Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ 29Η ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 29ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ...



πηγη

ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ!


Από φίλο αναγνώστη,λάβαμε το ακόλουθο email:

Ελλάς-Ορθοδοξία καλησπέρα και συγχαρητήρια για το blog,

Σου στέλνω αυτό το μήνυμα για να σου αναφέρω αυτά που συνέβησαν στον Πειραιά,όταν ομάδα εκείνων που αποκαλούνται αγανακτισμένοι προσπάθησαν να κατασκηνώσουν στην Πλατεία Κοραή,στο κέντρο της πόλης μας.Συγκεκριμένα,την προηγούμενη βδομάδα,οπότε τελείωσε η ανθοκομική έκθεση που υπήρχε εκεί,άρχισαν να έρχονται διάφοροι περίεργοι τύποι,που εμείς οι Πειραιώτες δεν είχαμε ξαναδεί στην περιοχή μας.Επρόκειτο για άτομα εμφανώς του αριστερού χώρου,αλλά και αρκετοί χαβαλέδες με καφέ και τάβλι στο χέρι.

Ήρθαν λοιπόν μπουλούκι,30-40 άτομα κι έδιωξαν με βρισιές τα πιτσιρίκια που έπαιζαν εκεί!Έβαλαν δυο πανό με τα γνωστά για "άμεση δημοκρατία",έστρωσαν κάτι λινάτσες κάτω,έβαλαν μικροφωνική και καλούσαν τον κόσμο να εξεγερθεί!

Αρχικά,ο κόσμος τους αντιμετώπιζε με αδιαφορία,ενώ μερικοί τους ειρωνεύονταν.Μέχρι που πήγαν και προκαλούσαν κάτι μανάδες που κάθονταν με τα παιδιά τους στις παρακείμενες καφετέριες,βρίζοντας και λέγοντας διάφορα σαν "ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ" κλπ!

Λεπτομέρεια:Όταν τα έλεγαν αυτά,κράταγαν στο χέρι τους καφέ που είχαν αγοράσει από τον κοντινό Γρηγόρη.

Οι σύζυγοι των μητέρων που είδαν τι συμβαίνει,ζήτησαν το λόγο από τους γιαλατζί αγανακτισμένους:Άρχισαν τα γνωστά περί αμεσοδημοκρατίας,ενώ προκαλούσαν συνεχώς βρίζοντας.

Αποτέλεσμα,να ξεσηκωθούν και κάποιοι νεαροί και ν'αρχίσουν τον παρακάτω...διάλογο:

-Σηκωθήκαμε ρε μ.... τώρα τι θα κάνετε;Θα μας λύσετε τα προβλήματά μας;

-Πάμε όλοι μαζί,ενωμένοι μπορούμε...απαντούσαν οι "χίπιδες".

-Τι μπορούμε ρε ζώα,άνεργοι είμαστε εδώ και μήνες,θα μας βρείτε εσείς δουλειά ρε αργόσχολοι;

-Μα...να διώξουμε την Τρόικα και θα...

-Εμείς θα διώξουμε πρώτα εσάς από την πόλη μας!Δεν είστε από εδώ εσείς,άντε στα τσακίδια!

Ακούστηκαν κι άλλα τέτοια πολλά και ξαφνικά μαζεύτηκε όντως πολύς κόσμος στην πλατεία αλλά όχι για να "αγανακτήσει",αλλά για να κράξει τους κατά παραγγελία επαναστάτες της φακής!

Μέχρι και γέροι και γριές τους έβριζαν,ενώ κάποιοι "αγανακτισμένοι" ψέλλισαν κάτι για "φασίστες",αλλά εμφανίστηκαν κάτι μαλλιάδες εξηντάρηδες που τους εξιστορούσαν τα...επαναστατικά κατορθώματά τους κι έτσι το βούλωσαν οριστικά!

Αποτέλεσμα,μετά από λίγα λεπτά να φύγουν μαζεύοντας την πραμάτειά τους.Είδαμε και τις επόμενες μέρες κάποιους από αυτούς να περιφέρονται στην πλατεία,προφανώς για να κόψουν κίνηση.

Αν νομίζεις πως υπερβάλω,σε παρακαλώ δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία που βρήκα στο "Πρώτο Θέμα" και δείχνει κάποιους να κρατάνε ένα πανό με κάλεσμα στον Πειραιά,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
Γιατί άραγε;;;

Τους περιμένουμε πάντως με ανοιχτές αγκάλες να έρθουν!

Δημοσίευσε αυτό που σου στέλνω για να καταλάβει ο κόσμος πως οι οργανωτές του κινήματος σε κάθε πόλη δεν είναι ούτε αυθόρμητοι,ούτε ανύπαρκτοι αλλά με συγκεκριμένη ταυτότητα και ιδεολογία!

Υ.Γ.Στον Πειραιά φίλε είμαστε λαικοί,απλοί άνθρωποι που έχουμε δεινοπαθήσει από την κρίση εδώ και μήνες.Συμμετέχουμε συνεχώς σε πορείες,από τα συνδικάτα ναυτεργατών μέχρι κινητοποιήσεις δικηγόρων.Δεν είμαστε πλούσιοι και βολεμένοι,όπως θα πει κάποιος.Αλλά δεν ανεχόμαστε φυτευτούς και βαλτούς να καταλαμβάνουν με το έτσι θέλω την πλατεία μας,να διώχνουν τα παιδιά μας που παίζουν και να μας πουλάνε αγανάκτηση...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Προσωπικά είμαι ψηφοφόρος της Λαικής Δεξιάς,όπως και πολλοί συντοπίτες μου.Οι δικοί μας αριστεροί όμως,είναι πιο μαζεμένοι και δεν προκαλούν με τη συμπεριφορά τους όπως στην Αθήνα.Γενικά είμαστε κλειστή κοινωνία και δεν περνάνε καραγκιοζιλίκια ούτε στο Πασαλιμάνι,ούτε στην Πειραική ούτε πουθενά.Κι αν νομίζουν πως αστειευόμαστε,ας ξανάρθουν για να δουν πώς είναι οι πραγματικά αγανακτισμένοι πολίτες.

Φιλικά,
Κ.Γ

ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ! 

Διώκονται οι Βλάχοι της Κορυτσάς, επειδή δηλώνουν Έλληνες!!!


Διώκονται οι Βλάχοι της Κορυτσάς, επειδή δηλώνουν Έλληνες!!!Oι Αλβανοί τους θέλουν Ρουμανικής καταγωγής  και όχι Ελληνικής .Aλβανοτσάμη Υπουργέ    Σ.Ξέρα τι λες για αυτό που έχετε χώρα που σέβεται τα δικαιώματα των μειονοτήτων ; 

(Τιμωρώντας με ένα χρόνο φυλακή επειδή φρόντισε το μνημείο πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών  ;)

Διώκονται από τις Αλβανικές αρχές οι Βλάχοι της Κορυτσάς, επειδή δηλώνουν Έλληνες. Οι Αλβανοί τους θέλουν Ρουμανικής καταγωγής και αντιδρούν σε κάθε δήλωση της ελληνικότητας τους.


Στο πλαίσιο αυτό το Πρωτοδικείο Κορυτσάς καταδίκασε τον Ελληνοβλάχο πρόεδρο Ναούμ Ντίτσο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Κορυτσάς (η οργάνωση αυτή είναι ανεξάρτητη από την «ΟΜΟΝΟΙΑ» των Βορειοηπειρωτών) μ’ ένα χρόνο φυλάκιση. Ο λόγος; 
Το ότι συμπεριφέρθηκε ελληνικά, φροντίζοντας για το μνημείο των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940..!!
Ο κ. Ντίτσος δήλωσε σχετικά: «Η απόφαση είναι πολιτική, λόγω της ελληνικής μου καταγωγής και την επέβαλε η πίεση εθνικιστικών κύκλων στην Αλβανία. 
Οι προθέσεις της δικαστικού, που χειρίστηκε την υπόθεση, φάνηκαν από την πρώτη συνεδρίαση, όταν μου είπε «από πού και ως πού εσύ είσαι Έλληνας;». Είναι κάτι που με προσέβαλε, αφού είμαι Βλάχος Έλληνας και είναι τιμή και καμάρι μου. 
Είμαι περήφανος για τους προγόνους μου. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που καταδικάστηκα».

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/blog-post_1978.html#ixzz1PALiFZPh

OI ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ...ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


Διεξαγωγή Διαγωνιστικής Πορείας στο ΚόσσοβοΔιεξαγωγή Διαγωνιστικής Πορείας στο Κόσσοβο


Την 29/5/2011, στην Αμερικανική βάση ‘’BOND STEEL’’ (Κοσσυφοπέδιο) διεξήχθη διαγωνιστική πορεία 21 χλμ με φόρτο 34 λιβρών (15 κιλά) στην οποία συμμετείχαν από Ελληνικής πλευράς ο Υπλγoς(ΠΖ) Σονικιάν Βασίλειος και ο ΕΠΟΠ Δνέας(ΕΜ) Μακρής Διονύσιος. 
Τα παραπάνω στελέχη κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα σε σύνολο 72 διαγωνιζομένων και μεταξύ εννέα εθνών ( Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ουκρανία, Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία, Ελβετία, Γερμανία και Γαλλία),
αντιπροσωπεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα Ελληνικά χρώματα και αποσπώντας τα ευμενέστατα σχόλια των υπολοίπων συμμάχων. 
Αξίζει να τονισθεί ότι ο χρόνος που επετεύχθη από τον Υπλγό(ΠΖ) Σονικιάν Βασίλειο ήταν 2 ώρες και 15 λεπτά, η δε υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε στον τερματισμό από τους συμμετέχοντες ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης.

πηγη