Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δύο σχέδια για "ισλαμικά" Βαλκάνια μέχρι το 2020!


Για "ισλαμοποίηση" όλων των Βαλκανίων μέχρι το 2020,κάνει λόγο σε συνέντευξή του ,ένας πρώην πράκτορας.
Ο IVAN BABANOVSKI, πρώην Πράκτορας και Καθηγητής σε θέματα Ασφάλειας, στα Σκόπια, σε συνέντευξη του στον ιστότοπο «VESTI ON LINE», υποστήριξε:
- Οι ριζοσπαστικές ισλαμιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν, μέχρι το 2020, να ισλαμοποιήσουν το σύνολο των Βαλκανίων, τα οποία θα χρησιμεύσουν ως όχημα για περαιτέρω διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

- Οι εν λόγο οργανώσεις, σε επίπεδο διεθνούς ισλαμιστικού ριζοσπαστισμού, έχουν ήδη σχεδιάσει την εφαρμογή δύο σχεδίων, των «Balkan 2020» και του «3000».

- Το «Balkan 2020» προβλέπει μέσω Μη Κυβερνητικών και Ανθρωπιστικών Οργανώσεων, αλλά και συγκεκριμένων πολιτικών δομών μουσουλμανικών και αλβανικών εθνοτικών ομάδων, την ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, μέχρι το 2020.

- Ένα από τα κέντρα για την επίτευξη αυτού του στόχου βρίσκεται στο Sarajevo, και ένα δεύτερο στα Σκόπια, λόγω της εκτίμησης ότι η ΠΓΔΜ* είναι η
πιο ασταθής χώρα, από πολιτική, οικονομική, και στρατιωτική άποψη και κατάσταση ασφάλειας και γι 'αυτό οι Ισλαμικές ριζοσπαστικές οργανώσεις σταθμεύουν στην περιοχή.

- Πιστεύουν ότι η κατάσταση στο Sarajevo και στην Ομοσπονδία της Β-Ε έχει πλέον σταθεροποιηθεί μέσω της δράσης των «mudjahedeen» και των ριζοσπαστών Ουαχαμπιτών, οι οποίοι είναι υπό τον έλεγχο της Al QAEDA, που θα τους χρησιμοποιήσει στην ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, μέχρι το τέλος του
2020.

- Το σχέδιο «3000» έχει ως αποστολή, σε πρώτη φάση, τη δημιουργία παν-ισλαμικού κράτους, από τον Ατλαντικό και την Ισπανία μέχρι τα Ουράλια.

Σύμφωνα με τις απόψεις τους, ολόκληρη η Υφήλιος πρέπει, μέχρι τα τέλη του 3000, να εξισλαμισθεί, και να εξολοθρευτούν οι Χριστιανοί από προσώπου Γης.

- Στο ερώτημα κατά πόσο και σε ποιο βαθμό η «Μακεδονική Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα» συνδέεται με ριζοσπάστες ισλαμιστές, ο BABANOVSKI δήλωσε ότι, μέσω αυτής, παραδίδονται στα αλβανικά κόμματα της ΠΓΔΜ εντολές και οι οδηγίες από μουσουλμανικές χώρες, που αφορούν την αναστολή της δράσης Μουσουλμάνων και Αλβανών, που στηρίζουν τη Λίγκα του Prizren και τον παν-αλβανισμό.

- Υφίσταται, δηλαδή, μια μετάβαση σε ένα ανώτερο στάδιο δράσης, του παν-ισλαμισμού, επειδή είναι μακράν ο σημαντικότερος για όλους τους μουσουλμάνους διεθνώς με στόχο τη δημιουργία ενός ισλαμικού παν-μουσουλμανικού κράτους, από ό,τι η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

- Οι Υπηρεσίες Πληροφοριών της ΠΓΔΜ δεν είναι σε θέση να αντιταχθούν στις επιδρομές του ισλαμικού ριζοσπαστισμού και της «jihad» λόγω του ατυχούς συνδυασμού των εταίρων του συνασπισμού στην Κυβέρνηση.

- Όλες οι Υπηρεσίες Πληροφοριών και Ασφαλείας στα Βαλκάνια, με τη συμβολή της Δκσης Πληροφοριών του ΝΑΤΟ και των ισχυρών Δυτικών Μυστικών Υπηρεσιών, πρέπει να οργανώνουν κοινές ομάδες, που θα συμμετέχουν σε επιχειρησιακό και τεχνικό έλεγχο των παραγόντων της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατίας των σχεδίων «Balkan 2020» και «3000», διότι οι δραστηριότητες των ριζοσπαστών ισλαμιστών δεν απειλούν μόνο τα Βαλκάνια, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών των χωρών -μελών της Ε.Ε., των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

- Οι επιχειρησιακές ικανότητες των Υπηρεσιών Ασφαλείας και των αστυνομικών Αρχών των βαλκανικών χωρών είναι πολύ μέτριες. Δεν αποτελούν εγγύηση για τον επιτυχή εντοπισμό, την παρακολούθηση και την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων από εξτρεμιστικές ισλαμικές ομάδες, αλλά και την οργάνωση του δικτύου της AL QAEDA στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.


(* Σε όλο το κείμενο η ΠΓΔΜ αναφέρεται ως «Μακεδονία»)
onalert.gr

Πώς διαλύθηκε το Πανεπιστήμιο απο την τρομοκρατία της Αριστεράς


Σκέψεις ενός παλιού πρύτανη

Το 1982 ετέθη σε λειτουργία ο νόμος-πλαίσιο , ο οποίος φιλοδόξησε να δώσει νέα μορφή στην Ανωτάτη Παιδεία. Δύο σημαντικές καινοτομίες τον χαρακτήρισαν. Πρώτον: οι φοιτητές αποκτούν άπειρα δικαιώματα για πρώτη φορά στην ιστορία. Οι σπουδαστές έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη γενική συνέλευση κάθε σχολής και να αποφασίζουν ισοδύναμα με τους υπόλοιπους καθηγητές. Όσες ψήφους διέθεταν οι καθηγητές, τόσοι ήταν και οι φοιτητές που ψήφιζαν για οποιοδήποτε θέμα αφορούσε τη γενική συνέλευση. Οι ψήφοι των φοιτητών ήταν αποτέλεσμα απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του φοιτητικού Συλλόγου και ήταν πάντοτε «μονοκούκι». Έτσι κατάφεραν να έχουν πλειοψηφία σ’ όλες, Κατά κανόνα, τις αποφάσεις της Συγκλήτου.

Πολύ σύντομα, τα κόμματα και ο συνδικαλισμός εισχώρησαν στους φοιτητικούς συλλόγους και επηρέασαν δραματικά τις οποιεσδήποτε αποφάσεις, με κομματικά κριτήρια. Η Γενική Συνέλευση δεν είχε, πλέον, καμία δύναμη και διάφορα πρωτοφανή φαινόμενα έκαναν την εμφάνισή τους , αλλοιώνοντας τη φυσιογνωμία των πανεπιστημίων. Ο φοιτητικός σύλλογος, μπορούσε να εκλέγει τους πρυτάνεις με κομματικά κριτήρια , ακόμη μπορούσαν να σταματούν τα μαθήματα κατά τη κρίση τους , με τις γνωστές σε όλους καταλήψεις, συχνά για απροσδιόριστο λόγο και χρόνο και χωρίς καμία συμμετοχή του συλλόγου των καθηγητών, οι οποίοι μάθαιναν τελευταίοι ότι έπρεπε να παραδώσουν τα κλειδιά της σχολής και, στη συνέχεια, να πάνε στα σπίτια τους. Δεύτερο σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση , ταυτόχρονα με το νόμο πλαίσιο, έδωσε δικαίωμα ψήφου από τα 16 χρόνια, και θα μου επιτρέψετε να πιστεύω ότι όλες αυτές οι παροχές έγιναν για ψηφοθηρικούς λόγους.

Αν δούμε το θέμα συνολικά, οι περίφημες καταλήψεις για πολλά χρόνια ήταν μία σωστή καταστροφή. Το μισό πολυτεχνείο κάηκε, καθώς και δεκάδες αυτοκίνητα στους γύρω δρόμους εμπρησμοί, καταστροφή καταστημάτων, κλοπές τεχνικού και εποπτικού υλικού εργαστηρίων, αξίας πολλών εκατομμυρίων. Και αν σας ενδιαφέρει, τα εργαστήριά μου κάηκαν και καταστράφηκαν δύο φορές, όπως και τα γραφεία της πρυτανείας. Ένας τρομακτικός εμφύλιος πόλεμος είχε ξεσπάσει, ο οποίος μας διέσυρε διεθνώς. Τα πανεπιστήμιά μας αξιολογήθηκαν στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης οι ξυλοδαρμοί καθηγητών στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν καθημερινή πρακτική με επιστέγασμα την απόπειρα δολοφονίας του Πρύτανη του Πολυτεχνείου κ. Μουντζούρη , ο οποίος εν συνεχεία και παραιτήθηκε. Η εικόνα ήταν εμφύλιος πόλεμος εν εξελίξει. Ποινικές ευθύνες δεν αποδόθηκαν ποτέ για όλα αυτά και η κυβέρνηση ποτέ δεν αντέδρασε όπως δεν αντέδρασε και ο σύλλογος καθηγητών κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας και ούτε εφαρμόστηκε ο Νόμος, ο οποίος προβλέπει εισαγγελική παρέμβαση στα ποινικά αδικήματα…

Όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους, διότι δεν έχει περάσει και πολύς καιρός. Το πολιτικό κόστος διαμορφώνει συνεχώς την κατάσταση.. Ας πάρουμε σαν υπόδειγμα ένα πανεπιστήμιο της Ευρώπης ή της Αμερικής. Πρώτον : είναι αδιανόητο να εισέρχεται στο χώρο του Πανεπιστημίου οποιοσδήποτε χωρίς άδεια ή επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για περιθωριακά άτομα με ανεξέλεγκτη προέλευση. Η αστυνομία του Πανεπιστημίου ελέγχει την τάξη.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων στη Γερμανία είναι ιερή. Με τέσσερις αδικαιολόγητες απουσίες επαναλαμβάνεις τη χρονιά και, αν συνεχίσεις τις απουσίες απ’ τα εργαστήρια, παίρνεις διαβατήριο για το χωριό σου. Τα κόμματα δεν έχουν καμιά σχέση και οι φοιτητικοί σύλλογοι ασχολούνται και συνεργάζονται με τους καθηγητές, μόνο για θέματα σπουδών. Τα προγράμματα είναι ξεκάθαρα και το προσωπικό ελέγχεται κάθε χρόνο για την απόδοση και την εφαρμογή προγράμματος. Πριν απ’ όλα το κάθε πανεπιστήμιο ή σχολή , είναι σχολείο που διαμορφώνει το ήθος των μαθητών, τη γνώση και την έρευνα. Και, βέβαια, ο πολιτισμός περνάει μέσα απ’ όλα αυτά . Αν δεν καταφέρουμε και δεν οργανωθούμε κατάλληλα , τότε δεν έχουμε Παιδεία. Πιο σωστά δε, δεν έχουμε μέλλον. Στον σύχρονο κόσμο του ανταγωνισμού , της πληροφόρησης και της παγκοσμιοποίησης.

Του Δημήτρη Μυταρά
πηγη
aixmi.gr

Οι αποκαλύψεις φωτιά και η ευθεία κατηγορία του Πάνου Καμμένου ότι ο πρωθυπουργός λειτουργεί ως πράκτορας. Δείτε το...

«Πρώτα οι Έλληνες!» – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

 

Η λαίλαπα του Δ.Ν.Τ. και των δυσμενών συνεπειών του στην ελληνική οικονομία δε θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους και με σταυρωμένα τα χέρια. 

Μέσα στο πλαίσιο της ιδεολογίας του λαϊκού εθνικισμού και ειδικότερα στον κοινωνικό τομέα αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε ακόμα πιο έντονα και να οργανωθούμε ενώνοντας τις προσπάθειες μας για την προστασία των νέων Ελλήνων κι Ελληνίδων που αντιμετωπίζουν τη ζοφερή πραγματικότητα της ανεργίας και της εργασιακής εκμετάλλευσης. 

Την ώρα που οι κάθε λογής κομματάρχες εστιάζουν την προσοχή τους στους λαθρομετανάστες, που οι ίδιοι έφεραν στην πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν και που συντηρούν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, εμείς φωνάζουμε πως ο Έλληνας εργάτης έχει πατρίδα και δημιουργούμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες. 


Διευκρινιστικά, ακολουθεί η ανακοίνωση ιδρύσεως του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ:
Η ιδέα δημιουργίας του Σ.Α.Ε.Δ. ήρθε με αφορμή τον τρόπο αντιμετώπισης του μεγαλύτερου, ίσως, προβλήματος που βασανίζει τον Έλληνα, την ανεργία.

Ο κυριότερος λόγος αύξησης της ανεργίας είναι η λαθρομετανάστευση, ένα πρόβλημα που καμία κυβέρνηση τις τελευταίες δεκαετίες δεν έδειξε την παραμικρή προθυμία να λύσει, παρατείνοντας το μαρτύριο του Έλληνα εργαζόμενου προς όφελος του ξένου και φθηνού εργατικού δυναμικού. Η αδιαφορία των κρατικών φορέων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να τίθεται σήμερα θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας.

Η απάντηση μας σε όλα αυτά έρχεται με αυτή την προσπάθεια που προέρχεται από Έλληνες εθνικιστές που μοιράζονται τα ίδια όνειρα και τις ίδιες ανησυχίες με τον απλό Έλληνα και την Ελληνίδα, με αυτούς που βαρέθηκαν να ζουν στο περιθώριο, που δεν αντέχουν να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης, που δε θέλουν να πληρώνουν άλλο φόρους για ανύπαρκτες κρατικές παροχές, που δε σπούδασαν για να γίνουν σερβιτόροι της Ε.Ε…

Το παράδειγμα των 300 λαθρομεταναστών απεργών πείνας έδειξε με τον πιο στυγνό τρόπο ότι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να τύχει σε κάποιον στην Ελλάδα του 2011 είναι να είναι Ασιάτης ή Αφρικανός, αφού μόνο τότε το κράτος ενδιαφέρεται για σένα. Όσοι έχουν την ατυχία να είναι Έλληνες θα πρέπει να υποστούν την ταπείνωση και την αιώνια προσμονή για ένα καλύτερο αύριο που κάθε μέρα φαντάζει και πιο μακρινό.

Στα πλαίσια λοιπόν του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός φορέα τύπου Ο.Α.Ε.Δ. με τη διαφορά ότι το κάλεσμα μας απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες κι Ελληνίδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Λαϊκός εθνικισμός σημαίνει αλληλεγγύη στους Έλληνες

πηγη

Ο ΓΙΩΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ 550 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΝΩ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!


ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ";

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ" ΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ


Στο Ηράκλειο όσοι χρειάζονται στρατολογικά πιστοποιητικά

Μέχρι το τέλος του έτους θα κλείσει και το Στρατολογικό Γραφείο Χανίων καθώς αποτελεί ειλημμένη απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η δημιουργία ενός και μόνο Στρατολογικού Γραφείου σε κάθε περιφέρεια της χώρας, το οποίο μάλιστα θα στεγάζεται στο κτίριο των γραφείων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Μετά τον κόμβο διαλογής των ΕΛΤΑ και το Στρατολογικό Γραφείο Χανίων αποκτά «ημερομηνία λήξης» ή έστω, μετακόμισης στο Ηράκλειο όπου είναι και η έδρα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Κρήτης.


Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Αμύνης κάποια στρατολογικά πιστοποιητικά θα μπορούν να τα αποκτούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Όμως υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που είναι πιο πολύπλοκες και χρειάζονται την προσωπική παρουσία. Όπως όσοι για διάφορους λόγους βρίσκονται στις κατηγορίες των στρατεύσιμων Ι 3, 4 ή 5 και οι περιπτώσεις των οποίων ,έστω για την έκδοση ενός πιστοποιητικού εξετάζονται από επιτροπές.


Μετά την κατάργησή του οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στο Ηράκλειο για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.


Ήδη για το επικείμενο κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείου Χανίων έχει αντιδράσει ο Δικηγορικός Σύλλογος , ενώ οι αντιδράσεις αναμένεται να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς το θέμα «αγγίζει» σχεδόν το σύνολο των πολιτών.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και τουλάχιστον σε ότι αφορά στα Χανιά, σχεδιάζει να «χρυσώσει το χάπι» συνδέοντας το κλείσιμο του Στρατολογικού Γραφείου Χανίων με την παραχώρηση, άγνωστο με ποιους όρους, του στρατοπέδου Μαρκοπούλου, όπου στεγάζεται το γραφείο των Χανίων.


Στο συνολικό σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το 2011 και στο πλαίσιο της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής για εξοικονόμηση πόρων μέσω των καταργήσεων υπηρεσιών, εντάσσεται και η κατάργηση των 57 Στρατολογικών Γραφείων που λειτουργούν σήμερα σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.


Ο στόχος είναι σταδιακά το 2011 να ξεκινήσουν οι καταργήσεις έτσι ώστε το 2012 να λειτουργούν μόλις 18 Στρατολογικά Γραφεία στις έδρες των Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων με πλήρη ηλεκτρονικό και διαδικτυακό εξοπλισμό και με on line σύνδεση με τα Κέντρα Εξυπηρέτησης των Πολιτών.


Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου, με τις αλλαγές αυτές θα εξοικονομηθούν συνολικά και για όλα τα Στρατολογικά Γραφεία περίπου 550.000 ευρώ ετησίως καθώς επίσης και 50 αξιωματικοί που θα στελεχώσουν άλλες υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων.


Ναπολέων Σαραντίδης


150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ! ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!

ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@ΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!