Χρήστες OnLine

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ:"ANTIRATSISTES" ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ


Μειοψηφικές ομάδες προβληματικών ατόμων που βαφτίστηκαν μόνοι τους "αντιρατσιστές", "αντιφασίστες", "αλληλέγγυοι", "αριστεροί", "προοδευτικοί" και διάφορα άλλα χαριτωμένα προκαλούν για μία ακόμη φορά την κοινωνία.

Προβοκάτορες μαζί με ηλίθιους εκμεταλλεύτηκαν 300 ανθρώπους κατά την προσφιλή τους συνήθεια, για ευνόητους λόγους. Εγώ αν ήμουν μετανάστης αυτή την στιγμή στη Νομική θα τους είχα σαπίσει στο ξύλο τους ..."αλληλέγγυους".

Αυτό που πρέπει να κάνει η Αριστερά άμεσα είναι να απομονώσει όλα αυτά τα στοιχεία και να διαχωρίσει την θέση της. Οι άνθρωποι δεν είναι Αριστεροί. Δεν υπάρχει πολιτκή ιδεολογία στις πράξεις τους. Κομπλεξικοί ψυχοπαθείς είναι και ηλίθιοι. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στους μετανάστες με τις εντάσεις που ενίοτε δημιουργούν. Ούτε η μάνα τους δεν θα τους ψηφίσει στις εκλογές αν συνεχίσουν έτσι. Και όλη αυτή η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση σε όλους αυτούς προξενεί απορίες. Ή σπίτια τους νοικιάζουν ή τους εκμεταλλεύονται αλλιώς.

Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά. Τα προβλήματα κάνουν μπαμ εδώ και καιρό. Δεν μπορεί να μην τα αντιλαμβάνονται. Απορώ βέβαια γιατί έγινε τώρα θέμα η κατάληψη της Νομικής όταν στο Πολυτεχνείο έχουμε αντίστοιχη κατάληψη από τα Χριστούγεννα και στα Προπύλαια στημένο τσαντιρομαχαλά πριν από τις γιορτές. Να προσθέσουμε και το πεζοδρόμιο της ΑΣΟΕΕ για το παραεμπόριο. Δεν έχουν αφήσει πανεπιστήμιο για πανεπιστήμιο.Η κατάσταση βέβαια είχε ξεφύγει από καιρό. Τα πράγματα οξύνονται ως φαίνεται και σίγουρα δεν θα λυθούν με την απόδοση ασύλου σωρηδόν. Όταν βρεθούμε μπροστά στα χειρότερα να δω τί θα λένε και τί θα κάνουνε αλληλέγγυοι, ΜΚΟ και "ψύχραιμες φωνές" (;).

Χαράσσουν και οι ΜΚΟ πολιτική; Παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Αυτό πάντως δεν είναι μετανάστευση. Είναι κανονικό δουλεμπόριο. Δεν περνάς ορδές ανθρώπων από σειρά χωρών με κλειστά σύνορα, αν δεν υπάρχει μία εταιρία π.χ. που διαχειρίζεται όλη αυτή την μετακίνηση. Και τόσο εύκολα βρίσκεις 5 και 10 χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψεις από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν; Δεν νομίζω. Αλληλεγγύη στις εταιρίες δουλεμπορίου λοιπόν και στους εκμεταλλευτές των ανθρώπων αυτών. Αυτό μάλιστα είναι προοδευτικό και αντιρατσιστικό. Πολύ Αριστερό δεν είναι και γι' αυτό λέω μήπως η Αριστερά πρέπει να το ξαναδεί λίγο το θέμα.

Μετά από όλα αυτά λέω και εγώ να ιδρύσω μία καινούρια κίνηση πολιτών, που είναι και της μοδός, που θα λέγεται "απελάστε τον παραλογισμό!".Γιατί πολλοί τρελοί γινήκαμε και δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει.

http://gianniotis.blogspot.com/
ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΟ"

ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!



ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ!

Οι δυο αυτοί κύριοι, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το κράτος και τη νομιμότητα (εδώ γελάμε!) παραμένουν στις θέσεις τους, αν και φέρουν τεράστιες ευθύνες για το απόλυτο ρεζιλίκι με πρωταγωνιστές τους λαθρομετανάστες και τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που απλώς απέδειξαν πως σε αυτή τη χώρα κάνουν κουμάντο οι εκπρόσωποι της απλυσιάς, της τρομοκρατίας και της θολοκουλτούρας. 

Εάν φυσικά διέθεταν ελάχιστο φιλότιμο θα είχαν παραιτηθεί μόνοι τους (στην Ιαπωνία κάνουν μέχρι χαρακίρι!)... Αλλά προφανώς ο Λιμενάρχης Χανίων, Αντώνης Δασκαλάκης, ακολουθεί τα χνάρια του Αστυνομικού Διευθυντή που με την απάθειά του -για να μην πούμε τίποτε χειρότερο- έχει παραδώσει την πόλη των Χανίων στην μειοψηφία ενός κύκλο του γνωστού- πασίγνωστου χώρου.

Το ακόμη γελοιότερο της υπόθεσης που αφορά ένα ακόμη... παιδί του Πολυτεχνείου, τον νυν ΠΡΟΠΟτζή Παπουτσή, είναι πως με εντολή του ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, απέστειλε διαταγή σε όλες τις Λιμενικές Αρχές, προκειμένου να καταστήσουν σαφές προς όλες τις εταιρείες έκδοσης εισιτηρίων για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και τις εταιρείες επιβατηγών πλοίων, ότι πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η υποχρέωση τους να ελέγχουν την ταυτοπροσωπία των επιβατών με τον έλεγχο των προβλεπόμενων αποδεικτικών μέσων ταυτότητας!

Οι Λιμενικές Αρχές θα προβαίνουν σε συνεχείς και επισταμένους ελέγχους προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση των υποχρεώσεών τους αναφορικά με την καταγραφή και επιβεβαίωση των στοιχείων των επιβατών που επιβιβάζονται στα πλοία, υπενθυμίζοντας ότι η υποχρέωση αυτή αφορά τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά εισιτήρια που εκδίδοντα!

Αφού πρώτα συνέβαλαν στο αίσχος που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες, τώρα θυμήθηκαν πως πρέπει να γίνονται αυστηροί έλεγχοι! Σας φτύνει ο κόσμος κύριοι και εσείς νομίζετε πως... ψιχαλίζει! 

πηγη

Oρίστε ποιοι καθοδήγησαν τους καταληψίες της νομικής (video)






πηγη

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ!

ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΓΚΥΡΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ! Ένα νέο χτύπημα -από μία σειρά μειοδοτικών ενεργειών- δέχονται τα Πομακοχώρια, τη στιγμή που η εκτουρκιστική παρουσία της Άγκυρας διογκώνεται ποσοτικά και ποιοτικά. Αναφερόμαστε στη μοναδική Ελληνική (Ελληνόφωνη) βιβλιοθήκη των Πομακοχωριών της Ξάνθης και της Ροδόπης, η οποία λειτουργεί στο χωριό Μύκη από το 2004, με 7.000 βιβλία.

Η Βιβλιοθήκη δεν αποτελεί μόνο χώρο παράταξης βιβλίων, αλλά έχει αναλάβει πλήθος πρωτοβουλιών στις οποίες συμμετέχουν τα παιδιά της Μύκης, όπως κουκλοθέατρο, μαθήματα ζωγραφικήςκαι άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Μέχρι και τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη παρουσίασαν τα μικρά Πομακόπουλα. Πολλοί επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας, έχουν μείνει άφωνοι με το χώρο και τις δράσεις της βιβλιοθήκης, η οποία απασχολεί μόνο μία υπάλληλο και μία καθαρίστρια.

Οι μητέρες του χωριού, παρά την αρχική προπαγάνδα των γενίτσαρων, αγκάλιασαν τη βιβλιοθήκη και πλέον αποτελεί ένα αγαπημένο προορισμό για τα νεαρά Πομακόπουλα.
Ό,τι δεν πέτυχε η Άγκυρα σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, το κάνει τώρα η Αθήνα. Στα πλαίσια της πολιτικής οικονομικών περικοπών, επίκειται, η κατάργηση του «Οργανισμού Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών», (μη κερδοσκοπικού Ν.Π.Ι.Δ. ο οποίος χρηματοδοτείται και εποπτεύεται από το Υπουργείο «Εθνικής» Παιδείας) ή, στην καλύτερη περίπτωση, η κατάργηση πολλών βιβλιοθηκών, ώστε από τις 24 εν λειτουργία να απομείνουν 12. Έτσι, και η βιβλιοθήκη της Μύκης, ένα παράθυρο στον κόσμο για τα Πομακόπουλα, κινδυνεύει να κλείσει.

Την ίδια στιγμή, στα Πομακοχώρια οι τουρκικές βιβλιοθήκες αυξάνονται και ενισχύονται με χιλιάδες τουρκικά βιβλία (πρωτίστως εθνικιστικού χαρακτήρα). Πρόσφατα στον Κένταυρο ανοικοδομήθηκε εκ βάθρων νέα Τουρκική βιβλιοθήκη, η οποία εσωτερικά απαστράπτει από πολυτέλεια, αφού διαθέτει αίθουσα σ ύ γ χ ρ ο ν ω ν π ρ ο δ ι α γ ρ α φ ώ ν, με αναγνωστήριο, υπολογιστές και πάμπολλους τίτλους τουρκικών βιβλίων και φυσικά μόνιμο προσωπικό.

Το κόστος ανοικοδόμησης είναι τεράστιο για τα δεδομένα του χωριού. Πού άραγε βρέθηκαν τα χρήματα;

H βιβλιοθήκη έλκει τον μαθητή και δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα πολυτέλειας, αλλά και συνθήκες (τουρκικής) μάθησης πρωτόγνωρης για την ορεινή περιοχή. Εκτός, από αυτήν λειτουργεί και η βιβλιοθήκη του Εχίνου, η ιδεολογία της οποίας απεικονίζεται στην επιγραφή της. Αν και είναι δημοτική βιβλιοθήκη, φέρει τον τίτλο της και στα …τουρκικά! (βλ. φωτο)

Απέναντι, λοιπόν, σε αυτήν την πραγματικότητα, η βιβλιοθήκη της Μύκης ήταν το μοναδικό αντίβαρο κοινωνικοποίησης των Πομακόπουλων. Τώρα, που κινδυνεύει με κλείσιμο, η γνώση, σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον (δεν θα μιλήσουμε προς το παρόν για την παρεχόμενη δημόσια ή μειονοτική εκπαίδευση στα Πομακοχώρια), παραχωρείται μονοπωλιακά στην τουρκική βιβλιοθήκη του Κενταύρου και την …Belediye Kütüphanesi του Εχίνου…Τα Πομακόπουλα θα πάψουν να διαβάζουν Ελληνικά…

Αναρωτιόμαστε: μεγαλοσχήμονα στελέχη τηςσημερινής κυβέρνησης, όπως ο Ξανθιώτης υπουργός κ. Σωκράτης Ξυνίδης, πάτησαν ποτέ το πόδι τους, στην βιβλιοθήκη, ώστε να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι και να αξιολογήσουν το παραγόμενο έργο; Ποιοι θα κρίνουν τι πραγματικά συμβαίνει; Άνθρωποι που ούτε το κτήριο, όπου στεγάζεται, δεν γνωρίζουν;
Φυσικά, την ίδια στιγμή, θλιβερά μπουλούκια χριστιανών υποψηφίων παντός πολιτικού χρώματος, περιφέρονται από Πομακο-χωρίου εις Πομακο-χωρίον, περιβεβλημένοι με βλακώδη χαμόγελα και εμετική διαχυτικότητα, χωρίς να τους καίγεται καρφί για την ορεινή Ροδόπη, την οποία παραδίδουν αμαχητί στην σφαίρα πολιτικής και πολιτισμικής επιρροής της Άγκυρας.

Αμφιβάλουμε, αν γνωρίζουν καν, τι συμβαίνει εκεί πάνω. Όλοι τους, επιβεβαιώνουν τον Θεμελιώδη Νόμο της Ανθρώπινης Βλακείας (Θ.Ν.Α.Β.), σύμφωνα με τον οποίο οι Βλάκες είναι πιο επικίνδυνοι και από τους Κακοποιούς. Εμείς, θα λέγαμε ότι, στη Θράκη, οι Βλάκες είναι πιο επικίνδυνοι (για την Ελλάδα) ακόμα και από τους Πράκτορες της Άγκυρας… Εκεί, έχουμε φθάσει! Και δεν τελειώσαμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…Η κατρακύλα, που πλέον έχει παραδοθεί εξολοκλήρου, όχι μόνο στον προαναφερθέντα Θ.Ν.Α.Β., αλλά και στο νόμο της βαρύτητας, έχει μέλλον…



Και για να μην παρεξηγηθούμε, είμαστε βέβαιοι ότι οι νοήμονες αναγνώστες της Ζαγάλισα, δεν πληρούν τους όρους του Θ.Ν.Α.Β. και γι αυτό θα πιέσουν αυτόβουλα και με σθένος, προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να μην κλείσει η Βιβλιοθήκη της Μύκης. Τα μεταξύ μας σχόλια είναι Παντελώς Άχρηστα (Π.Α.), αν δεν μετατραπούν σε πιέσεις προς βουλευτές, περιφερειάρχες, δημάρχους και κομματικά επιτελεία…

(Τεύχος 47, Νοέμβριος 2010)
πηγή ΖΑΓΑΛΙΣΑ