Χρήστες OnLine

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Απεραντη μπουρδολογια απο μια "αγανακτισμενη" - βιντεο

Όχι καλή μου, την επανάσταση δεν θέλουμε να την κάνουμε, επειδή θέλουμε να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Ούτε είναι ακαδημαϊκή ελευθερία, η επανάσταση. Ούτε διεκδικούμε "ανθρώπινα δικαιώματα¨, ούτε "είμαστε ένα με Ρουμάνους και Πακιστανούς". Απλά, πεινάμε και επαναστατούμε για να έχουμε φαγητό οι Έλληνες. 

Οι Έλληνες. Εμείς έχουμε τώρα ζόρι. Δεν είναι καναπεδάτος και τηλεοπτικός ακτιβισμός, για να 'χουμε αναμνήσεις από επαναστατικό παρελθόν. 

Είναι ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Άσε μας λοιπόν με τα κουλτουρέ και τα παγκοσμιοποιημένα σου, εδώ δίνουμε μάχη ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, δεν κάνουμε επαναστική γυμναστική για να αποκτήσουμε ευφράδεια λόγου και αγωνιστικές περγαμηνές για τη μετέπειτα καριέρα μας στα κόμματα της διαπλοκής.

Άιντε, αρκετά με τους φλώρους, που στα 35 τους γίνονται λαμόγια βουλευτές !


 
 
 
 
Αυτή είναι η πανέμορφη Περσεφόνη Σιμένη, η κοπέλλα που οργανώνει τους χιλιάδες των "Αγαναχτισμένων" του Συντάγματος. Η Περσεφόνη έκλεψε την παράσταση χθές (Τρίτη 31 Μαΐου 2011) την νύχτα στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα στο "Άλτερ", όπου ήταν προσκεκλημένη ως Διαχειρίστρια της Ιστοσελίδος των "Αγαναχτισμένων" και εκπρόσωπος του "European Revolution". Ο γερο-αριστερός Χαρδαβέλλας ντράπηκε να την ρωτήσει τί δουλειά κάνει, πώς μπορεί και φοράει τόσο ακριβά μοντελάκια, γιατί θέλει να σώσει τον κόσμο, ενώ θα μπορούσε να γίνει πάμπλουτη απλώς και μόνο χρησιμοποιώντας το αιδοίο της. Αυτοί είναι οι Έλληνες μεγαλοδημοσιογράφοι: Ασχολούνται με τα πάντα πλήν της ουσίας.
 

Η μουνάρα Περσεφόνη κατάφερε να εξοργίσει και τους (αποβλακωμένους από τις αρλούμπες του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ) Έλληνες πατριώτες με όσα είπε στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα και θα δήτε σε αυτό το βίντεο. Έχουμε και λέμε: 1) Στο 0:10 ξεκαθαρίζει από την αρχή τις απόψεις της: «ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ»!.. Κακώς διαμαρτύρονται οι Έλληνες πατριώτες, διότι και ο Εβραίος Ραββίνος Σαούλ αυτό είπε το 50 μ.Χ. που ήρθε στην Αθήνα και μίλησε στην Πνύκα: «Εξ ενός αίματος έπλασεν ο Θεός τον άνθρωπον»!..

2) Στο 1:00 η Περσεφόνη το επαναλαμβάνει: «Δεν είμαστε χωριστοί, είμαστε ένα»!.. Ακριβώς τα λόγια του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ στα Ευαγγέλια!..

3) Στο 2:07 η καλλονή Περσεφόνη λέει αυτό που εξόργισε περισσότερο τους Έλληνες Πατριώτες: «Την Κυριακή ήταν πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι, ήταν και τουρίστες, ήταν και Ρουμάνοι και Πακιστανοί, δεν ήταν μόνο Έλληνες. Ήταν απ' όλες τις Φυλές και τα Κράτη και τα χρώματα»!!

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ τους Έλληνες Πατριώτες: Αυτά ακριβώς δεν λένε και οι Εβραίοι Ραββίνοι σας, ο Σαούλ και ο Τζέζους Μπέν Γιοζέφ; Γιατί, λοιπόν, κατηγορείτε την Περσεφόνη, που αντί να χρησιμοποιήσει το μουνί της και να γίνει πάμπλουτη σε ένα μήνα, κάθεται και ξημεροβραδυάζεται για να οργανώσει την Επανάσταση των Πολιτών; Ίσως πούν κάποιοι πως το γκομενάκι τα παίρνει από τους Εβραίους για να διαλύσει την Ελλάδα. Πιθανόν, δεν το αποκλείω...

Και μια διόρθωση: Οι Αγανακτισμένοι ΔΕΝ έχουν εκπρόσωπο. Δεν περιμένουν όλοι μικροί-μεγάλοι τι θα τους πει αυτή η κοπελίτσα από το Facebook τι να κάνουν. 
 
Απλά με το που ξεκίνησε πάλι το Alter, ακολουθεί την γνωστή πολιτική αποδόμησης και διχασμού της ελληνικής κοινωνίας μέσα από τις γνωστές αριστερίστικες, ψευτοπροοδευτικές αντιλήψεις. --Αφιερωμένο σε όλους τους "ευαίσθητους" ανθρώπους που καταχάρηκαν με την επιστροφή του δωσίλογου καναλιού Alter--.
 

Μας δινανε 250 δισ. € και τα αρνηθηκαμε!


Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.

Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.

Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα - μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.

Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.

Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!

Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.

Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.

Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.

Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.

Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια
Χημικός, Γεωπόνος
ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας
Διδακτορικό Δίπλωμα στη Ρύπανση Εδαφών
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΦΠ&ΑΠ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Εκκληση προς ολα τα πατριωτικα blogs - η πλειοψηφια του κοσμου έχει δωσει εθνικο, πατριωτικο χαρακτηρα στο κινημα


η κατάσταση στην διαμαρτυρία στο Σύνταγμα έχει ως εξής:

η πλειοψηφία του κόσμου έχει δώσει εθνικό, πατριωτικό χαρακτήρα στο κίνημα

.Είναι προφανές ότι αγωνίζεται για την πατρίδα του και μόνο,και όχι για μια παγκοσμιοποιημένη κοινότητα,οι ελληνικές σημαίες κυριαρχούν μπροστά στη βουλή,όπως και ο εθνικός ύμνος.Όμως κάτω στην πλατεία είναι πλέον πασιφανές ότι υπάρχει καπέλωμα από εθνομηδενιστικές παρατάξεις,άρχισαν οιψευτοδιεθνισμοί,η αλληλεγγύη σε μετανάστες κτλ.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Αναγνώστης

Η τηρηση του Συνταγματος επαφιεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελληνων που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστεκονται με κάθε μεσον...


.....εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.




ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΜΗΜΑ Δ΄
Ακροτελεύτια διάταξη
Άρθρο 120
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων πού ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Για να ξεμπερδεύουμε με τις αιτιάσεις – τις αμφιβολίες – τους σκελετωμένους φόβους – τις δικτατορίες – τις δημοκρατίες – κλπ.κλπ.
Σταθείτε προσηλωμένοι στο παραπάνω άρθρο. Υποκλιθείτε μόνο στην γαλανόλευκη. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολίτες του κόσμου, που ξαφνικά γίνανε «σύμμαχοι» αγανακτισμένοι σε όλη την Ευρώπη.

Μας ενδιαφέρουν οι πολίτες της ΕΛΛΑΔΑΣ!!Δεν μπορεί να είναι σύμμαχοι αυτοί που μας εξευτέλιζαν μας θεωρούσαν και μας θεωρούν περίπου λωποδύτες – τεμπέληδες – κατεργάρηδες.

Πάρτε το απόφαση!! Πάνω από οποιοδήποτε διεθνιστικό κίνημα στέκει η ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. Όποιος αποκαλυφθεί ότι οδηγεί τον Έλληνα σε παγκοσμιοποιημένες καταστάσεις με άλλο μανδύα θα πληρώσει ακριβά το εγχείρημα. 

Τα αντιδικτατορικά αντανακλαστικά των πάλαι ποτέ υπηρετών ενός σάπιου συστήματος που καταρρέει, προσπαθώντας να κρατηθεί από τις φούστες των εντολέων της παγκοσμιοποίησης, δεν συγκινούν πλέον κανένα.

Οι Απριλιανοί κατέλυσαν βίαια το Σύνταγμα και πλήρωσαν ακριβά. Οι σημερινοί βιαστές της χώρας θα πληρώσουν ποτέ??

Υπάρχει πιό βίαιη κατάλυση του Συντάγματος από τη σημερινή, η οποία εφαρμόζεται με το προκάλλυμα της.....λαικής εντολής?

Τόσο ξεφτιλισμένους προδότες ενός Έθνους δεν έχει ξαναγεννήσει μήτρα. Τόσο σάπιους και ανήθικους πολιτικούς δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος. Μόνο που η σαπίλα τους είναι τόσο προχωρημένη ώστε να μετακυλίουν τις ευθύνες τους στους πολίτες που υπηρετούν(???) δια στόματος Πωθυπουργού και υπουργών.

Κρατήστε το μυαλό σας καθαρό. Η χώρα αυτή έχει ιστορία 3.500 χρόνων. Δεν πρέπει να αφήσουμε να σβήσει. Τα ερωτήματα δεν είναι η εφαρμογή οιουδήποτε -σμού. Είναι η σφοδρή αντίδραση με οιοδήποτε τρόπο για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια. 

Τα υπόλοιπα είναι αμφιβόλου προέλευσης και αποτελέσματος. Η εκμετάλλευση της αγωνίας του Έλληνα και η καθοδήγησή του σε απροσδιόριστους στόχους είναι επικίνδυνο παιχνίδι.
Το μόνο καλό είναι ότι τον ξυπνήσανε.