Χρήστες OnLine

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πραγματικός σεισμός στο κέντρο της Αθήνας. ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 – ΜΝΗΜΗ ΙΜΙΩΝ

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 15.000 Έλληνες είπαν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας
Αναβλήθηκε η σύσκεψη Παπαδήμου-κομματαρχών στο Μαξίμου υπό τον φόβο των χιλιάδων Εθνικιστών
 Ένα τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι, πρωτοφανές για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα, πλημμύρισε απόψε τον χώρο γύρω από το Μνημείο των Ιμίων. 



Ήταν η προγραμματισμένη από την Χρυσή Αυγή συγκέντρωση για να τιμηθούν οι 3 αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα τραγικά γεγονότα των Ιμίων: Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός. 






Η πορεία που ακολούθησε προς την αμερικανική πρεσβεία (η οποία είχε αποκλειστεί από κλούβες της αστυνομίας) ξεπέρασε κατά πολύ την πολυδιαφημισμένη πορεία του Πολυτεχνείου. Ένα Αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα γεννιέται καιι η σημερινή παρουσία χιλιάδων Χρυσαυγιτών στους δρόμους των Αθηνών είναι η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό.


Η συγκυβέρνηση του μνημονίου έλαβε ένα σαφές και συγκεκριμένο μήνυμα απόψε το βράδυ. Η προγραμματισμένη συνάντηση των πολιτικών «αρχηγών» της εγχώριας τρόικας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) στο Μέγαρο Μαξίμου αναβλήθηκε υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής.



Το μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο αισθάνθηκε για πρώτη φορά από τόσο κοντά την οργή ενός ολόκληρου λαού, που με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή λέει το μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα και την προδοσία.







Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες που έδωσαν δυναμικό παρόν στην αποψινή συγκέντρωση. Το μέλλον μας ανήκει και σύντομα το Κίνημα θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εξελίξεις. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!




Στην ομιλία του, ο Γ. Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κ. Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε με έμφαση: “Δεν πρόκειται να ανεχθούμε το ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας! 

 




ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΑΙΜΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Πραγματικός σεισμός στο κέντρο της Αθήνας

ΒΙΝΤΕΟ:Απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής