Χρήστες OnLine

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (video)







ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

πηγη

Ομιλία της Χαράς Νικοπούλου και συνέντευξη στην εκπομπή "Βόρειος Ήπειρος.GR"


Την Τετάρτη 12/01/2011 στις 6 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο το «Ίδρυμα Προασπίσεως Πολιτισμικών & Ηθικών Αξιών» διοργανώνει εκδήλωση στην οποία κεντρική ομιλήτρια θα είναι κα Χαρά Νικοπούλου.

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την βράβευση του πρώην Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, αειμνήστου Τάσσου Παπαδόπουλου, της ηρωικής κύπριας δασκάλας κας Ελένης Φωκά και της Γενικής Γραμματέως του Καλλιτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκπαιδευτικού τέχνης, κας Ρένα Ηλία - Ανούση.
Πιο πριν στις 4μ.μ., η κα Χαρά Νικοπούλου θα μιλήσει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Βόρειος Ήπειρος.GR» στο ΡάδιοΆστυ 90,6 που μπορείτε να ακούσετε και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: http://www.24radio.gr/code/station.php?station_id=724
.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα για τους λαθρομετανάστες - ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

100111-agpant


Στη δύση του 2010 και μπροστά στην αυγή του 2011 στεκόμαστε σκεπτικοί, κουρασμένοι, αηδιασμένοι , τρομοκρατημένοι , αλλά αποφασισμένοι για το που θέλουμε και πρέπει να πάει η ζωή μας , η πορεία της χώρας μας, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Αηδιασμένοι από τον ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ των λαθρομεταναστών που πνίγει τις γειτονιές, την Χώρα στο αίμα, στον θάνατο, στον τρόμο ,στην ηπατίτιδα, στην βρώμα και την εξαθλίωση και διώχνει και τους τελευταίους Έλληνες από τα σπίτια τους και τις γειτονιές τους. Προβληματισμένοι και απογοητευμένοι για την εθνοκτόνο «Παιδεία» που προωθούν τα τελευταία χρόνια , όπου μεθοδικά και συστηματικά εντεταλμένοι εντολοδόχοι Υπουργοί στοχεύουν στον ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ και στην ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ της Νέας Γενιάς . Μια Παιδεία ανίκανη να δώσει αρχές , αξίες, ιδανικά και ήθος, να μεταλαμπαδεύσει τον ηρωισμό και να μεταδώσει την Υπερηφάνεια και την λεβεντιά των προγόνων μας στους νεώτερους.

Αηδιασμένοι για τους κλέφτες, αγύρτες , ανήθικους απατεώνες πολιτικούς που με περισσή αναίδεια, θράσος και αλαζονεία, επιτελούν το προδοτικό τους καθήκον εκτελώντας το ένταλμα διάλυσης και εξαφάνισης της Ελλάδας , χωρίς ίχνος μεταμέλειας, μεθυσμένοι και παραδομένοι στην προκλητική χλιδή της πολυτέλειας που δημιούργησαν από τα λεφτά και τον πλούτο του ελληνικού λαού και εφησυχασμένοι από την ατιμωρησία της βουλευτικής ασυλίας. Αηδιασμένοι από την εκκωφαντική σιωπή του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ , Προέδρου της, κατ΄επίφαση, Δημοκρατίας, προδότη του Έθνους.
Αηδιασμένοι από την βρωμερή κλίκα των δημοσιογράφων που στο 99% της ανήκει στο 2% του ΣΥΡΙΖΑ και στο 7% του ΚΚΕ , υπό την προστασία των πληρωμένων Διαχειριστών, κλητήρων της Παγκοσμιοποίησης , που πανηγυρίζουν και θριαμβολογούν για οτιδήποτε γκρεμίζει και μολύνει λίγο λίγο ( μέχρι να διαλύσει εντελώς) αυτά που κράταγαν δυνατή, αρραγή, υγιή την Ελληνική Κοινωνία (ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ).

Αυτοί οι ρουφιάνοι που κραύγαζαν και ούρλιαζαν ζητώντας το κεφάλι του αστυνομικού που έσκισε το μπακαλόχαρτο δήθεν κοράνι από τον σεσημασμένο Σύριο εγκληματία , η αυτού που δήθεν κακοποίησε τον επίσης σεσημασμένο Χιλιανό εγκληματία που ξανασυνελήφθη άλλες 3 φορές, αλλά που χασκογελάνε χυδαία σαν την πόρνη στον υποψήφιο πελάτη μπροστά στο κάθε πολιτικό η για το DVD της Τζούλιας η της Πετρούλας. Όλες αυτές οι φτιασιδωμένες κοκότες (ΒΑΛΛΙΑ ΠΕΤΟΥΡΗ, ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΑΒΡΑ )που στήσανε εκπομπή στην φασιστική ΝΕΤ(03.01.11) για τους λαθρομετανάστες χωρίς να προσκαλέσουν τους κατοίκους των περιοχών Αθήνας, Έβρου.

Μπουχτισμένοι από τις προγραμματισμένες-καθοδηγούμενες εφόδους-επιδρομές των δήθεν αναρχικών- αντιεξουσιαστών -γνωστών αγνώστων , κατ' εντολή του Παρακράτους της Κυβέρνησης, που τους ξαμολάει κάθε φορά που η φωνή διαμαρτυρίας μας πάει να υψωθεί, ώστε να την τρομοκρατήσει και στο τέλος να την κάνει να σιωπήσει.(Δεκέμβρης του 2008, Marfin,μια εβδομάδα πριν και κατά την διάρκεια της πορείας της 15ης Δεκεμβρίου) .

Κουρασμένοι από την Εκκλησία που τόσα χρόνια τώρα υπερασπίζεται, στηρίζει και ταΐζει τους αλλοδαπούς και τους λαθρομετανάστες και δεν της περίσσεψε ούτε μια λέξη για τους έλληνες (ας θυμηθούμε πόσοι γονείς έχουν βγει στην τηλεοπτική ζητιανιά για να βρουν λεφτά να εγχειρήσουν το παιδί τους για να το σώσουν) , για την κατάντια που μας οδήγησαν οι πολιτικοί ( αλλά εμφανίζονταν μαζί στα Υπουργικά Συμβούλια-λαθρονομοσχέδιο), για την εξαθλίωση της Χώρας μας .

Μια εκκλησία ανίκανη να κάνει πρώτα την δική της αυτοκάθαρση , πνιγμένη στα δικά της οικονομικά σκάνδαλα και στιγματισμένη από τα ιδιαίτερα πάθη κάποιων κληρικών και που την καθιστούσε ανήμπορη να ηγηθεί μια νέας επανάστασης και να ορθώσει ανάστημα μπροστά στην κατ' εξακολούθηση μετατροπή των πλατειών της Αθήνας σε μουσουλμανικό τζαμί (η 2 φορά στα Προπύλαια μπροστά στο άγαλμα του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε που έγδαραν και σκότωσαν οι Μουσουλμάνοι) καθώς και για την αφαίρεση των εικόνων από τις σχολικές τάξεις και τις δικαστικές αίθουσες.

Αηδιασμένοι από τους χρυσοπληρωμένους συνδικαλιστές που με τους υπέρογκους μισθούς τους
και την αγωνία τους για το βουλευτικό έδρανο ξεπούλησαν εδώ και χρόνια τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους , χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, καταπατώντας κάθε ιερό και όσιο.

Η σήψη, η διαφθορά , η ρεμούλα , η ανηθικότητα , η βρώμα και η δυσωδία της πολιτικής , μαζί με την ΕΘΝΙΚΗ τους ΠΡΟΔΟΣΙΑ (παράγραφος στο Μνημόνιο για την παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας) σε Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο , οδήγησαν στην μεγάλη αποχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ για τους πρωταγωνιστές αυτής της Καταστροφής. Ο Λαός , παρότι τρομοκρατημένος, αποπροσανατολισμένος, και ίσως ακόμα κοιμισμένος και ανυποψίαστος αντέδρασε με την αποχή του 70%. Όμως και αυτό δεν τους έγινε μάθημα.

Έλληνες , όλοι αυτοί, Πολιτικοί, Δικαστές, Δημοσιογράφοι, Συνδικαλιστές , Λαθρομετανάστες ντροπιάζουν με τα λόγια τους , την στάση τους, τις πράξεις τους και την ασέβεια τους την Χώρα μας και εμάς τους Έλληνες και γι αυτό πρέπει να τιμωρηθούν.

Όμως αυτό τον τόπο τον πληγώσαμε και τον τραυματίσαμε και εμείς οι ίδιοι, με την αδιαφορία μας, τον ωχαδερφισμό μας, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Το ξεκίνημα του 2011 πρέπει να μας βρει ΟΡΘΙΟΥΣ , ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ για έναν ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ μια ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ . Να ξαναγίνει η Πατρίδα μας , η όμορφη χώρα που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και δημιουργήσαμε για εμάς και τις νέες γενιές, υγιείς και όχι ναρκωμένες, καμένες , αποπροσανατολισμένες, αποδεκατισμένες, ξενιτεμένες.

Τώρα πια , οι σημαίες πρέπει να ανεμίζουν πιο ψηλά από ποτέ έχοντας στην μνήμη μας τις μάχες που δώσαμε με ΑΡΧΟΝΤΙΑ, ΘΑΡΡΟΣ, ΤΟΛΜΗ, ΛΕΒΕΝΤΙΑ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και τις νίκες που κατακτήσαμε για τη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μας, τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ μας, για την πραγματική δημοκρατία που πραξικοπηματικά την ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ οι δήθεν Σοσιαλιστές. . Τώρα πιο επίκαιρο παρά ποτέ το σύνθημα ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Μια νέα χρονιά ανατέλλει με ΣΤΟΧΟ και ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ την καταστροφή που είχαν προσχεδιάσει και εφαρμόζουν, με έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ , ο ένας δίπλα στον άλλο ,έτσι όπως μόνο εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε να πράττουμε με την λεβεντιά της ψυχής μας, που μέσα από την ανέχεια μας, πάντα έχουμε έστω και ένα ευρώ να δώσουμε στον διπλανό μας που το έχει ανάγκη, όλοι μαζί να καταφέρουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα που είχαμε, την Ελλάδα που μας αξίζει και ακόμα καλύτερη. Κανένας διάλογος τα θύματα με τους θύτες παρά μόνο ΑΓΩΝΑΣ

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ και γιατί εμείς οι Έλληνες πάντα αγωνιζόμασταν ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ και ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Γιατί η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ήταν και είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ και ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ , ενάντια σε αυτούς τους πολιτικούς που τους κατηγορούμε ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και που ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ορίζουν τις τύχες μας, όχι όμως για πολύ.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ . ΟΡΘΙΟΙ, ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, agiospanteleimonas@gmail.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. |


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 


Καλούμε όλους τους κατοίκους της Αθήνας, συνταξιούχους, εργαζόμενους, άνεργους, μαθητές, φοιτητές, όλους τους Έλληνες , να υψώσουμε την φωνή της δικιάς μας διαμαρτυρίας μακριά από τους ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ να κάνουμε το δικό μας συλλαλητήριο για τα εξοντωτικά μέτρα που μας επιβάλλουν με την ανοχή και την έγκριση της προσκυνημένης ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ , μακριά από τους συνήθεις διαδηλωσακηδες του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που κάθε φορά καπελώνουν και διασπούν κάθε κίνηση.
Σας καλούμε να γιορτάσουμε το νέο έτος , με 2011 ευχές μέσα από την καρδιά όλων των απανταχού Ελλήνων, για ΛΕΥΤΕΡΙΑ της Αθήνας μας και της Πατρίδας μας, από την εφιαλτική πανούκλα των λαθρομεταναστών και όλων των πολιτικών, που μαζί λυμαίνονται και ρημάζουν αυτόν τον τόπο και σπρώχνουν στην εξαθλίωση και την ξενιτιά ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Αθήνας, συνταξιούχους, εργαζόμενους, άνεργους, μαθητές, φοιτητές, όλους τους Έλληνες , να υψώσουμε την φωνή της δικιάς μας διαμαρτυρίας, έξω από κόμματα, μακριά από τους ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, να κάνουμε το δικό μας συλλαλητήριο για τα εξοντωτικά μέτρα που μας επιβάλλουν με την ανοχή και την έγκριση της προσκυνημένης ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ , μακριά από τους συνήθεις διαδηλωσακηδες του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που σκοπό έχουν την δική τους προβολή και όχι την διεκδίκηση
Σας καλούμε να γιορτάσουμε το νέο έτος , με 2011 ευχές μέσα από την καρδιά όλων των απανταχού Ελλήνων, για ΛΕΥΤΕΡΙΑ της Αθήνας μας και της Πατρίδας μας, από την εφιαλτική πανούκλα των λαθρομεταναστών και όλων των πολιτικών, που μαζί λυμαίνονται και ρημάζουν αυτόν τον τόπο και σπρώχνουν στην εξαθλίωση και την ξενιτιά ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ
ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ
-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.
-ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
-ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ , ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ
-Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ .
-ΔΡΟΜΟΙ , ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
-Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.
-ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΚΕΦΑΛΑΙΟ , ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, agiospanteleimonas@gmail.com