Χρήστες OnLine

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και σε Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Βόλο, Χανιά καθώς και άλλες πόλεις

Τελείωσε πριν από λίγο η Στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας, από την οποία και φέτος απουσίαζαν για λόγους... οικονομίας τα τεθωρακισμένα και όλα τα οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Φτωχή όσο ποτέ η Στρατιωτική παρέλαση εμπλουτίστηκε όμως από την δυναμική παρέμβαση Ελλήνων που με συνθήματα ηλέκτρισαν την ατμόσφαιρα και ανπτέρωσαν το ηθικό το πεζοπόρων τμημάτων που έδιναν ή ακολουθούσαν τα συνθήματα που δονούσαν την Πανεπιστημίου...

"ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ" Ήταν το σύνθημα που άνοιξε την παρέλαση... "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ", "ΠΟΥ Θ' ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"... είναι μερικά από αυτά που ακουγόντουσαν κατά την διάρκεια της παρέλασης που ήταν συντομότερη κόμη και από την περυσινή. Το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" και φυσικά ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ακούστηκαν από όλα τα στόματα, πολλές φορές...

Ένταση επικράτησε λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης στο Σύνταγμα όταν διμοιρίες των ΜΑΤ απώθησαν ομάδα Εθνικιστών προς την Πανεπιστημίου...


ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θερμή ανταπόκριση από τους πολίτες της Καλαμάτας είχε το μπλοκ της τοπικής οργανώσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο είχε πανό που έγραφαν τα συνθήματα:  «1821 – 2011 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ», «ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ», από τον συγκεντρωμένο λαό ακούστηκε το σύνθημα «ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ». Πλήρης η αμηχανία από τους παριστάμενους πολιτικούς. Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΣΟΓΕΙΟ ο συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στα Χανιά δεν “παρέλασαν” οι 300 λαθρομετανάστες του “μεγάρου Υπατία”… Αντίθετα παρέλασαν οι Εθνικιστές!

Ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν σε Θεσσαλονίκη, Βέροια και πολλές άλλες πόλεις. Λεπτομέρειες, φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό τις επόμενες ώρες.

Παρουσία διαδηλωτών η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: «…Μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν με πανό καθώς και ομάδες πολιτών για να διαμαρτυρηθούν»

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ/ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ



ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΩΡΟΠΟ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας πρώτες πρωινές ώρες της 22-3-2011, στον Ωρωπό Αττικής, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ωρωπού, μετά από καταδίωξη, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 32 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που είχαν αφαιρέσει λίγο πριν, από τη περιοχή του Μαρκόπουλου Ωρωπού.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδιά οικιών και το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ. Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε τέσσερις (4) οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Τρία (3) πιστόλια, τριακόσια (300) φυσίγγια των 9 mm, ένας (1) πυροκροτητής, ποσότητα δυναμίτιδας, ένα (1) φλόμπερ με κομμένη κάνη, μαχαίρια, κροτίδες, κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
πηγη

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. 

ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΟΜΙΚΑ -ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Υπατία και "απεργοί" πείνας


Έκπληξη και γέλωτα προκαλεί η χθεσινή καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατία Χρυσάνθης Κωνσταντακάτου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για την κλοπή πολύτιμων οικογενειακών κειμηλίων της οικογενείας της από τα άτομα που ζούσαν εντός του κτιρίου κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας των 237 λαθρομεταναστών και των “αλληλέγγυων” που τους συνόδευαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»,η Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση, όταν ανακάλυψε ότι από το κτίριο έλειπαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)».

Η καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατίας απευθύνεται προς τον Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, τους “αλληλέγγυους” και τους λαθρομετανάστες “απεργούς πείνας”. Γράφει η κυρία Κωνσταντακάτου : «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.

Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ» και αφού αναφέρει ποια αντικείμενα λείπουν από το κτίριο συνεχίζει η καταγγέλλουσα, «Εάν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που “υπεξαιρέθηκαν” από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos».

Εάν τελικά τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρει η ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία, τότε το συγκεκριμένη γεγονός είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση που ισχύει το γνωστό ρητό «ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος».