Χρήστες OnLine

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη με τον πρόεδρο του κόμματος «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Είμαστε απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές»
Συνέντευξη στον Θεόδωρο – Νεκτάριο Ζούμπο

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πολιτικά πρόσωπα. Όσοι τον έχουν γνωρίσει από κοντά, συνειδητοποιούν πως έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο συγκροτημένο, ασυμβίβαστο, με σαφή επιχειρήματα και πολιτικό λόγο που χρησιμοποιεί μια γλώσσα που σπάει κόκαλα! Ίσως επειδή αυτή είναι η γλώσσα της αλήθειας που ενοχλεί τους «πολιτικά ορθώς» σκεπτόμενους. Διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε, πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή έχει συκοφαντηθεί και χαρακτηριστεί τόσο άσχημα από το σύνολο των Μ.Μ.Ε. Η απάντηση είναι απλή: Επειδή δεν του δίνουν τον λόγο… 
 
Το Pentapostagma.gr έδωσε βήμα στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος με προθυμία απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις για τα εθνικά θέματα, τις εκλογές, τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τον ρόλο της εκκλησίας.


–  Κύριε Μιχαλολιάκο είχα την ευκαιρία να σας πάρω συνέντευξη πριν από ένα χρόνο με αφορμή την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με ποσοστό 1% μετά την εκλογή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών. Τότε είχατε δηλώσει πως τα ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα και ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τα κρύβουν. Τώρα η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σ΄ όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις με ποσοστά άνω του 3% και την είσοδό της στην Βουλή σχεδόν σίγουρη. Πού οφείλεται αυτή η άνοδος και αυτή η «ομολογία» των εταιρειών δημοσκοπήσεων;
-Δεν πρόκειται περί ουδεμίας αιφνιδιαστικής ανόδου. Αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές των Αθηνών, στις οποίες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε το 5,3%, ένα μεγάλο μέρος των εθνικιστών και πατριωτών, οι οποίοι ήσαν παγιδευμένοι σε κόμματα της εξουσίας και της παραεξουσίας, απελευθερώθηκαν από την τυραννία της χαμένης ψήφου. Από τις αρχές του 2011, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σύμφωνα με τις μετρήσεις εισέρχεται στο κοινοβούλιο. Tο έχω δει αυτό προσωπικά σε επίσημη δημοσκόπηση, γνωστής εταιρείας, τον Φεβρουάριο του 2011, η οποία τελικά δημοσιεύθηκε με αλλοιωμένα τα ποσοστά. Μάλιστα, την έχω και στην διάθεσή μου, αλλά δεν πρόκειται να πω τίποτε πέραν αυτού, γιατί εμείς οι Χρυσαυγίτες παρ' όλο το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε αυτήν την βρώμικη υπόθεση, που είναι η πολιτική στην Ελλάδα, έχουμε λόγο τιμής. Από εκεί και πέρα βέβαια, η άνοδος του Κινήματός μας είναι κατακόρυφος και υπάρχει μία δυναμική που δεν μπορούν να ανακόψουν με την λασπολογία. Οφείλεται δε στην θαρραλέα χωρίς προσχήματα στάση μας, στα όσα δημόσια είπα στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων εναντίον του καθεστώτος της διαφθοράς και βεβαίως στις χιλιάδες τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι πρόσωπο με πρόσωπο ενημέρωσαν τον λαό. Μας απέκλεισαν από τα κανάλια, βγήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες και οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι διαπίστωσαν ότι δεν είμαστε τέρατα, είμαστε άνθρωποι και πάνω απ’ όλα απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές.

Τι προσδοκά να καταφέρει η Χρυσή Αυγή από την είσοδό της στην Βουλή;
-Θα είναι μόνον η αρχή, θα είναι μόνον μία μάχη σε έναν μεγάλο πόλεμο για εθνική ελευθερία! Για να αποκτήσει και πάλι ο Έλληνας αξιοπρέπεια, για να κερδίσουμε πίσω την Πατρίδα μας, που μας την έχουν πάρει οι ξένοι! Είτε παρίες και εγκληματικά στοιχεία, είτε τοκογλύφοι…

Πως κρίνετε το τωρινό ασταθές πολιτικό περιβάλλον; Τι προσδοκά το σύστημα από την δημιουργία νέων κομμάτων;
-Το κρίνω βλέποντας τα πράγματα στο βάθος τους θετικό υπό την έννοια ότι λειτουργεί όπως ο πυρετός στο άρρωστο σώμα. Άλλωστε, με το «σταθερό» του δικομματισμού είδαμε που κατάντησε η χώρα. Το σύστημα με την δημιουργία νέων κομμάτων με πρόσωπα βγαλμένα μέσα από ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να συγκρατήσει τον Λαό μέσα σε κόμματα παγίδες του συστήματος.

Ποιοι ευθύνονται κατά την γνώμη σας για την οικονομικοκοινωνική κατάρρευση του τόπου;
-Ασφαλώς και πρώτα απ’ όλα αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα, ποιοι άλλοι; Ευθύνεται και η μαρξιστική αριστερά, η οποία με μία προπαγάνδα δεκαετιών καλλιέργησε συστηματικά τον ανθελληνισμό χωρίς να υπάρξει αντίδραση ουσιαστική από την ψευτοδεξιά.

Ποια είναι η δική σας πρόταση για την έξοδο από την κρίση;
-Αγώνας για την Ελλάδα. Επιστροφή πάνω από όλα σε Ιδανικά! Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει. Τα υλικά έρχονται δεύτερα. Αλλά ας έλθουμε και στα καθημερινά. Να σταματήσει η δουλεία των τοκογλύφων. Επιστροφή στην εθνική παραγωγή. Να τελειώσει το πρόβλημα λαθρομετανάστες.
  
- Κατά πόσο έχει συμβάλει η πολυπολιτισμικότητα κι η αθρόα λαθρομετανάστευση στην διάρρηξη του ιστού της ελληνικής κοινωνίας;
-Κατά πολύ! Παίζει έναν κυρίαρχο ρόλο. Δεχθήκαμε δύο εκατομμύρια ξένους και ανάμεσά τους πολλά εγκληματικά στοιχεία, χωρίς καμμία θρησκευτική και πολιτιστική συνάφεια με τον Ελληνισμό στην Πατρίδα μας. Αποτελούν άμεση απειλή μαζί με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που κατά την άποψή μου είναι το υπ’ αριθμό ένα εθνικό ζήτημα.

Ποιες οι θέσεις σας για την σχέση εκκλησίας και κράτους;
-Δεν πιστεύουμε στο λαϊκό κράτος. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο χωρισμό Εκκλησίας και κράτους. Πριν 20 ακόμη χρόνια όταν κάναμε τα πρώτα πολιτικά μας βήματα στο δεύτερο συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το 1992 για το θέμα της Θρησκείας αποφασίσαμε τα παρακάτω:« - Αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας. Αποκάθαρση του Κλήρου από τους υπηρέτες και προπαγανδιστές των Διεθνιστικών συμφερόντων και τους Κίναιδους.
- Αναβάθμιση της εκκλησιαστικής Παιδείας και εκπαίδευση των Κληρικών πάνω σε Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά.
- Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία, και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους.
- Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους».

-  Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της ορθοδοξίας και του κλήρου σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που περνά το έθνος;
-Θα μπορούσε να είναι σημαντικός, όμως δυστυχώς, με εξαίρεση λίγους φωτεινούς εθνικούς Ιεράρχες και πάρα πολλούς απλούς παπάδες, οι περισσότεροι Μητροπολίτες σιωπούν. Σίγουρα είναι ανάξιοι των μεγάλων εθνικών μορφών της Ορθοδοξίας όπως υπήρξε ένας Ησαΐας Σαλώνων, ένας Αθανάσιος Διάκος, έναςΠαπαφλέσσας, ένας Γερμανός Καραβαγγέλης. Αυτοί ήταν Ιεράρχες, οι υπόλοιποι που σήμερα δίνουν συσσίτια στους μουσουλμάνους και δεν τολμούν να πουν λέξη, είναι ανάξιοι της αποστολής τους. Πέρα του ρόλου που έχουν να σώζουν ψυχές, πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να σώσουν και την Πατρίδα.

Ένα τελευταίο μήνυμα στους αναγνώστες.
 -Να μη απελπίζονται. Έχει περάσει πολύ δύσκολες περιστάσεις το Έθνος μας και τα κατάφερε. Ας διαβάσουν τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη. Το 1804 είχε βρεθεί καταδιωκόμενος και μάλιστα αφορισμένος από κάποιους τουρκόδουλους, με 4 μόνον συντρόφους. Δέκα εφτά χρόνια μετά ξεκινούσε τον αγώνα για την ελευθερία της Ελλάδος. Στην δεκαετία του 1890 είχαμε και μία χρεωκοπία και μία εθνική ήττα και είκοσι χρόνια μετά διπλασιάζαμε την Ελλάδα. Τίποτε δεν θα χαθεί εάν οι ψυχές μας παραμείνουν υπερήφανες, ολόρθες, Ελληνικές!

Οι πολιτικές δράσεις και οι θέσεις του Ελληνικού εθνικιστικού Κινήματος γίνονται γνωστές καθημερινά από τον επίσημο ιστότοπο “xagr.net” και κάθε Τετάρτη από την πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδα«Χρυσή Αυγή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου