Χρήστες OnLine

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

KKE -Ποιός πατριωτισμός;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε.;

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε.; - ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943
 
ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕΣΩ E-MAIL ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
 
Ύστερα από τα κρούσματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό, από μέλη του Κ.Κ.Ε. εναντίον της Ελληνορθοδόξου Παραδόσεως της Πατρίδας μας, σε διάφορες ορκωμοσίες που έγιναν μετά τις τελευταίες εκλογές. Τώρα έρχεται ένα έγγραφο ΣΟΚ, όπου το Κ.Κ.Ε. δίνει εδάφη της Πατρίδας μας για να δημιουργηθεί καινούριο κράτος.
 
Το έγγραφο αυτό φέρει χρονολογία και τόπο όπου έγινε η συμφωνία, μεταξύ του Κομμουνιστικού Κόμματος. της Ελλάδος και Κομμουνιστικού Κόμματος της Βουλγαρίας (Πετρίτσι 12 Ιούλη 1943).
 
Εκ μέρους του Κ.Κ.Ε. υπογράφει ο Γιάννης Ιωαννίδης και εκ μέρους του Κ.Κ.Β. υπογράφει ο Δουσάν Δασκάλωφ, όπου έχουν κανονίσει ακόμα και τι γλώσσα θα ομιλούν σε αυτό το νέο κρατίδιο, όπου θα είναι η ελληνική και η βουλγαρική όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο έγγραφο που ακολουθεί.
 
Επομένως ως προς τι οι διαμαρτυρίες του Κ.Κ.Ε. περί των Ελληνικών συνόρων και επί των εθνικών θεμάτων, όταν από το 1943 συμφωνεί να ξεπουληθεί η Ελλάδα;
 
Για ποιο λόγο το Κ.Κ.Ε. ρίχνει στάχτη στα μάτια όλων αυτών που ψηφίζουν το Κ.Κ.Ε.;
 
Άραγε τι άλλο έχετε συμφωνήσει και δεν το έχουμε μάθει ακόμα;
 
Θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση από το Κ.Κ.Ε. για το συγκεκριμμένο έγγραφο, αν και τα γραπτά μιλούν από μόνα τους...

Παρακάτω δείτε το έγγραφο.


klassikoperiptosi