Χρήστες OnLine

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ - 29/1/2011

"ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" 


Εκτός από την Ελλάδα της υποταγής, της συναλλαγής, της δουλοπρέπειας και του σκυψίματος υπάρχει και μιά άλλη Ελλάδα που πυρώνει τις συνειδήσεις μας και μας ντοπάρει να συνεχίζουμε τον Αγώνα. Η Ελλάδα της Αντίστασης, της περηφάνιας, της Μνημοσύνης, της Εκδίκησης είναι πανέτοιμη... 

Γιατί σε αντίθεση με τους κρατικούς υπαλλήλους και τα αφεντικά τους, υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που θα κρατήσουν ψηλά το ανάστημα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες... Έχουν ξεκινήσει κι έρχονται οι συναγωνιστές μας από κάθε γωνία της Πατρίδας. Είναι στο δρόμο... Κι όλοι εμείς μαζί τους είμαστε ήδη με το μυαλό εκεί. Στην πλατεία Ρηγίλλης, μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών ΠΙΣΤΟΙ στο καθήκον μας και στην Εθνική Μνήμη... 

Όπως γράφουμε και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί... "ο Σεισμός που περιμένουν το Σάββατο με επίκεντρο την πλατεία Ρηγίλλης θα γίνει... Και θα τους ταρακουνήσει για τα καλά... Και την ευθύνη θα αναλάβουν και πάλι, Εθνικιστές και Πατριώτες που παραμένουν πιστοί στην ιδέα του Αγώνα, που τσαλαπάτησαν την κατευθυνόμενη και χρυσοπληρωμένη εσωστρέφεια και που δεν κρύβονται σαν κότες λυράτες να το παίζουν ανώνυμοι επαναστάτες του γλυκού νερού από τους καναπέδες τους και το διαδίκτυο..."

Περιφρουρούμε ΠΑΝΤΟΥ την αυριανή ΕΚΡΗΞΗ των μπροστάρηδων του Αγώνα μας, κινητοποιούμε και οργανώνουμε την προσέλευση των χιλιάδων συναγωνιστών μας, τιμούμε όσους πεισματικά και επίμονα διατήρησαν αυτήν την ημέρα μνήμης και συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για αυτό το μεγάλο αντάμωμα που όμοιο του κανένας μας δεν θα έχει ξαναζήσει...

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ - 7:00μμ

Η ηρωική έξοδος του ΣΥΡΙΖΑ - Ο ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ


Το πράγμα δεν πάει άλλο. Το έχουν αντιληφθεί τα εναπομείναντα στελέχη της Κουμουνδούρου και στις τελευταίες τους συσκέψεις επικρατεί μεγάλος προβληματισμός. Η αποστροφή της κοινωνίας προς τον μηδενιστικό αριστερισμό είναι περισσότερο ορατή παρά ποτέ. Ακόμη και τα κανάλια δεξιοφέρνουν χωρίς πολλές φιοριτούρες και στρογγυλέματα πλέον.

Η κοινή διαπίστωση των ηγετικών στελεχών είναι ότι η ελληνική κοινωνία είναι αποφασισμένο να γίνει ευρωπαϊκή. Και μάλιστα με βίαιο τρόπο. Αλλά οι ευρωπαϊκές κοινωνίες έχουν κάτι κοινό: Δεν έχουν αριστερά! Τουλάχιστον με τη μορφή του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ. Η ευρωπαϊκή αριστερά (τα άκρα της) αποτυπώνονται στη μάζωξη της σοσιαλιστικής διεθνούς. Τα άκρο-αριστερά κομμάτια της Ευρώπης καίνε αυτοκίνητα σε διεθνή φόρουμ τρεις φορές τον χρόνο εν είδη γιορτής.

Έτσι έχει ληφθεί η απόφαση, σε ανώτατο επίπεδο, της ηρωικής εξόδου από τα πολιτικά πράγματα. Το μόνο που εκκρεμεί είναι ο τρόπος. Κάποιοι διαλέγουν την μετακίνηση προς το κέντρο και την πολιτική επιβίωση (Κουβέλης), κάποιοι άλλοι την μετακίνηση προς τα αριστερά (Νομική-λαθρομετανάστες)και την πολιτική αυτοκτονία. Έτσι εξηγείται και η πλήρης αντίθεση προς τη βούληση της κοινωνίας που αποδοκιμάζει βουβά τέτοιες πρακτικές-ξένο σώμα στην ελληνική ιδιοσυγκρασία.


Τα τελευταία χρόνια της Αριστεράς στην Ελλάδα θυμίζουν την διαύγεια που έχει ο βαριά άρρωστος λίγο πριν πεθάνει. Έτσι πολύ σύντομα, μαζί με την κομματική νεολαία των πανεπιστημίων που θα καταργηθεί με τον επόμενο νόμο-πλαίσιο, οι προοδευτικές παρατάξεις του τόπου θα συναντήσουν αυτές της Ρωσίας, της Ρουμανίας και άλλων που κάποτε μεγαλούργησαν στο παγκόσμιο στερέωμα.

himaira

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΤΟΥΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ


Θετικά κατέληξαν οι πολύωρες διαπραγματεύσεις για το θέμα των 300 ΛΑΘΡΟμεταναστών που βρίσκονται στη Νομική. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης συμφωνήθηκε οι απεργοί πείνας να μετακινηθούν συντεταγμένα, σε πορεία, μαζί με όσους τους συμπαραστέκονται, στο κτίριο το οποίο είχαν προτείνει αρχικώς οι πρυτανικές αρχές.

Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες αποχωρούν από ώρα σε ώρα για το κτίριο της οδού Πατησίων. Θα συνοδεύονται από πανεπιστημιακούς και βουλευτές. Διακριτική παρουσία στην πορεία θα έχει και η αστυνομία.

Μεταξύ των όρων της συμφωνίας είναι ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες θα φιλοξενηθούν στο κτίριο όχι για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών, η παρουσία της αστυνομίας θα είναι σε κάποια απόσταση, διακριτή σε σχέση με το κτίριο και ο αριθμός των αλληλέγγυων στους ΛΑΘΡΟμετανάστες θα είναι περιορισμένος.

Με αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκε βίαιη εκκένωση του κτιρίου, έπειτα από το ναυάγιο που υπήρξε το μεσημέρι και το αίτημα των πρυτανικών αρχών που ακολούθησε για άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.
ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΚΑΜ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΝΕΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ:ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ!

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΛΠ.

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η...ΠΡΟΟΔΟΣ! 

Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ και την Τουρκία;

Στον μέσο πολίτη αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα η διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης.

Όσα με κόπο και εκατοντάδες ώρες προπαγάνδας είχαν φιλοτεχνήσει τα μέσα ενημέρωσης στα μάτια των Ελλήνων νοικοκυραίων ότι ευτυχώς ήρθε το Πασόκ που ξέρει να κυβερνάει, σε αντίθεση με την άτολμη και άχρηστη ΝΔ απόψε καταρρέει.

Ο καθένας οφείλει να αναρωτηθεί πλέον εάν αυτή η κυβέρνηση που δεν μπορεί να απομακρύνει τρακόσιους νοματαίους από την νομική είναι ικανή να διαπραγματευθεί με το ΔΝΤ και με την Τουρκία για τα εθνικά θέματα.

Μακάρι αυτό το μπάχαλο που αγγίζει τα όρια της κωμωδίας να διατηρηθεί επί ημέρες.

Εγώ στην θέση των καταληψιών να σας πω τι θα έκανα για να αποτελειώσω την ελληνική πολιτεία και να γραφτώ στην ιστορία;

Θα πήγαινα στο κτίριο που μου προτείνουν με πορεία με προστασία της αστυνομίας και στην συνέχεια θα πήγαινα στο υπουργείο Εσωτερικών όπου θα ζητούσα από τον περιδεή Ραγκούση και την ξαδέρφη του να μου δώσουν χαρτιά εδώ και τώρα.

Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί το ρεζίλεμα της κυβέρνησης επί μέρες από μια χούφτα μεταναστών.

Εκτός από εμένα ευτυχισμένος απόψε είναι και ο Πάγκαλος που βλέπει την επιτυχία με την οποία χειρίζεται ο Ραγκούσης την “κρίση της Νομικής”.

Τουλάχιστον σε αυτόν μπορούμε να του σούρνουμε ότι του σούρνουμε αλλά χειρίσθηκε βαρβάτες κρίσεις όπως Ίμια και Οτσαλάν.

Α ρε Παυλόπουλε βλέπω να σε αναζητούμε σε λίγο για να επιβάλεις την τάξη. (σ.σ. μπαρντόν;)

Έχουν μεγάλη πλάκα τα αποψινά.




Φοβικό και δουλικό το Κράτος μπροστά στη απροκάλυπτη τρομοκρατία των "Αντιρατσιστικών" επιδοτούμενων οργανώσεων και των Ανθελληνικών Αριστερών Παρατάξεων... το Βίντεο τα λέει όλα... μια παρατήρηση... κρίμα που πέθαναν για μας Έλληνες Ήρωες του Παρελθόντος για να μας Ελευθερώσουν από το Ισλάμ και τούς Γραικύλους...

EllinikoDNA 

400 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ:ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΠΑΤΗ Η ΔΗΘΕΝ "ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


Μια συνταρακτική αποκάλυψη του Βουλευτή Λαος Ηλία Πολατίδη (έναν από εκείνους που δεν θα δείτε να "αγωνίζονται" υπέρ...πατρίδος στα τσοντοκάναλα):




ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

-Η ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ;

-Για ποιο λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμπλέκει την Εκκλησία σε αυτή την στημένη προβοκάτσια ΣΥΡΙΖΑ-Αριστεριστών-Αναρχοπρακτόρων-Λαθρομεταναστών;

Καταλαβαίνουμε πως θέλει να βοηθήσει...ανθρωπιστικά,αλλά εδώ εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά,με κυριότερο αυτό που ήδη αναφέραμε:Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ;ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;

Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου και την πλήρη γελοιοποίηση των "ανθρωπιστών" καθοδηγητών,που έφεραν ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ...ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! 

Σε όλο αυτό το σκηνικό,κατάφερε να μπλέξει την Εκκλησία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! 
 
Πηγη

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ!


ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.... ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....

Πραγματικά δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει πολιτεία, δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το δίκαιο και το γλείψιμο του λαθρομετανάστη υπάρχει, τίποτα άλλο!  

Μαγκές κάνουν μόνο στους Έλληνες και μόνο τους Έλληνες τρομοκρατούν με αυτόφωρα και φυλακίσεις εάν δεν κόψουν μία απόδειξη!!! Για ποιο άσυλο "παλεύουν" οι λαθρομετανάστες; Αφού τα έχουν όλα από το κράτος το οποίο ούτε τους ελέγχει, ούτε τους τιμωρεί, ούτε τους τρομοκρατεί, ούτε τους φυλακίζει, και όλα τσάμπα τους τα παρέχει σε αντίθεση με τους Έλληνες που σε λίγο θα πληρώνουν τεκμήριο και για τον αέρα που αναπνέουν! Έχω χάσει πλέον πάσαν ιδέα πραγματικά!


Που αλλού σε όλο τον πλανήτη έχει ξανασυμβεί η κυβέρνηση ενός κράτους, ακόμα και οι εισαγγελείς του κράτους αυτού, να κάθονται επί ώρες και να διαπραγματεύονται με παρανόμους και σύμφωνα με τους απίστευτους και εντελώς παράνομους όρους και αιτήματα των παρανόμων;


Ρε Παπουτσή Προ-Πο και Εισαγγελέα ξευτιλισμένοι όλοι σας, διαπραγματεύεται η Ελληνική Πολιτεία και η Ελληνική Δικαιοσύνη με παράνομους λαθρομετανάστες; Σε αυτό το επίπεδο ρίξατε το κύρος σας σαν θεσμοί, στο επίπεδο των λαθρομεταναστών; 

Τι διαπραγματεύεστε μαζί τους; Την μεταφορά παρανόμων σε άλλο κτίριο; Και συζητάτε τους όρους που σας βάζουν να μην τους συνοδέψει η αστυνομία έξω από το κτίριο της Νομικής, να μην καταγραφούν τα στοιχεία τους, να μην φυλάσσεται το κτίριο από την αστυνομία για να χρησιμοποιούν το κτίριο σαν ορμητήριο παρανόμων πράξεων και εγκληματικών ενεργειών και να μπορούν οι "αλληλέγγυοι" τους επαγγελματίες "φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές" αριστερούληδες από την Εκάλη και το Ψυχικό να τους προσεγγίζουν; Ρε είστε σοβαροί; Μόνο τον όρο να σας πηδήξουν προτού βγουν από την Νομική δεν έθεσαν ακόμα αλλά μάλλον δεν θα λέγατε και σε αυτό όχι.


Παραιτηθείτε κύριε Προ-Πο και όλη η κυβέρνηση του Jeffrey τώρα, και κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διώξε αμέσως τον απίστευτο και ανίκανο Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος που κάνει αυτές τις παράνομες και γελοιωδέστατες διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή.


Η μόνη διαπραγμάτευση που θα μπορούσε να γίνει μεταξύ εισαγγελέα και λαθρομεταναστών στην Νομική θα ήταν ο τρόπος της σύλληψης τους με το καλό ή το άγριο ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν το λέω εγώ κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το λέει ο Νόμος και το ξέρετε πολύ καλά. 

Τουλάχιστον να πράξετε αμέσως εσείς το καθήκον σας γιατί να ξέρετε πως αυτό το αίσχος δεν θα περάσει έτσι χωρίς άμεσες αντιδράσεις που θα οδηγήσουν και εσάς ακόμα στην παραίτηση εάν δεν υπηρετήσετε τη νομιμότητα αυτού του Κράτους και παραβείτε το καθήκον σας ως του ανωτάτου λειτουργού της Ελληνικής Δικαιοσύνης μαζί με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου φυσικά. Ιδού η Ρόδος για να μην έλθει το πήδημα από αύριο.


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ:ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΥΛΜΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙ ΑΛΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ!ΝΑΙ,ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΕΑ...ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ!ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ,ΟΙ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ "ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ,ΚΑΨΤΕ ΤΑ" ΚΛΠ;

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!


πηγη