Χρήστες OnLine

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ - ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!



ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΑ ΑΣΥΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ


Η ΠΑΣΟΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΕΡΙΞΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Καταφύγιο μέσα στην εκκλησία είχαν βρει ηλικιωμένοι που δεν άντεξαν από τα δακρυγόνα και τους έβαλαν λιπόθυμους μέσα στον ναό για να συνέλθουν.

Το τέταρτο ράιχ δεν δίστασε να κάνει ρίψη χημικών ακόμα και μέσα στην εκκλησία.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

Η κατάληξη είναι πως ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ PARAKRATOS ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ
Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

πηγη

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Δεν πραγματοποιήθηκε η "αντιρατσιστική" συναυλία τελικά

ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ 1821.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΩ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Υ.Γ. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καμίνης τους διαβεβαίωνε ότι οι αναρχικοί και οι ξενοκίνητες ΜΚΟ δεν έχουν πάρει άδεια για να κάνουν συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα (VIDEO)


ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ. ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

πηγη

Φανταστείτε να έριχναν τα “ματ της δεξιάς” δακρυγόνα μέσα σε εκκλησία…


Αφιερωμένο στους καραγκιόζηδες των ΜΜ”Ε” που δεν έβγαλαν άχνα.
Είστε καθάρματα και γελοίοι.

Είστε οι πρώτοι υπαίτιοι για το έγκλημα και την ληστεία εις βάρος της χώρας.

Καθάρματα.

KATA TA ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΑ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.


ολυμπία

Ενημέρωση από Άγιο Παντελεήμονα για την συγκεντρωση - διαμαρτυρία κατα της εγκληματικότητας των αλλοδαπών/λαθρομεταναστών

 
Από νωρίς το πρωΐ, εκατοντάδες Εθνικιστές και κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων για να διαμαρτυρηθούν για την κρατική αδιαφορία απέναντι στα προβλήματα της περιοχής τους. Καλούνται άπαντες να δυναμώσουν αυτή την διαμαρτυρία Εθνικής Αντίστασης και να σταθούν στο πλευρό των συμπολιτών μας που υποφέρουν από την λαθρομετανάστευση. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: «Αν επιμένουν οι “επαγγελματίες αντιρατσιστές” να έρθουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, τότε τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων»

Θερμή υποδοχή για άλλη μια φορά των κατοίκων στον Γ.Γ. και τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που συμπαραστέκονται στον δίκαιο τριετή αγώνα των κατοίκων με συνέπεια. Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος μάλιστα έκανε δηλώσεις στα κανάλια που μπορεί να μην δείτε και ποτέ καθώς η παραπληροφόρηση κυριαρχεί από το πρωΐ του Σαββάτου.








«Έγκυρη» δημοσιογραφική σελίδα, έγραψε μάλιστα ότι δημιουργήθηκε ένταση από την πλευρά των κατοίκων όταν η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε στην πλατεία. Τους διαψεύδουμε και οι φωτογραφίες που θα δημοσιεύσουμε καθώς και τα video δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Ένταση υπήρξε μόνον με κάποιους βουλευτές του κόμματος Καρατζαφέρη των οποίων η παρουσία προκάλεσε αντιδράσεις…
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή ενώ για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του κράτους απέναντι στους συγκεντρωμένους. Η ιστοσελίδα μας θα σας κρατά ενήμερους για κάθε εξέλιξη.