Χρήστες OnLine

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Mέλη του παρακρατικού ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς .Παρόντες και οι βουλευτές του Λαφαζάνης και Διώτη!!


Οι αναρχο-συριζαίοι βεβαίως δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από τον άνθρωπο που έσφαξαν οι προστατευόμενοι του κόμματός τους.

Αν αυτός που πήγε στο Νικαίας είχε χτυπηθεί από τους λαθροκάφρους τους δεν θα κουνιόταν φύλλο.
ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ....

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.



Εξαγριωμένοι διαδηλωτές –όπως με ακρίβεια πληροφορείται το
Crimes on air- εισέβαλαν πριν από λίγο στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας και ξυλοκόπησαν αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο για να λάβουν καταθέσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το μέλος του ΝΑΡ Ιωάννης Καυκάς. 
 
Όπως πληροφορούμαστε γρονθοκοπήθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Σοφιός που είναι Γ’ Υποδιοικητής της Ασφάλειας Αττικής και ο οποίος παρίστατο στην έρευνα, ως ανώτατος αξιωματικός. Τραυματίστηκαν επίσης ένας Αστυνόμος και ένας Αρχιφύλακας. 
 
Στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου μπούκαραν ογδόντα περίπου μέλη του ΣΥΝ ενώ η επίθεση στους προανακριτικούς υπαλλήλους έγινε παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της Ηρώ Διώτη, βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Οι διαδηλωτές μάλιστα βιντεοσκοπούσαν και το επεισόδιο με κινητά τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως έκπληκτη παρακολουθούσε όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της και η εισαγγελέας κ. Μαραγκάκη που ήταν παρών στο επεισόδιο.

peripatris

Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!



Την ώρα που o κόσμος θρηνεί τον άτυχο 44χρονο πατέρα, o οποίος έπεσε θύμα των κακοποιών λαθρομεταναστών, που κατέσφαξαν για να του πάρουν την κάμερα, ο Δήμαρχος Γ. Καμίνης συγκεντρώνει τον συνδυασμό του για να επιτυχύνει τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού Τέμενος! 

Λες και η Αθήνα δεν έχει άλλα προβλήματα και το τέμενος είναι το μόνο που υπάρχει.

Η πρόκληση σε όλο της το μεγαλείο! Απολαύστε τον κάνωντας κλικ στην διπλανή εικόνα!

Τα πρακτοράκια του ανθελληνισμού δεν χάνουν χρόνο. Πλήρης αδιαφορία για την κατάσταση στο ιστορικό κέντρο και σε διάφορες περιοχες γκετο της αθήνας που ειναι σε πληρη εγκατάληψη!
πηγη