Χρήστες OnLine

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!


evraikaΤο εβραϊκό αλφάβητο είναι... αντεστραμμένο ελληνικό σύμφωνα με Εβραίους καθηγητές-συγγραφείς...

Ο υπογράφων το κείμενο αυτό ακολουθεί στο έργο του και στη δράση του βασικές συγκεκριμένες αρχές, τις οποίες ουδέποτε παραβίασε (ειδάλλως τι «αρχές» θα ήταν;). Ανάμεσα σ’ αυτές σημαντική θέση καταλαμβάνει το γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας ότι ΠΟΤΕ δεν έκανε «αντιεβραϊσμό», όπως εξάλλου και ΠΟΤΕ δεν έκανε «αντικομμουνισμό».

Χωρίς να αποδεχόμαστε αυτές τις κοσμοθεωρίες, εντούτοις σεβόμαστε απολύτως τόσο την ιουδαϊκή όσο και τη μαρξιστική παράδοση, καταπολεμώντας βεβαίως τις ακραίες εκφράσεις τους, που είναι αντίστοιχα ο σιωνισμός (εβραϊκός εθνικισμός) και ο μπολσεβικισμός (κομμουνιστικός εξτρεμισμός). Άλλωστε είμαστε πλήρως αντίθετοι σε κάθε μορφή ακραίας εκδήλωσης, από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται. Κεντρική μας θέση αποτελεί το αξίωμα, που μάθαμε από μεγάλο διδάσκαλο της ζωής, ότι με τα διάφορα «αντί» αδυνατείς να χτίσεις δική σου θέση και παραμένεις ουσιαστικά ιδεολογικά ανάπηρος...

Ένας άλλος λόγος να μην είμαστε καθόλου «αντισημίτες» και να προσεγγίσουμε την εβραϊκή παράδοση για να την μελετήσουμε αποτελεί η πολιτισμική πραγματικότητα των δύο λαών, του ελληνικού και του ισραηλιτικού, μέσα στα πλαίσια του Διάμεσου Χώρου της Ευρασίας και της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου. 

Κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής μας εξειδίκευσης, τη διετία 1999-2001, στο αντικείμενο της ιστορίας και θεωρίας των πολιτισμών, διαπιστώσαμε ότι ελληνισμός και εβραϊσμός υπάγονται αμφότεροι σε ένα ευρύτερο κοινό πολιτισμικό σύνολο και, συν τοις άλλοις, έχουν πλείστες κοινές καταβολές. Βέβαια, τα επιστημονικά μας αυτά πορίσματα περί των ελληνοεβραϊκών σχέσεων (που πολλές φορές ιστορικά έλαβαν και τη μορφή σφοδρής αντιπαράθεσης...) θα πρέπει να τα αναπτύξουμε μία άλλη φορά. Σήμερα θα περιοριστούμε να δούμε ένα τμήμα των σχέσεων αυτών, που εν πολλοίς παραμένει άγνωστο: αυτό του συσχετισμού των δύο συγγενών γλωσσών, της ελληνικής και της εβραϊκής!

Πράγματι, υφίσταται μία άδικη προκατάληψη απέναντι στις λεγόμενες «σημιτικές» (ή «αφροασιατικές») γλώσσες. Ειδικά απέναντι στην εβραϊκή και την «εξαδέλφη» της, την αραβική, δηλ. στην εξελικτική γλώσσα των λαών της Μέσης Ανατολής. 

Έτσι, η πλειοψηφία των γλωσσολόγων, προκειμένου να «ακρωτηριάσουν» την ιστορική έρευνα και να αποκρύψουν έντεχνα – και εγκληματικά... – την κοινή πολιτισμική πραγματικότητα που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη λίμνη της Μεσογείου και τους λαούς που κατοικούν στα παράλιά της, προβαίνουν σε μια αισχρή διαφοροποίηση: άλλη, λένε, είναι η «ομάδα» (;) των... «ινδοευρωπαϊκών» (!!!) γλωσσών και άλλη εκείνη των δήθεν «σημιτικών» (sic)... 

Είναι δε «ξεροκέφαλοι» και επιμένουν σ’ αυτήν την αντιεπιστημονική θέση, έστω και αν δεν μπορούν να επιδείξουν ούτε ένα γραπτό μνημείο από τις παραπάνω ψευτογλώσσες, οι οποίες ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν!... Άρα ο σκοπός τους είναι καθαρά προπαγανδιστικός και δεν τον λαμβάνουμε συνεπώς καθόλου υπόψιν.

Αντίθετα, οι δικές μας έρευνες στο πλαίσιο της σύγκρισης των διάφορων πολιτισμικών μοντέλων της περιοχής έδειξαν ότι όλες οι γλώσσες της περιοχής αυτής, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της εβραϊκής, σχετίζονται και προέρχονται από την αρχαία ελληνική γλώσσα, τη μήτρα όλων των γλωσσών του ευρασιατικού χώρου!!! 

Και για του λόγου το αληθές – για την καταγωγή δηλ. της εβραϊκής γλώσσας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τα ελληνικά – επικαλούμαστε την έρευνα όχι κάποιου φανατικού Έλληνα εθνικιστή, αλλά τα όσα γράφτηκαν από δύο Εβραίους καθηγητές-ερευνητές πριν από 30 σχεδόν χρόνια σε ένα ογκώδες έργο, το οποίο προκάλεσε ΣΟΚ στην επιστημονική κοινότητα και «κάποιοι»... έσπευσαν αμέσως να το εξαφανίσουν!... Εμείς όμως, που όπως πάντα έχουμε άριστη ενημέρωση από τις πολύ καλές πηγές μας, αποκτήσαμε πρόσβαση τόσο στο εν λόγω εξαφανισμένο έργο όσο και σε άλλα αδημοσίευτα στοιχεία, τα οποία βεβαίως θα τα δημοσιεύσουμε ένα προς ένα, ΟΛΑ!

Ας δούμε λοιπόν στο παρόν κείμενο την ιστορία του τόσο σκανδαλώδους αυτού βιβλίου, το οποίο προκάλεσε την οργή και τον φόβο των επίδοξων παγκόσμιων εξουσιαστών-σκοταδιστών, που μάλιστα οργάνωσαν ολόκληρη... εκστρατεία απόσυρσης του συγκεκριμένου έργου και ρίψης του στην ΠΥΡΑ! Προκειμένου βέβαια να εξαφανιστούν τα συγκλονιστικά στοιχεία-αποδείξεις που αυτό περιέχει σχετικά με την άμεση προέλευση των εβραϊκών από τα ελληνικά, καθώς και για τη μεγάλη αλήθεια των αιώνων: ότι το Ισραήλ έχει ελληνικές ρίζες!!! [ΙΣΡΑΗΛ, αναλύεται ως: ΕΙΣ – ΡΑ – ΗΛ, δηλ. «Εις Θεόν/Ήλιον Ρα»! 

Αλλά και «Ιερουσαλήμ», δεν είναι παρά τα «Ιερά Σόλυμα», δηλ. η «ιερή ειρήνη», εκ του «Σαλόμ»/στα αραβικά «Σαλάμ», που σημαίνει «ειρήνη», πρβλ. τη γνωστή φράση που εκστόμισε ο Ιησούς Χριστός «Σαλάμ Αλέικομ», που σημαίνει «Ειρήνη Υμίν»].

Το βιβλίο λοιπόν αυτό, με συγγραφέα τον Εβραίο Γιόζεφ Γιαχούντα, έχει τον τίτλο “Hebrew is Greek”, δηλ. «Τα εβραϊκά είναι ελληνικά», και κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ μία φορά στην αγγλική γλώσσα, στην Οξφόρδη, το έτος 1982. Ήταν τόσο μεγάλος ο θόρυβος που προκάλεσε και τόσο βαθύς ο κίνδυνος ανατροπής των γλωσσολογικών ψεμάτων που μας πλασσάρουν οι επιτήδειοι της ψευτοεπιστήμης, ώστε – εφόσον δεν μπορούσε κανένας να διαψεύσει με επιχειρήματα τις αποδείξεις του για την ελληνικότητα των εβραϊκών – οι «γνωστοί-άγνωστοι» εχθροί του ελληνισμού και της ανθρωπότητας ενορχήστρωσαν ολόκληρη εκστρατεία απόσυρσης του έργου από όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου!!! 

Έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να το βρει και να το διαβάσει, για να μην πούμε εδώ για τις ΑΠΕΙΛΕΣ που δέχτηκε εναντίον της ζωής του ο ίδιος ο Γιαχούντα!... Μάλιστα η αξία του βιβλίου αυτού μεγαλώνει, αν λάβουμε υπόψιν ότι τον πρόλογό του τον έγραψε ένας άλλος Εβραίος γλωσσολόγος, ο Σαούλ Λεβίν, ο οποίος επιβεβαιώνει 100% τα πορίσματα του συμπατριώτη του για την ελληνική προέλευση της εβραϊκής γλώσσας! Δύο Εβραίοι λοιπόν βροντοφώναξαν ότι ανήκουν στον πλανητικό ελληνισμό!...

Και αμέσως «κάποιοι» βιάστηκαν να τους φιμώσουν το στόμα...
Αφού λοιπόν εξαφάνισαν το βιβλίο αυτό και αφού «φρόντισαν» να τρομοκρατήσουν τους δύο Εβραίους καθηγητές, οι «σκοτεινοί» εχθροί των ανθρώπων – αυτοί που πάνε τώρα να μας επιβάλλουν την παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον Ψευτομεσσία-Αντίχριστο! – φαίνεται πως προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα. Είναι λοιπόν χαρακτηριστικό (τυχαίο άραγε;) ότι ο καθηγητής Γιαχούντα σκοτώθηκε, σε ηλικία 95 ετών (!), σε ένα πολύ παράξενο τροχαίο δυστύχημα το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία!... Ο δε έτερος Εβραίος καθηγητής (συγγραφέας μεταξύ άλλων ενός μνημειώδους έργου, υπό τον τίτλο «Οι ινδοευρωπαϊκές και οι σημιτικές γλώσσες»), ο Σαούλ Λεβίν, αναγκάστηκε να... σταματήσει τη δράση του και να αποσυρθεί «για προσωπικούς λόγους», προφανώς υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» ενός βίαιου τέλους που επικρεμάτο επί της κεφαλής του!

Έτσι, οι επίδοξοι παγκόσμιοι εξουσιαστές-σατανιστές πίστεψαν πως κατάφεραν να εξαφανίσουν μια για πάντα τα πορίσματα της έρευνας του Γιαχούντα. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς δεν τα κατάφεραν! Διότι η έρευνα έπεσε στα χέρια Πανελλήνων, οι οποίοι και την αναπαρήγαγαν και έτσι σήμερα αυτή έχει πλέον «σαρωθεί» απ’ άκρου σ’ άκρο και έχει κυκλοφορήσει σε περαιτέρω αντίτυπα! 

Τα «τσιράκια» λοιπόν των ισοπεδωτών της παγκοσμιοποίησης, αυτά τα άθλια πειθήνια όργανα, δεν έκαναν τελικά και τόσο καλά τη δουλειά τους... Ελπίζουμε να λάβουν τώρα και την αντίστοιχη «επιβράβευση» από τα σκοτεινά αφεντικά που δουλικά υπηρετούν! Να σημειωθεί εδώ ότι η κλασική έρευνα του καθηγητή Γιαχούντα αποδεικνύει την άμεση προέλευση της εβραϊκής γλώσσας της Βίβλου από τα ελληνικά των ομηρικών επών, αλλά και την πλήρη αντιστοιχία των δύο αλφαβήτων (ελληνικού και εβραϊκού), τόσο στη σειρά των γραμμάτων, όσο και λόγω της ονομαστικής και μορφολογικής τους ταύτισης ή/και ομοιότητας. Επρόκειτο δηλ. για μια επαναστατική μελέτη, η οποία από μόνη της αρκεί για να αλλάξει εσφαλμένες αντιλήψεις αιώνων! Αναφορά για όλα ετούτα θα κάνουμε σε άλλο κείμενό μας...

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Δείτε το... εξαφανισμένο βιβλίο του Γιαχούντα εδώ http://rapidshare.com/files/62535104/Pages_from_Joseph_Yahuda_-_Hebrew_is_Greek_part1.pdf
http://rapidshare.com/files/62546013/Pages_from_Joseph_Yahuda_-_Hebrew_is_Greek_part2.pdf


elora