Χρήστες OnLine

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Φωτογραφίες από την Συγκέντρωση Μνήμης για τους νεκρούς της 5ης Μαΐου - ενάντια σε παρακράτος και αναρχουπαλλήλους δολοφόνους.

Πολίτες, συγγενείς και συνάδελφοι των τριών εργαζομένων της Marfin που έχασαν τη ζωή τους στις 5 Μαΐου του 2010, αφήνουν από το πρωί λίγα λουλούδια, αναμμένα κεριά αλλά και σημειώματα, έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό σταδίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τραγικό συμβάν.

Περισσότεροι από χίλιοι Εθνικιστές και Πατριώτες τίμησαν τους νεκρούς της Marfin και απαίτησαν δικαίωση!


Με μία λιτή τελετή μνήμης, με ελληνικές σημαίες και αναμμένους πυρσούς, οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, έστειλαν και απόψε το μήνυμα της Εθνικής Μνήμης. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καθιερωμένο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αθώων θυμάτων. 

Όσο υπάρχουμε δεν πρόκειται να ξεχαστεί το έγκλημα του αριστερού παρακράτους, που στέρησε τη ζωή τεσσάρων συνανθρώπων μας και προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος ( το σοκ και το δέος, που μούδιασαν έναν ολόκληρο λαό και βόλεψαν άριστα την εξουσία) που οι πασίγνωστοι δράστες του εγκλήματος μένουν ακόμα και σήμερα ατιμώρητοι.




 
Με την συμμετοχή εκατοντάδων Εθνικιστών και Ελλήνων Πατριωτών ολοκληρώθηκε η Συγκέντρωση Μνήμης για τους νεκρούς της Marfin. 

Ακολούθησε πορεία σαν απάντηση στο κλίμα τρομοκρατίας που κάποιοι καλλιέργησαν τις τελευταίες ημέρες… 

 



Όλα τα καταστήματα της Marfin θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω πένθους στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων.
















Aποκαλυπτική συνέντευξη της αρχαιολόγου κ.Λιάνας Σουβαλτζή για τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου



-
Συνέντευξη με μεγάλες αποκαλύψεις από την αρχαιολόγο κ.Λιάνα Σουβαλτζή.

(..Την στιγμή που είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε κάτω,και αφού ανακοινώθηκε επίσημα στην Αίγυπτο ότι βρέθηκε ο τάφος του Αλεξάνδρου,τότε επενέβει η Ελληνική κυβέρνηση και μας δημιούργησε το πρόβλημα..)

Μην την χάσετε:
visaltis.blogspot

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΚΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!




ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ


Υπουργός Οικονομικών: "Αν σου έλεγα τι είπαμε στην Λέσχη μετά θα έπρεπε να σκοτώσω"


Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός έλληνας πολιτικός που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την Ελλάδα.

Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.

Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ. Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω» απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει. Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.



ΤΟ ΒΗΜΑ

greeknation