Χρήστες OnLine

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Το αληθινo πρoσωπο και ο σκοπoς της «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ».

Η σύγχρονη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» συνδέεται στενά με το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης. Οι καταστάσεις αυτές δεν είναι πρωτόγνωρες για τα παγκόσμια Ιστορικά δεδομένα, βέβαια η κάθε νέα μορφή έχει και το στοιχείο της Ιστορικής μοναδικότητας. 
 
Δεν σημαίνει όμως αυτό πως δεν ισχύουν οι κλασσικοί κανόνες της πολιτικής οικονομίας. Η «εξέλιξη» * του ανθρώπινου πολιτισμού είναι συνεχής. Ενίοτε είναι και οπισθοδρομική από το κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας. έως τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά μάλιστα από τον Παγκόσμιο Πόλεμο σίγουρα ΚΑΙ τότε δημιουργήθηκε μια «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ».

Ουσιαστικά τότε χωρίστηκε κοντολογίς σε δύο στρατόπεδα ο κόσμος. Η Ελλάδα ήταν τυχερή και οι τότε ή κατοπινοί σύντροφοι του κ. Βελουχιώτη άτυχοι. Ας ελπίσουμε πως αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί και στο μέλλον…

 
Δυστυχώς προέκυψαν στη συνέχεια της Ιστορίας δύο αρνητικοί παράγοντες, ενάντια στη χώρα μας, που την έφεραν και κατά καιρούς αλλά ιδιαίτερα τώρα σε δυσμενέστατη θέση.
1) Ο πρώτος παράγοντας ήταν και είναι η ΑμερικανόΒρετανική συμμαχία όπου κοντολογίς παρενέβαινε και ουσιαστικά διοικούσε την Ελλάδα εξ αποστάσεως(;) Σωτήριος μεν στην κατοχή και τον εμφύλιο, καταστροφικός στα επόμενα ως και σήμερα χρόνια. Η πραγματικότητα είναι πως κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστόαυτοί ουσιαστικά μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν ως και σήμερα. Σήμερα όμως που ο κόσμος αλλάζει ταχύτερα απ΄ότι πριν, την προηγούμενη πενηνταετία, προφανώς, κρίνουν οι επικυρίαρχοί επιβήτορες μας, πως πρέπει να μεταχειριστούν «διαφορετικά» το πιόνι που κατ’ εκείνους ονομάζεται «Greece».
 
Αυτό το «διαφορετικά» είναι που καίει κυριολεκτικά εμάς ως Έλληνες.
Αυτό το «διαφορετικά» είναι η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» για εμάς.
Και αυτή η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» όπως βαίνει σχεδιασμένα να υλοποιηθεί θα είναι και η καταστροφή μας ως έθνος και ως κράτος. Δεν θα είμαστε απλώς τα «πράγματα» αλλά κυριολεκτικά τα πιθανώς και σφαγιασμένα θύματα.

Τούτο το «επιτυχές» εγχείρημα (για τους πολιτικούς επιβήτορες μας) φυσικά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί τόσο εύκολα εάν δεν υφιστάμεθα και τον δεύτερο αρνητικό παράγοντα.

2) Ο δεύτερος παράγοντας είναι ο «δικός μας» κακός εαυτός. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, μια χρονική γενιά μόνο δηλαδή χρειάστηκε, να αλλοτριωθεί δραματικά ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού και η Ελληνική του συνείδηση. Το «Τσοβόλα δώστα όλα» ίσως για τον Ιστορικό του μέλλοντος θα είναι το εναρκτήριο σύνθημα καταγραφής του γεγονότος αυτού. Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι χαλαρά ένα κράτος πλουσιότερο και από την Ελβετία ! Η ομορφιά της και οι φυσικοί πόροι της γνωστοί. Τι έγινε όμως στη πραγματικότητα ; Ένα όργιο ληστροκρατείας (όχι απλώς διασπάθισης) του Δημόσιου χρήματος. Ένας μεγάλος αριθμός «νομιμοποιηθέντων» και «νομίμων» συμμοριών συνελλήνων έγιναν συνένοχοι στην καταλήστευση αυτής της χώρας και ταυτόχρονα, μια και το ένα φέρνει και το άλλο, της πλήρους ηθικής και λογικής αποδόμησης της.

Πώς τα κατάφεραν και μας έφτασαν έως εδώ ;

Α) Λαδώνοντας κυριολεκτικά αλλά και ανήθικα, ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού. Σα να μην έφτανε αυτό βγήκε και ένας από τους πρωτεργάτες του φαινομένου αυτού και ενοχοποίησε μετά, όλον το Λαό δηλώνοντας «μαζί τα φάγαμε». Αφού τη χρεοκόπησαν το ρίξανε μετά σε σκληρότερα «ναρκωτικά», ήτοι μνημόνια, και το ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ μέλλον αβέβαιο..
Β) Ταυτόχρονα αφήσανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι στα σύνορα της. Με έννοιες δήθεν πολυπολιτισμικότητας κατάφεραν να κινδυνεύει άμεσα η χώρα αυτή στα αμέσως επόμενα χρόνια, να Ισλαμοποιηθεί, ειδάλλως να γίνει Ρουάντα ή και χειρότερα.

Γιατί το κάνουν αυτό ;

Θυσιάζουν την Ελλάδα για να διαλύσουν οικονομικά, πολιτικά αλλά ακόμα και ηθικά την όποια επιχειρούμενη Ευρωπαϊκή ένωση.

Μια οικονομικά αλλά ίσως ακόμη και στρατιωτικά (πιστέψτε μας ένας οργανωμένος Ευρωστρατός και υποχρεωμένος θα είναι να φυλά καλύτερα κάποιες γκρίζες ζώνες, σύνορα αλλά και να συμπεριφέρεται καλύτερα από Παπουτσήδες εντολολήπτες και εντολοδόχους) ενωμένη Ευρώπη (που θα κρατά όμως τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά και την εθνική ανεξαρτησία του εκάστοτε κράτους μέλους της) είναι αντίθετη στα δικά Τους Νεοταξικά σχέδια επικυριαρχίας του πλανήτη.
Η Ευρωπαική ένωση έχει αυτή τη στιγμή πληθωρισμό μόνο 2% (συμπεριλαμβανομένων και των χρεωμένων –προβληματικών χωρών). Η Αμερική με «μόνο» 15 τρις δημοσιονομικό έλλειμμα έχει καταφέρει και έχει στρέψει το ενδιαφέρον με την βοήθεια πάντα των δικών της «οίκων αξιολόγησης» στην «Ευρωπαϊκή κρίση». Παρ’ ολ αυτά σε σχέση με τους απέναντι της «Δυτικούς», η Ευρώπη έχει ισχυρότερη οικονομία. Άλλο όμως πράγμα η πραγματικότητα και άλλο οι εντυπώσεις. Και για να κερδίσουν επικυριαρχία αλλά και εντυπώσεις…

Επέλεξαν, λοιπόν εμάς ως Δούρειο Ίππο ή κερκρόπορτα.

Δυστυχώς ούτε η Ευρώπη συμπεριφέρεται εδώ σωστά. Η πολιτική της απέναντι μας είναι ήξεις αφίξεις.

Συναινεί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα να είναι στον αναπνευστικό σωλήνα με δύο μελλοντικά σενάρια :
Ι) Να της αφαιρέσουν όλα τα λειτουργικά της όργανα και να την ενταφιάσουν με κηδεία ή χωρίς. Αυτό θα το κάνουν Και οι Ευρωπαίοι «σύμμαχοι» μας όταν νομίσουν ότι θωρακίστηκαν επαρκώς.
ΙΙ) Να επιχειρήσουν ανάνηψη ουσιαστική, και έτσι η χώρα μας να σωθεί.

   Το μέλλον θα δείξει και τη μοίρα μας. Γιατί όμως μοίρα μας** ; Γιατί έχουμε ανίκανους πολιτικούς όπου θα έδιναν έστω και μια ύστατη μάχη σωτηρίας της Πατρίδας μας, προωθώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις και έως και θυσιαζόμενοι γι’ αυτές. Αντί αυτού όλοι τους σχεδόν, συνεχίζουν με ανούσια πασαλείμματα ή καταστροφικά κατά το μάλλον ή ήττον νομοσχέδια, το άχαρο και ανούσιο έργο τους, σα να μη τρέχει τίποτα. Δανεικά είναι όλα αυτά και θα μας ξαναχτυπήσουν την πόρτα. Ανάλογα και με την περίσταση είτε υπό τη μορφή ΔΝΤ είτε υπό την μορφή Χάρου.

Γιατί αν κάτι εμείς πρέπει και ίσως μπορούμε να αλλάξουμε ως Έλληνες δεν είναι τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του κ. Ομπάμα ή του κ. Κάμερον (και όσους βρίσκονται από πίσω τους), αλλά τον δικό μας «κακό εαυτό». Συνάμα να απομονώσουμε τους πάσης φύσεως αναρχοκομουνιστές διεθνιστές που αυτοί πάντοτε ήταν είναι και θα είναι εραστές μιας οποιασδήποτε «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» αρκεί να διαλυθεί η Ελλάδα ! Έτσι μόνο μπορούμε να είμαστε θωρακισμένοι σε όποιας φύσεως κακόβουλη για το Έθνος και Κράτος ενέργεια που μας έρχεται από τα έξω και ονομάζεται ακόμα και «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ». Τα υπόλοιπα ίσως είναι και κουβέντες για μια απροσδιόριστη και θανάσιμα επικίνδυνη πλέον χρονοτριβή διαδικασία αν όχι περαιτέρω οπισθοδρόμηση.


* Με τον όρο εξέλιξη δεν εννοούμε τίποτε το θετικό ή αρνητικό. Εννοούμε πως με το πέρασμα του χρόνου ο ανθρώπινος πολιτισμός γενικά και ειδικά μεταβάλλεται, μετουσιώνεται ή απλώς αλλάζει ουσιαστικά χαρακτηριστικά, περιγραφής του φαινομένου.


** Επιπρόσθετα, η μοίρα μας είναι σίγουρα προδιαγεγραμμένη εάν έχουμε την ατυχία ως μικρό και αδύναμο σχετικά κράτος, σε σχέση με τον παγκόσμιο χάρτη δυνάμεων, να επιλέξουμε αλυτρωτικές συμμαχίες. Αναγκαστικά χρειαζόμαστε συμμαχίες που θα προσβλέπουν στη σωτηρία του Έθνους και Κράτους. Δεν θα έχουν το στοιχείο της μονιμότητας. Απλώς, πάντα σε πολιτική επιφυλακή και ότι βοηθά στην σωτηρία μας είναι συζητήσιμο και πιθανόν υλοποιήσιμο. Ότι όχι, φυσικά και εκ των προτέρων απαράδεκτο. Έως τώρα πάντως, η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» που πάνε να μας επιβάλλουν είναι και καταστροφική αλλά και απαράδεκτη. Σωστή αντίδραση στο φαινόμενο αυτό από πουθενά δεν βλέπουμε όμως, ούτε από τους κυρίους πολιτικούς μας, αλλά ούτε και από το σύνολο του Ελληνικού Λαού…