Χρήστες OnLine

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Στην δημοσκόπηση της Marc που παρουσιάστηκε χθες στον Άλφα, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 5,7% στην πρόθεση ψήφου και 7,3% στους αναποφάσιστους: Αναμφίβολα εντυπωσιακά νούμερα, που μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν και στις κάλπες!

Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση και μάλιστα σχολίασε ο δημοσκόπος (δυστυχώς δεν έχουμε το σχετικό βίντεο), είναι πως το Εθνικιστικό κόμμα αντλεί το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων του από τις νεανικές ηλικίες 18 - 35!!!

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι εμφανίζονται ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να μην κάνουν πίσω στην απόφασή τους να ψηφίσουν Χ.Α (ρωτήθηκαν σχετικά, αν είναι σίγουροι ή μη για την επιλογή τους)!

Από προσωπική εμπειρία και συνομιλίες με πολύ κόσμο σ' αυτές ακριβώς τις ηλικίες, μπορούμε να πούμε πως ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΣΑΡΩΝΕΙ!

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως δεν είναι απλή ψήφος διαμαρτυρίας ή...χαβαλέ (όπως κάνουν συχνά αυτές οι ηλικίες), αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Αν ρωτήσει κανείς, ειδικά τους νεαρούς (18 - 25) γιατί ψηφίζουν Μιχαλολιάκο, θα εκπλαγούν από τις απαντήσεις τους!

Κι όσοι όμως έχουν μπει στην αγορά εργασίας και δεν ανήκουν στα βρωμερά κομματόσκυλα που έχουν βολευτεί ή περιμένουν βόλεμα, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ το "ακραίο" αυτό κόμμα!
Εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο στον εντελώς γελοίο τρόπο "ανάσχεσης" αυτού του ρεύματος από το αμαρτωλό σύστημα: Αφού είδαν πως η πλήρης αποσιώπηση δεν τους βγαίνει, επέλεξαν να πολεμήσουν την Χ.Α με...τρομοκρατικά κουτσομπολιά όπως "ναζί", "λυκάνθρωποι" κλπ!

Παρά την ΕΜΜΙΣΘΗ επιστράτευση αναρχοπασόκων και την ευρεία αναπαραγωγή των "φακέλων" σε όλο το Διαδίκτυο και τα Μμε, το αποτέλεσμα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που επεδίωκαν!

Γιατί; Διότι πολύ απλά, ο νεαρός που διάβαζε για "κακούς νεοναζί", έμπαινε στον πειρασμό να το ψάξει περισσότερο: Έτσι, κάποια στιγμή "έπεφτε" πάνω στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α, όπου τελικά διαπίστωνε πως συμφωνούσε σε πολλά μαζί τους και δεν πρόκειται για...επικίνδυνους για εκείνον και τη χώρα!

Η προσπάθεια λοιπόν προπαγάνδας βασισμένης ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (αλήθεια, είδατε ποτέ καμιά κουβέντα ή κρτική για τις πολιτικές θέσεις της Χ.Α;) αλλά στην καλλιέργεια ξεπερασμένων φοβικών συνδρόμων, όχι μόνο δεν την "έριξε" στα μάτια της νεολαίας, αλλά αντίθετα την ανέβασε περισσότερο!!!

Γι' αυτό λοιπόν, σε όποιο "στέκι" νέων βρεθείς, ακούς συνεχώς το όνομα της Χρυσής Αυγής! Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη επιρροή εξίσου σε άνδρες και γυναίκες, παρότι ίσως ο στρατιωτικός χαρακτήρας της θα μπορούσε να αποτρέψει τη δεύτερη κατηγορία πολιτών!

Η ουσία είναι πως, ανεξαρτήτως της εισόδου της ή μη στη Βουλή, η Χ.Α ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΛΛΟΝ, σε αντίθεση με τα παλαιοκομματικά στηρίγματα του συστήματος!

1 σχόλιο:

  1. Διαφωνώ ως προς ένα.Οι Ελληνίδες,είναι εξαιρετικές πολεμίστριες,ατρόμητες και πειθαρχημένες.Δεν μπορεί να τις φοβίζει το καθήκον για την πατρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή