάσταση με τις εργασίες μας. 
 
Είναι ανάγκη να κάνουμε να αισθανθούν τα παιδιά μας πως δεν είναι μόνα στην μητέρα πατρίδα(!!)» τόνισε χαρακτηριστικά. «Τα αδέλφια μας οι φοιτητές μπορούν για κάθε είδους πρόβλημα να με ενημερώνουν μέσω του τηλεφώνου μου που επί 24 ώρες είναι ανοιχτό. Εμείς φιλοδοξούμε να λύσουμε τα θέματα τους».  
 
Ο Χακγκιουντέρ ανέφερε ακόμη πως πολλοί «ομογενείς» που ήρθαν στο παρελθόν από την Δυτική Θράκη στην Τουρκία πέτυχαν πολύ σημαντικά πράματα και δήλωσε: «Καθήκον μας είναι να έχετε μια ικανή-ισχυρή εκπαίδευση. Έστω και αν προέρχεστε από σχολεία με χαμηλό εκπαιδευτικό επίπεδο σήμερα στην Τουρκία εκπαιδεύεστε μαζί με τους λεγόμενους ¨εξαιρετικούς¨ φοιτητές. Όλοι μας είμαστε άνθρωποι της πλέον καθυστερημένης περιοχής της Ε.Ε. Αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει ένα κόμπλεξ για εσάς. Σήμερα στα πανεπιστήμια της Τουρκίας υπάρχουν πάνω από 50 άτομα καταγόμενα από την Δυτική Θράκη που διδάσκουν. Και εσείς μπορείτε να γίνετε σαν κι αυτούς»…

Βλέπετε; Τολμούν να κατηγορούν την Ελλάδα για χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης της μειονοτικής κοινωνίας, ποιοι; Οι ίδιοι που ως αμύντορες του γελοίου τριτοκοσμικού θεσμού της λεγόμενης «μειονοτικής εκπαίδευσης» των χουντικών πρωτοκόλλων του ’68, ευθύνονται ουσιαστικά γι’ αυτό!  
 
Οι ίδιοι, που μαζί και με τους άλλους μηχανισμούς ελέγχου που έχει στήσει στη Θράκη η φασιστική Τουρκία (ψευτομουφτήδες, τουρκοσύλλογοι και τουρκοφυλλάδες, με την υψηλή πάντοτε εποπτεία του Προξενείου Κομοτηνής), κάνουν ό, τι μπορούν για να κρατούν τους μειονοτικούς πληθυσμούς σε βαθιά μορφωτική και κοινωνική καθυστέρηση, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολα χειραγωγήσιμοι! 
 
Και ενώ χιλιάδες νέοι καταστρέφονται ουσιαστικά έτσι, μέσα σ’ αυτό το μορφωτικό σφαγείο του αναλφαβητισμού και της γλωσσικής γκετοποίησης (και φτάνουν ως τα δημόσια Λύκεια της Ροδόπης και της Ξάνθης, χωρίς να μπορούν ν’ αρθρώσουν ουσιαστικά ούτε 2 αράδες στα ελληνικά), ενώ πάμπολλοι από αυτούς αναθεματίζουν εκ των υστέρων την ώρα και τη στιγμή που οι γονείς τους τούς είχαν στείλει στα μειονοτικά και όχι στα δημόσια δημοτικά σχολεία, όλοι αυτοί οι κοπρίτες (που βεβαίως τα γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά) εξακολουθούν να παίζουν αδιάντροπα τα παιχνίδια του εξ Ανατολών εργοδότη τους (ή μήπως δηλαδή νομίζετε ότι οι μειονοτικοί βουλευτές και δημοσιογράφοι και λοιποί εν Θράκη πράκτορες, που τόσο κόπτονται υπέρ της μειονοτικής εκπαίδευσης, τα παιδιά τους οι ίδιοι τα στέλνουν σε μειονοτικά σχολεία);

     Όσο για το γεγονός τώρα της πρωινής δεξίωσης καθ’ αυτό, εμείς τι να σχολιάσουμε! Φανταστείτε απλώς πόσα ακόμη πρωινά και…δείπνα και πόσο χρήμα γενικότερα πέφτει από τη «Μητέρα Πατρίδα» (που γενικά ουδόλως φείδεται εξόδων για την εκπλήρωση των ιμπεριαλιστικών στόχων της) με στόχο τη μετεκπαίδευση αυτών των νέων από τη Θράκη και τη μετατροπή τους ουσιαστικά σε δούρειο ίππο και πέμπτη φάλαγγα (καθότι βέβαια θα πεθάνουμε από τα γέλια, ακόμη κι αν κάποιος απλώς σκεφτεί ότι η Τουρκία θα μπορούσε να νοιάζεται για την πραγματική μόρφωση και προκοπή αυτών των ανθρώπων, που ανέκαθεν τους χρησιμοποιεί κατά το δοκούν – κάτι σαν κρέας, θα λέγαμε, για τα διπλωματικά της κανόνια). 
 
Αυτοί όλοι οι εκκολαπτόμενοι πράκτορες, όταν μεγαλώνουν (είτε επιστρέψουν στην Ελλάδα, είτε μείνουν στην Τουρκία, είτε ζήσουν και στη Δυτική Ευρώπη), γίνονται φυσικά οι πιο διαπρύσιοι κήρυκες του αλυτρωτισμού των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» και οι χειρότεροι εχθροί και διεθνείς συκοφάντες της χώρας μας. Και μην πάτε μακριά! Μια απλή ματιά αν ρίξετε στη νέα πολυπληθή γενιά στελεχών των εν Θράκη τουρκο-οργανώσεων και σωματείων, θα καταλάβετε πολύ εύκολα τι εννοούμε…

proxeneio-stop

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!

Δεν είναι άγνοια, είναι προδοσία! Μια φορά προδότες – Για πάντα προδότες!

Όπως είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια το λαθροκόμμα ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην… πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα και είτε απευθείας είτε μέσω των «συνιστωσών», «δικτύων» κ.λπ., συμμετέχει σε –παράνομες ή ημιπαράνομες- εκδηλώσεις (κάθε είδους…) κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, της Χρυσής Αυγής. 

Δεν δείχνει όμως, το ίδιο μένος για τους Τούρκους «ακροδεξιούς», «φασίστες», «ρατσιστές» κ.τ.λ., τους διαβόητους «Γκρίζους Λύκους». Ίσα-ίσα, μ’ αυτούς πάει… αγκαλιά και πλάι-πλάι! 

Διαβάστε εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Χέρι-χέρι… ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά:
“Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του, προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό. Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ.

Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …Λύκοι, θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη. Δυστυχώς, στη Θράκη δεν υπάρχουν οργανωμένοι πυρήνες αναρχικών, για να καίνε Γκρίζοι Λύκοι και αναρχικοί, δίπλα δίπλα, τις ελληνικές σημαίες…Να είστε σίγουροι ότι θα ξεφύτρωναν συντομότατα και μουσουλμάνοι…ιδεολόγοι αναρχικοί!

Στο πρόσφατο παρελθόν, σε διαδήλωση αναρχικών και φίλων του Συνασπισμού στην Κομοτηνή (είχαν συνοδευθεί από επεισόδια), κατέφθασε στον περίβολο του πανεπιστημίου, αρθρογράφος της ισλαμιστικής εφημερίδας Μιλλέτ Ξάνθης, συνοδευόμενος από αριστερούς του …φίλους! 

Πιστεύουμε ότι οι αφελείς και καλοπροαίρετοι χριστιανοί συνοδοί του ισλαμιστή αρθρογράφου, είχαν παντελή άγνοια του ρόλου του ανθρώπου αυτού. Όμως η άγνοιά τους είναι φονικά επικίνδυνη για τη Θράκη…

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης Ξάνθης κ. Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την κα Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΑΜ!!