Χρήστες OnLine

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Δεδομένα:
1. Το Ελληνικό Σύνταγμα είναι υπέρ του Ελληνικού Έθνους και όχι υπέρ των άλλων εθνών.

2. Το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε τον λαθρονόμο περί απόδοσης ιθαγένειας ως αντισυνταγματικό και τον παρέπεμψε στην ολομέλεια του ΣτΕ για να αποφασίσει οριστικά.

3. Η εκδίκαση της προσφυγής για την ακύρωση του λαθρονομοσχεδίου περί απόδοσης Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, μεταφέρθηκε (παράνομα) για τον Δεκέμβριο του 2011, ενώ θα έπρεπε να εκδικαστεί 03-06-2011.

4. Η σελίδα www.real-democracy.gr η οποία προωθείται από όλα τα κανάλια (του συστήματος) ως αντιπρόσωπος των αγανακτισμένων , είναι στημένη από αριστεριστές (συριζίτες, ανταρσύα και κομματόσκυλα του Πασοκ) και την προωθούν με αίτημα την αλλαγή του Συντάγματος. Ποιος τους όρισε; Μην μου πείτε ότι 500-1000 άτομα του αριστερού χώρου, που παίρνουν μέρος στην λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση αντιπροσωπεύουν 10.000.000 Έλληνες;

5. Ούτε ένα αίτημα από την λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση δεν έχει γραφτεί για να γίνει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό στην σελίδα www.real-democracy.gr . Τυχαίο; Δεν νομίζω...

6. Όποιος Έλληνας βρεθεί στην λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση και εκφέρει την άποψη ότι θα ήθελε να γίνει δημοψήφισμα (τί πιο δημοκρατικό;) για το μεταναστευτικό, θα φάει τέτοιο γιουχάρισμα από τους “στημένους” συριζίτες, αναρχικούς και γενικός τους διεθνιστές που παίρνουν μέρος στην “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση που όχι μόνο αυτός θα σηκωθεί και θα φύγει, αλλά και όποιος άλλος πατριώτης Έλληνας θα θελήσει να τον υποστηρίξει, θα λουφάξει φοβόμενος την κατακραυγή της μάζας των διεθνιστών...

7. Το ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα, το ΚΚΕ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ προωθούν με νύχια και με δόντια την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

8. Το Σύνταγμα θα πρέπει να αναθεωρηθεί 5 χρόνια αργότερα από την τελευταία αναθεώρηση (που έγινε το 2008) δηλαδή το γρηγορότερο το 2013.

9. Υπάρχει η φήμη (ή πληροφορία) ότι στο Εθνικό τυπογραφείο, τυπώνονται χαρτάκια με ένα ΝΑΙ και άλλα με ένα ΟΧΙ.

Συνοψίζοντας και συνθέτοντας όλα αυτά μαζί. Ο Γιωργάκης θέλει την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.

Ο Γιωργάκης θα ζητήσει δημοψήφισμα με την ερώτηση “Να γίνει αλλαγή του Συντάγματος ;
Εάν ο λαός παραπλανηθεί (διότι θα νομίζει ότι θα αλλάξει το σύνταγμα για θα βάλουν τους κλέφτες φυλακή και να φτιάξει η ζωή του Έλληνα) και ζητήσει να αλλάξει το Σύνταγμα πριν την ώρα του, τότε ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξουν και τα άρθρα του Συντάγματος που αντιτίθενται στον νόμο για την απόδοση ιθαγένειας.

Ο Ελληνικός λαός θα παραπλανηθεί ακόμη μία φορά και αυτή θα είναι και η τελευταία του...
Μετά ορδές λαθρομεταναστών, θα αποκτήσουν ιθαγένεια και θα είναι πλειοψηφία στην πατρίδα μας, ψηφίζοντας κόμματα (και αυτά θα ψηφίζουν νόμους) που θα είναι υπέρ των λαθρομεταναστών.


Αυτό που καίει τον Γιωργάκη και την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος κτλπ), δεν είναι το χρήμα (διότι έχουν απεριόριστο), αλλά ο εκφυλισμός των εθνών και η πρόσμιξη των λαών για να ελέγχονται πιο εύκολα από την Παγκόσμια κυβέρνηση.
Διαδόστε το σε όλους όσους γνωρίζετε (μέσω email, facebook, στον γείτονα κτλπ) εάν πραγματικά αγαπάτε την πατρίδα σας...

το είδαμε εδώ : http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_1801.html