Χρήστες OnLine

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Παρέλαση 25η Μαρτίου 2011 - ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Είναι απίστευτο! Έλεγε στο συνέδριο του Πασοκ το 1996 όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα....γι αυτό και του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι.....(video)


"φοβαμαι οτι στο τελος του κυκλου, που θα ειναι το 2004 ? θα ειναι το 2010 ? τοτε θα δουμε οτι αντι γι'αυτην την ελλαδα που για την οποια ολοι λιγο πολυ μιλουν αργα, θα ειναι μια ελλαδα που την ονομαζω εδω και καιρο τουρκομπαροκ. θα ειναι δηλ. μια ελλαδα ενα φτωχο ισως και συρικνωμενο βιλαετι ή γερμανικο λαντερ. "



ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΕΔΩ:

http://www.greektube.org/content/view/109973/2/

Αν η κατάληψη της Νομικής γινόταν από Βορειοηπειρώτες ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.....


Το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, το θέατρο του παραλόγου σε ότι αφορά την μεταναστευτική πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η ιστορία είναι γνωστή, μια ομάδα λαθρομεταναστών ερχόμενοι από την Κρήτη, κατέλαβαν το κτήριο της Νομικής Αθηνών, η κυβέρνηση ήρθε σε συνδιαλλαγή μαζί τους, μεταφέρθηκαν σε άλλο κτήριο στην Οδό Υπατία, σε νεοκλασικό μάλιστα, το ενοίκιο του οποίου ακόμη δεν μάθαμε ποιός πλήρωσε, και εσπευσμένα τρεις κορυφαίοι Υπουργοί πήγαν (μιας και οι μετανάστες δεν έφευγαν απ' το κτήριο) να διαπραγματευτούν μαζί τους, με αποτέλεσμα ένα μέρος των αιτημάτων τους να γίνουν αποδεκτά!!

Μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα συνέβαινε αν αντί για λαθρομετανάστες ήταν Βορειοηπειρώτες οι καταληψίες, μιας και ούτε οι Βορειοηπειρώτες εδώ και 20χρόνια δεν χαίρουν ακόμη της Ελληνικής ιθαγένειας που δικαιούνται, παρά μόνο στοιβάζονται με λοιπούς αλλοδαπούς σε μια ατελείωτη ουρά αιτήσεων.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως μια ομάδα Βορειοηπειρωτών καταλαμβάνει τη Νομική (αν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι εκεί).

-Ευθύς αμέσως αριστερίζουσες πανεπιστημιακές παρατάξεις θα κάνουν λόγο για κατάλυση του ασύλου από "φασίστες" και με διάφορους " αντιεξουσιαστές" θα επιχειρούσαν να λύσουν την κατάληψη.

-Η κυβέρνηση θα έκανε λόγο για προβοκάτσια και σε λίγες ώρες θα έστελνε τα ΜΑΤ.
-Ο Πρύτανης άμεσα θα έδινε την άδεια για την άρση του ασύλου.
-Οι Βορειοηπειρωτικές οργανώσεις μούγκα, στην προσπάθεια των προέδρων τους να τα έχουν καλά με τα πολιτικά κόμματα για να επωμιστούν μια καρέκλα.
-Στα ΜΜΕ δεν θα γινόταν καμία αναφορά ή αν γινόταν θα ήταν σύμφωνα με την οπτική των προαναφερόμενων.
-Κανένας Υπουργός φυσικά, δεν θα καθόταν να συνομιλήσει μαζί τους.
-Οι καταληψίες Βορειοηπειρώτες θα οδηγούνταν στη δικαιοσύνη και θα ήταν στην "μαύρη λίστα" των ακραίων εφ' όρου ζωής, ως ένα καλό μάθημα για τους υπολοίπους.

Περιμένω τις απόψεις σας για το τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί στην υποθετική μας "κατάληψη".


http://borioipirotika.blogspot.com/2011/03/blog-post_18.html

Λεφτά υπάρχουν… για την επισκευή ανενεργών τζαμιών!


Όπως αναφέρει η μειονοτική εφημερίδα Μπιρλίκ σε δημοσίευμα της το υπουργείο Πολιτισμού σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε να ξεκινήσει το έργο για την επισκευή του ιστορικού τζαμιού του Σουλτάνου Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο. 
 Το συνολικό ποσό για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο Τζαμί φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ που αποτελεί το μεγαλύτερο σε κόστος έργο του ΕΣΠΑ στην συγκεκριμένη περιφέρεια. 

Τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα διατεθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου. 

Από όσο είναι γνωστό το συγκεκριμένο Τζαμί δεν είναι σε λειτουργία. Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δείγματα της αρχιτεκτονικής της οθωμανικής περιόδου, αλλά η χρονική συγκυρία της έναρξης των εργασιών επισκευής προκαλεί ερωτηματικά, όταν οι χαμηλοσυνταξιούχοι κάτοικοι του ακριτικού Διδυμότειχου, που πιθανόν να ζούν και δίπλα στο Τζαμί, δεν είχαν αρκετά χρήματα για την θέρμανση τους αυτό το χειμώνα. 

Τελικά σε αυτή την χώρα λεφτά όντως υπάρχουν, αλλά χάνονται στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των λανθασμένων προτεραιοτήτων του ελληνικού κράτους. Αυτά για να γνωρίζουμε γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια εκεί που τα χρήματα θα έκαναν τη διαφορά στην ποιότητα ζωής των πολιτών ή πιθανώς θα έσωζαν τη ζωή ενός αστυνομικού, ενός πυροσβέστη, ενός πολίτη.
πηγή

Διαβάστε ακόμα:
4.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΒΑΓΙΑΖΗΤ (Eφ. Μπιρλίκ) ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ή ΚΛΕΙΝΟΥΝ για... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!