Χρήστες OnLine

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΕΔΩ ΣΤΟ… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ


Του Χρήστου Μακρυγιάννη

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο ! Tίποτε δεν γίνεται τυχαία !

Παρακολουθώντας την διαδρομή του κ.Ραγκούση  πρώην κοινοτάρχη , πρώην υπουργού Εσωτερικών  και νυν υπουργού Μεταφορών και κάτι άλλα τινά …Aναρωτιέμαι  ποια είναι η  αιτία του κακού και της μιζέρια του τόπου μας .

Ο κ  Ραγκούσης  κλασικός αριστερός ,έχοντας λύσει τα ταπεινά θέματα των καθημερινών που μας απασχολών όλους μας ,αποφάσισε μέσω γνωριμίας του ζεύγους Νταλάρα να ασχοληθεί με την πολιτική και μάλιστα με τις αλλαγές που θα άλλαζαν την Ελλάδα και βάζοντας την στο τραίνο του 21ου αιώνα .

Θυμίζουμε στους Νεοέλληνες το επίδομα αλληλεγγύης  στους απανταχού σκηνίτες , δενδρίτες  όπου αλαλάζοντας οι αλλοδαποί έτρεχαν να λάβουν το  επίδομα αλληλεγγύης, όταν ήμασταν στον γκρεμό  σαν χώρα και τρέχανε να δανειστούμε για να προλάβουμε να καταβάλουμε τους μισθούς και τις συντάξεις .

Θυμίζουμε το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια των αλλοδαπών που ενώ δεν είχαμε να περάσουμε τον μήνα στην κυριολεξία, ο Ραγκούσης με έγκριση του Παπανδρέου και μερικών ακόμη συντρόφων έδωσε ιθαγένεια σε κάθε αλλοδαπό στοιχείο που  με ψευδή στοιχεία προσκόμισαν  και  με την συνδρομή δυστυχώς ακόμη και των δημάρχων  , μη βλέποντας την καταιγίδα που ερχόταν αλλά ευελπιστώντας στην ψήφο των αλλοδαπών και τον κομματικό στρατό.

Τώρα όλοι αυτοί λυμαίνονται τον ΟΓΑ το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ ακόμη και σήμερα εκατοντάδες αλλοδαποί παίρνουν επίδομα απο τον ΟΑΕΔ και παράλληλα εργάζονται σε μαύρη εργασία στερώντας από τους  Έλληνες το μεροκάματο .

Τα επιδόματα της πρόνοιας θα συρρικνωθούν, τα επιδόματα των πολυτεκνιών ήδη έχουν συρρικνωθεί όσο για τον ΟΓΑ από το πλιάτσικο που έγινε από τους Αλβανούς σε λίγο δεν θα μπορεί να δώσει συντάξεις .

Σε ποιά  χώρα της Ευρωζώνης εκτός της Ελλάδος  πληρώνουν για την είσοδο τους στα δημόσια νοσοκομεία οι Πολίτες της και απαλλάσσονται οι αλλοδαποί ;



Ο Ραγκούσης ενώ η χώρα μας παράπαιε οικονομικά έφερε σε μια νύχτα τον Καλλικράτη .Οι μόνοι αντίθετοι εμείς στο ΛΑ.Ο.Σ ,ενώ  τρέχανε οι της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ να γίνουνε μικροί Πρωθυπουργοί κατά δήλωση του κ Παπανδρέου, διαλύοντας  την Ελληνική Επαρχία  και τα χωριά μας ,τυχαίο ; Δεν το νομίζω! .  Tώρα όλοι βέβαια το βλέπουν καθαρά και ευτυχώς το δηλώνουν .


Εμείς στον  ΛΑ.Ο.Σ κάναμε τεράστιο αγώνα και πολλές φορές κατηγορηθήκαμε   άκουσον –άκουσον ακόμη και  για κοινωνικό ρατσισμό .

Έρχεται τώρα όμως ο Πρόεδρος Μπερίσα της Αλβανίας και μας δικαιώνει !
Ζήτησε τα λεφτά των Αλβανών πολιτών  που βρίσκονται στην Ελλάδα από όποιες πηγές και αν προέρχονται ΄΄συντάξεις, μεροκάματα, ληστείες ,κλοπές, απαγωγές΄΄ να τα καταθέσουν χωρίς φόρο  στις τράπεζες της Αλβανίας ,δηλώνοντας ότι είναι ποιο σίγουρα εκεί από την παραπαίουσα οικονομικά Ελλάδα .


Σήμερα  ο Ραγκούσης ολοκληρώνοντας το έργο του μετακόμισε στο μεταφορών και έβαλε στόχο  τα ( μεγαλοσυμφέροντα των ταξιτζήδων ;!) .
Σε μια νύχτα αποφάσισε ότι ο είναι ο μόνος ως νέος Πάπας   που  έχει το αλάθητο και αρνείται τα στοιχειώδη πράγματα που για την δημοκρατία μας είναι αυτονόητα .

Ενημέρωση του προβλήματος ,προτάσεις  και  καλώντας την ομοσπονδία των ταξιτζήδων να συζητήσουν για  να καταλήξουν σε μια κοινά αποδεκτή  λύση . Είναι τόσο δύσκολο ; (Όχι βέβαια ! )

Θέλει όμως λύση ο κ. Ραγκούσης  ή θέλει για άλλη ακόμη φορά  να στρέψει ακόμη μια κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης ;

 Για προσέξτε λίγο  Πατριώτες,  γιατί εδώ στο… Ελλαδιστάν !
Τίποτε δεν γίνεται τυχαία !!

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανωτ.Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ 
 
Αναρτήθηκε από Βετεράνος στις 4:35 μ.μ.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ… ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

Ένα πολύ «περίεργο» νομοσχέδιο, το οποίο άφησε… κληρονομιά στον διάδοχό της, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, η Τίνα Μπιρμπίλη (αυτή που την είχε –λέει- γνωρίσει ο Jeffry στο… γυμναστήριο, την… συμπάθησε και την έκανε υπουργίνα και ορκίστηκε με… ταγάρι και… σπορτέξ). 

Το νομοσχέδιο, που είναι έτοιμο και θα κατατεθεί προσεχώς προς ψήφιση στη βουλή, προβλέπει «περιορισμό και έλεγχο της έντασης με την οποία κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών», για την μείωση του… θορύβου στις αστικές περιοχές και λοιπούς… περιβαλλοντικούς λόγους. Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται σε συνέχεια προσφυγών «πολιτών», που τους «ενοχλούν οι καμπάνες» στον συνήγορο του πολίτη κ.τ.λ.





Οι καμπάνες των Ορθοδόξων Ναών, που κτυπούν αιώνες τώρα, για να ειδοποιήσουν τους πιστούς για την έναρξη της Θείας Λειτουργίας και για άλλους πολλούς λόγους, είναι συνυφασμένες με την καθημερινή ζωή και την παράδοση αυτού του λαού και βέβαια ποτέ δεν ενοχλούσαν κανέναν, κάθε άλλο.

Πως γίνεται να «ενοχλούν» τώρα, και μάλιστα σε μια εποχή που πολλοί και ποικίλοι θόρυβοι μας βασανίζουν –χωρίς το αρμόδιο υπουργείο να ασχολείται μ’ αυτούς- είναι απορίας άξιον.

Η εξήγηση του ερωτήματος, μάλλον έχει να κάνει με αυτό που γράψαμε παραπάνω, πως «οι καμπάνες είναι συνυφασμένες με την παράδοση αυτού του λαού». Όμως, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν κυριολεκτικά εισβάλλει στην πατρίδα μας και παραμένουν εδώ πολλοί άλλοι λαοί, οι οποίοι τυγχάνουν και αλλόθρησκοι (μουσουλμάνοι κ.λπ.). Μάλλον αυτοί ενοχλούνται από τις καμπάνες, όπως και από οποιαδήποτε άλλη έκφραση εθνικής και θρησκευτικής παραδόσεως των Ελλήνων (οι εικόνες του Χριστού στα σχολεία και τους λοιπούς δημοσίους χώρους κ.τ.λ.).

(Και) για χάρη τους, λοιπόν, προωθείται αυτό το νομοσχέδιο!

Υπάρχει βεβαίως και το άλλο: οι αντίχριστοι νεοταξίτες που μας κυβερνούν, βρίσκουν ως άλλοθι την «ενόχληση» κάποιων… μειονοτήτων, για να προωθήσουν την από-χριστιανοποίηση της πατρίδας μας, με κάθε τρόπο.

Να τονίσουμε προς όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ένα από τα πρώτα μέτρα των σιωνιστών μπολσεβίκων, όταν κατέλαβαν την εξουσία στην Αγία Ρωσσία, ήταν η απαγόρευση της κρούσεως των καμπανών, διότι «ενοχλούν τους αθέους». 

Εν συνεχεία, κατάσχεσαν τις καμπάνες, τις οποίες έλιωσαν σε χυτήρια και με το μετάλλευμα κατασκευάστηκαν τα πρώτα αγάλματα του εβραιοσιωνιστού Λένιν (εκ μητρός εβραίου, εγγονού του Ισραήλ Μπλανκ, βλέπε βιβλίο «Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ). Γι’ αυτό, αμέσως μετά την αυτό-κατάρρευση του κομμουνισμού, πολλά αγάλματα του Λένιν εστάλησαν σε χυτήρια και με το μετάλλευμα κατασκευάστηκαν ξανά καμπάνες για τις νεοαναγειρόμενες Εκκλησίες.

Όπως κι αν έχει, το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό και αναμένουμε την αντίδραση της ηγεσίας της Εκκλησίας. Ή μήπως…
πηγη