Χρήστες OnLine

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πανθρησκεία το ισχυρό χαρτί της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Τα τελευταία χρόνια απροκάλυπτα πλέον βλέπουμε τη δημιουργία Παγκόσμιων θεσμών με τελικό στόχο την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που περισσότερο φέρνει σε Δικτατορία, αν κρίνουμε από τον τρόπο που οι "απρόσωπες" αγορές μαστιγώνουν τον ελληνικό λαό και σιγά - σιγά ο βούρδουλας εκτείνεται και στους υπόλοιπους.

Βλέπουμε ο Χριστιανισμός να κυνηγιέται παντού ιδιαιτέρως η Ελληνορθοδοξία (Και στην Ρωσία Ελληνορθοδοξία είναι, αυτή διδάχτηκαν δεν υπάρχει Ρωσορθοδοξία), ίσως γιατί το μήνυμά του αποτελεί εμπόδιο για τους Παγκοσμιοποιητές, αλληλεγγύη και αγάπη που τους φέρνουν βήχα,και φυσικά ο Ελληνισμός ο πυλώνας της σκέψης, της ορθής διανόησης και του ελεύθερου πνεύματος, δεν ταιριάζουν αυτά τα κουσούρια... στον άνθρωπο σκλάβο της νέας χιλιετίας.


Για αυτό το λογο βλέπουμε την δημιουργία μιας Πανθρησκευτικής άποψης του στιλ υπάρχει μια Ανώτερη Δύναμη ώστε όλοι να συγκλίνουν χωρίς να το καταλάβουν σε μια νέα αντίληψη περί Θείου.
"Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. (…) Θα γίνει μεγάλη σύγχυση. 

Μέσα στη σύγχυση αυτή, όλοι θα ζητούν ένα Μεσσία, για να τους σώσει. Και τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει:
"Εγώ είμαι ο Ιμάμης, εγώ είμαι ο πέμπτος Βούδδας, εγώ είμαι ο Χριστός, που περιμένουν οι Χριστιανοί, εγώ είμαι αυτός που περιμένουν οι Ιεχωβάδες, εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων".
Πέντε "εγώ" θα έχει…

Ο Αντίχριστος θα είναι ο αναμενόμενος, κατά κάποιον τρόπο, ενσαρκωμένος διάβολος, που θα παρουσιαστεί στον ισραηλιτικό λαό ως Μεσσίας και θα πλανήσει τον κόσμο."
Τα λόγια ανήκουν στον Γέροντα Παϊσιο ο οποίος προβλέπει ότι αυτός που θα πάρει την κυριαρχία του πλανήτη, θα εκμεταλευτεί δύο πράγματα:
Την μεγάλη ΄συγχυση που θα επικρατεί (ήδη συμβαίνει), και την ανάγκη όλων να δουν το δικό τους Μεσία να τους σώζει από το βάραθρο.

Προ ημερών είδαμε ότι στις Βρυξέλες απαγόρεψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο προς αποφυγήν προσβολής στους αλλόθρησκους. Μεθαύριο καταργούνται οι εικόνες στα σχολεία, θα απαγορεύεται να φορούν σταυρούς οι εργαζόμενοι στην εργασία τους. Η Πανθρησκεία είναι ήδη εδώ, εκ των πραγμάτων θα έχει και αυτή Μεσσία,κάποιον που θα τους ευχαριστεί όλους.

Η Νέα Τάξη γνωρίζει ότι για να τους ακολουθήσει ο πλανήτης πρέπει να τους ελέγχει στο μυαλό, και ο έλεγχος ξεκινάει πάντοτε με μια Μεγάλη Σύγχυση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προσθέστε Νέο Σχόλιο

Εμφανίζονται 5 από 20 σχόλια

  • RAGIAS
    παιδες ερχωντε ακομα πολυ ποιο χειρότερα πραγματα στον πλανητη γενικα .   ομαδοποιηθειτε  , δωστε το χερι στον διπλανο σας . πρεπει οι ελληνες να γινουμε μια γροθια , απο εδω και περα ο ενας θα εχει αμεσα την αναγκη του διπλανου του . μονο ετσι θα επιζήσουμε .  τα υλικα ειναι μια αυταπατη . αλλου ειναι η αξια της ζωης , καιρος να το δουμε και να το γνωρισουμε απο κοντα αυτο . εξαλου αυτο ειναι και το νοημα της ζωης , και αυτο που θελησε να μας περασει ο κυριος στα ξερα μας κεφαλια . αγαπάτε αλλήλους .

  • tylliros
    " Και στην Ρωσία Ελληνορθοδοξία είναι, αυτή διδάχτηκαν δεν υπάρχει Ρωσορθοδοξία".Αυτό μας λέτε στο άρθρο σας,δηλαδή ο εβραϊσμός του πόρνου και μάγου πατέρα σας Αβραάμ έγινε ΕΛΛΗΝορθοδοξία και τίποτα άλλο.Να σκεφτήτε τι θα γινόταν ακόμα εάν δεν πολεμούσε ακόμα τόσο πολύ ο εβραιοχριστιανισμός τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μέσα από την "αγια σας γραφή".

  • Γεώργιος-Χαράλαμπος Κατρακίλης
    Επιτρέψατέ μου να τοποθετήσω τα πράγματα σε ένα λογικότερο πλαίσιο, χάριν κατανόησης του θέματος. Κατ' αρχάς, οι διάφορες θρησκείες διαφέρουν καί μάλιστα ουσιωδώς. Έτσι, αναλόγως των κρισίμων ερωτημάτων τους, όπως καί των κρισίμων απαντήσεών τους, διαιρούνται στις κάτωθι ομάδες.
    (1) Εθνικές πολυθεϊστικές θρησκείες. Λόγου χάριν το Ελληνικό Δωδεκάθεον, ο Ινδουϊσμός, ο Ιαπωνικός Σιντοϊσμός, το Ρωμαϊκό Πάνθεον καί άλλες.
    (2) Εθνικές μονοθεϊστικές θρησκείες. Τέτοια είναι ο Ιουδαϊσμός.
    (3) Οικουμενικές μονοθεϊστικές θρησκείες. Τέτοιες είναι ο Χριστιανισμός καί ο Ισλαμισμός.
    Άρα, μάλλον φαίνεται ότι θα πρέπει κάποια προφανή να τα γνωρίζουμε σε τέτοιες συζητήσεις. Τώρα, ερχόμενοι στο θέμα της "Πανθρησκείας", έχουμε καί γράφουμε.
    Ιερά κείμενα του Ιουδαϊσμού: Παλαιά Διαθήκη-Ταλμούδ.
    Ιερά κείμενα του Χριστιανισμού: Παλαιά Διαθήκη-Καινή Διαθήκη.
    Ιερά κείμενα του Ισλαμισμού: Παλαιά Διαθήκη-Κοράνι.
    Έτσι, βάσει των συγκεκριμένων δεδομένων, κατανοούμε ότι οι τρεις(3) συγκεκριμένες θρησκείες, έχουν ως κοινό ιερό κείμενό τους την Παλαιά Διαθήκη. Άρα, κάθε συζήτηση περί "πανθρησκείας" αφορά ουσιαστικώς την ένωση των τριών(3) συγκεκριμένων θρησκειών σε μία κοινή θρησκεία.
    Αλλά,καθώς ο Χριστιανισμός διασπάσθηκε αρχικώς το 451μ.α.χ.χ. με την απόσχιση των Αρμενίων καί των εν γένει μονοφυσιτών, ενώ εν συνεχεία διασπάσθηκε το 1.054μ.α.χ.χ. στον Ρωμαϊκό Καθολικό Χριστιανισμό καί στον Ανατολικό Ορθόδοξο Χριστιανισμό, ενώ το 1.517μ.α.χ.χ. διασπάσθηκε ο Ρωμαϊκός Καθολικός Χριστιανισμός καί ιδρύθηκε η Διαμαρτύρηση από τον Λούθηρο.
    Ακόμα, ο Ισλαμισμός αν καί ιδρύθηκε επισήμως από τον Μωάμεθ το 622μ.α.χ.χ. με την Φυγή ή "Εγίρα",
    632μ.α.χ.χ.: Θάνατος του Μωάμεθ.
    656μ.α.χ.χ.: Διαμάχη για την διαδοχή του Χαλιφάτου. Οι μεταρρυθμιστές προτείνουν τον Αλή, εξάδελφο καί γαμπρό του Μωάμεθ καί οι συντηρητικοί προτείνουν τον Μωαβία,καθώς ο πεθερός του Μωάμεθ, ο Αμπού Μπακρ, είχε πεθάνει από ετών.
    Ιούλιος 657μ.α.χ.χ.: Αποδοχή από τον Αλή ειρηνευτικής πρότασης χάριν αποφυγής διαμάχης. Οι σκληροπυρηνικοί Σιΐτες ή "Χαριζίτες"(="Εξερχόμενοι") συγκροτούν χωριστή ομάδα.
    661μ.α.χ.χ.: Δολοφονία του Αλή από Χαριζίτη.
    669μ.α.χ.χ.: Παραίτηση του Χασάν, του γιού καί διαδόχου του Αλή από τα διαδοχικά δικαιώματά του επί του Χαλιφάτου καί δολοφονία του.
    680μ.α.χ.χ.: Εκτέλεση του ανηλίκου Γιαζίντ, υιού του Χασάν.
    680-683μ.α.χ.χ.: Ίδρυση της θρησκευτικής ομάδας των Γιεζίντι, εκ των οποίων σήμερα υπάρχουν περίπου 52.000 στο Ιράκ καί 15.000 στη Συρία.
    περίπου 720-740μ.α.χ.χ.: Εμφάνιση του Ζαϋδισμού, άλλου κλάδου των Σιϊτών, με 55% στη Βόρεια Υεμένη ή περίπου 3.500.000 πιστών.
    9ος μεταχριστιανικός αιώνας: Ισμαηλίτες. Επίκεντρό τους η Δυτική Ινδία καί το Πακιστάν, κοινότητές τους στη Δυτική καί στην Κεντρική Συρία, στην Ανατολική Αφρική καί στον Ινδικό Ωκεανό.
    περίπου 1.010μ.α.χ.χ.: Ίδρυση των Δρούζων. Σήμερα υπάρχουν 350.000 Δρούζοι στη Συρία, 300.000 Δρούζοι στον Λίβανο καί 35.000 Δρούζοι στο Ισραήλ.
    Ενδέκατος μεταχριστιανικός αιώνας: Ίδρυση των Αλεβίδων. Σήμερα υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο Αλεβίδες στη Συρία καί αντιπροσωπεύουν το ένα όγδοο του πληθυσμού.
    Δέκατος ένατος αιώνας: Ίδρυση των Μπαχάϊ: Υπάρχουν περίπου τριακόσιες χιλιάδες στο Ιράν, περισσότεροι στην Ινδία καί μερικές εκατοντάδες στις Αραβικές χώρες.
    Ίδρυση του Ουαχαμπιτισμού/Βαχαμπιτισμού, σουννιτικής ομάδας, υπέρμαχης της επιστροφής στο αρχικό ισλαμικό δόγμα.
    Άρα, βάσει όλων αυτών τώρα κατανοούμε ότι οι παράλληλοι ενδοχριστιανικοί θρησκευτικοί διάλογοι στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών καί οι ταυτόχρονοι διαθρησκειακοί διάλογοι μεταξύ του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού καί του Ισλαμισμού, αποσκοπούν στην συνένωση των τριών συγκεκριμένων θρησκειών σε μία κοινή θρησκεία καί όλα τα άλλα είναι κατά το κοινώς λεγόμενον "προφάσεις εν αμαρτίαις".-


  • antaso
    ,,Επιτρέψατέ μου να τοποθετήσω τα πράγματα.... "???..Να μας γραφεις πιο συχνα...

  • Theognostos
    fotobolostoxotis.blogspot.com
    Θα ελθει ο Ενωχ και ο Ηλιας (Ιωαννης ο Προδρομος οπως ειπε ο Ιησους Χριστος) και θα μας δειξουν τον αντιχριστο...και θα μας οδηγησουν μακρια απο την 'παν''θρησκεια τους. Ενας ειναι ο Πατηρ, ενας ειναι ο Υιος Ιησους Χριστος ΕμμανουΕλ, και ενα το Αγιον Πνευμα. Αυτο το αναγνωριζει και ο εκπεσων αρχαγγελος, στα πρωτοκολλα του, και η Εκατη στην βιβλο τους, αναγνωριζουν τον Θεο της Συμπονοιας Τον Τριαδικο Θεο ολων των Αιτιων και Αιτιατων , τον Αληθινο Θεο, τον οποιο ομολογησε και ο Απολλων. Τα γραφεει ολα η Αποκαλυψις του Ιωαννου, ερχονται οι καιροι.. τα υπολοιπα ειναι περιττα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου