Χρήστες OnLine

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ kerberos-hellas 11 Οκτ 2011


"Ανατριχιαστικό σχέδιο συρρίκνωσης της Ελλάδας και του ελληνισμού προωθεί η ξενοκίνητη κυβέρνηση..."

ΣΤΟΧΟΣ:

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ:

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ - ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΣΒΑΣΤΑΤΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕGA, SKAI...)

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ;



ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2010 ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝΕ, ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΩΣ "ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...."

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΛΘΑΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ;

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ "MATRIX;"

ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ;

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ;


ΣΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝΕ ΜΕ LIFESTYLE ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΣΑΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝΕ, ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ.


ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ (ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΕ Η ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ)


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ "ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ" απο το σημείο 10:05 (Δείτε το καλύτερα παο την αρχή να καταλάβετε το μέγεθος της προδοσίας)
 






ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η (ΤΕΧΝΙΤΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !!!!!


ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ DEFENCENET http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25213&Itemid=139 AΝΑΦΕΡΕΤΕ:


STRATFOR: "Η Τουρκία χάνει στην κρίση και θα αντιδράσει εν θερμώ"

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

H ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ (ΙΣΡΑΗΛ.ΗΠΑ)

Η ΡΩΣΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΛΕΤΗ : Η Τουρκία βρίσκεται σε αδιέξοδο (“Η Άγκυρα έβαλε το πήχη πολύ ψηλότερα απ΄ όσο τις επιτρέπουν οι δυνάμεις της για να τον περάσει”) και επειδή δεν πρόκειται να καταφέρει την ανάσχεση των γεωτρήσεων και το "κλείδωμα" του κοιτάσματος που θα αλλάξει την ιστορική πορεία της Κύπρου, θα θελήσει να "πάρει το αίμα της πίσω" με μία νίκη στο πεδίο της μάχης.


ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ;

ΣΥΝΔΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ "ΠΑΛΙ" ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΧΛΕΥΑΣΤΕ, ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΪ ΓΙΙΙΑ ΦΡΑΠΕ....


ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α:

Η ΕβραιοΣαξονική STRATFOR επιβεβαιώνει την επίθεση των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος και Κύπρου το 2011-2012.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

STRATFOR: "Η Τουρκία χάνει στην κρίση και θα αντιδράσει εν θερμώ"

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25213&Itemid=139

Η ΕβραιοΣαξονική STRATFOR επιβεβαιώνει την προ πολλού ειδοποίηση της Ο.Ε.Α. προς της Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ,προς το διαδίκτυο,και προς τα Ελληνικά ΜΜΕ,ότι εντός του 2011-2012 η Τουρκία και οι Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρία ως συνδεόμενες με Τουρκία με τρία διμερή αμυντικά σύμφωνα,πρόκειται να επιτεθούν Στρατιωτικώς εναντίον Ελλάδος και Κύπρου.

Και ενώ οι στρατοί του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ήτοι και ο στρατός της Ρουμανίας,ετοιμάζουν επίθεση εναντίον Ελλάδος και Κύπρου,οι προδότες ΕλληνοΕβραίοι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας,του ΠΑΣΟΚ,και των λοιπών κομμάτων της Βουλής-αβουλίας των Ελλήνων και οι μασόνοι Έλληνες Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι των Ελληνικών ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ,με διαταγές της Εβραϊκής κατοχικής Τρόικας εις την οποία παρέδωσαν αντισυνταγματικώς την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία,διαλύουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να μην υπάρχει Ελληνική αντίσταση εναντίον της εισβολής των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. στην Ελλάδα,και ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Κινεζικής υπέρστοάς

“HONG”,των δυτικών υπερστοών “ΟΤΟ” και “ΑΟΑ” Λονδίνου,και των τεκτονικών στοών των κρατών της δύσεως δια την έκρηξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου από την Ελλάδα,και δια την πλήρη γενοκτονία των Ελλήνων σε δύο δόσεις,ήτοι πρώτον από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.,και δεύτερο από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. ή “Συμφώνου της Σαγκάης” ή “pact of Shanghai” (Ρωσία-Ισλάμ-Κίνα) έως το τέλος του 2012.

Δια ταύτα καλούμε τους Έλληνες πατριώτες:


Το υπολοιπο κείμενο στο http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/stratfor-2011-2012.html

Τμήμα Ο.Ε.Α.

Μαγνησίας.
πηγη