Χρήστες OnLine

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!

"ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΕΙΔΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ



Κλήσεις για απολογία σε εμπλεκόμενους στην μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα Χανιά στον Πειραιά κι από εκεί στην Νομική, έστειλε σε συγκεκριμένους παραλήπτες ο Εισαγγελέας που με την κατηγορία μάλιστα της "διακίνησης παράνομων μεταναστών". Για τον λόγο αυτό όπως ήταν φυσικό αντέδρασε πριν από λίγο, ποιός άλλος, η Νεολαία του Συνασπισμού που εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων φαιδρών αναφέρει...

"Η εισαγγελική κλήση - και ιδιαίτερα ως υπόπτων για το κακούργημα της «διακίνησης παράνομων μεταναστών» - αγωνιστών, που έκαναν το «έγκλημα» να σταθούν αλληλέγγυοι από την πρώτη στιγμή σε έναν δίκαιο αγώνα, εκτός από μια εξόφθαλμα χαλκευμένη κατηγορία, αποτελεί τομή αντιδημοκρατικής εκτροπής, μας δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ μαζί με τους παρατρεχάμενους του δεν διστάζουν σε τίποτα μπροστά στην εμπέδωση ενός κλίματος υποταγής και μηδενικής ανοχής. Με πρόσχημα την κρίση, έχουν επιλέξει να μην αφήσουν τίποτα όρθιο όσον αφορά τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα, χτίζουν μια αυταρχική δημοκρατία και επιχειρούν να τσακίσουν κάθε κατάκτηση των εργαζομένων και της νεολαίας. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

  Αν η κυβέρνηση ψάχνει κάποιον ένοχο ανάμεσά μας, δεν χρειάζεται να χάνει τον χρόνο της, ας μας καλέσει όλους και όλες. Αν η αλληλεγγύη είναι έγκλημα, είμαστε όλοι ένοχοι."


Μια φορά συμφωνούμε κι εμείς με την Νεολαία Συνασπισμού. Ας τους καλέσει όλους ο Εισαγγελέας, γιατί όλοι είναι ηθικοί αυτουργοί, όχι μόνο της κακουργηματικής πράξης της διακίνησης λαθρομεταναστών αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα γκέτο της Αθήνας και των άλλων μεγάλων και μικρών πόλεων. Νισάφι πιά με τα κουνάβια... 

Αλλά ας καλέσει ο Εισαγγελέας με την ίδια κατηγορία και τους κρατικούς λειτουργούς που συνηγόρησαν στην απρόσκοπτη μεταφορά τους από την Νομική στη Βίλα Υπατία. Γιατί και η μεταφορά από την Σολωμού στην Πατησίων "διακίνηση παράνομων μεταναστών" είναι. ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ!

πηγη