Χρήστες OnLine

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Εκατονταδες Εθνικιστες στο αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου. Κοσμος συνεχιζει να ερχεται!


 
Η ομάδα περιφρούρησης του Μετώπου Νεολαίας έχει καταλάβει από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης. Διμοιρίες ΜΑΤ προστατεύουν την παράνομη αντισυγκέντρωση που έχουν στήσει μερικά παρτάλια, επιδοτούμενα από τα κρατικά ταμεία. 

Όσο η ώρα περνά η παράταξη των Εθνικιστών πυκνώνει και ενισχύεται. Η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση στην πρωτεύουσα του ελληνικού Βορρά βρίσκεται προ των πυλών. 


…..:::: ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ::::…..

Ώρα 8:50 —    Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται πορεία με περισσότερους από χίλιους Εθνικιστές στην οδό Τσιμισκή! Δεν πέρασαν οι μεθοδεύσεις του παρακράτους των “αναρχοκαθεστωτικών” που ήθελαν να εμποδίσουν την πορεία της Χρυσής Αυγής… Σε λίγη ώρα, αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και περιγραφή όσων προηγήθηκαν της μεγάλης Εθνικιστικής συγκέντρωσης για την Μακεδονία μας. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
 
Ώρα 8:15 —    Συνεχίζεται η εκδήλωση για την Μακεδονία μας στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτήν την στιγμή ομιλεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Ώρα 7:35 —    Αριστεριστές και κράτος ενωμένοι! Διμοιρίες ΜΑΤ παρατεταγμένες στη λεωφόρο Νίκης μη τυχόν και πειραχτεί  κανένα ρετάλι αντιεξουσιαστής… Αυτή τη στιγμή πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ έχουν παραταχθεί επί της λεωφόρου Νίκης, μετά τις συνεχείς παρακλήσεις των… “αντιεξουσιαστών”, για να μη προσεγγίσουν οι Εθνικιστές την παράνομη αντισυγκέντρωσή τους.


πηγη