Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ 100.000 ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ 30 ΕΤΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Σήμερα 100.000 κόσμου κατέβηκαν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας.

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε πως το κράτος και 50 τσογλάνια του παρακράτους έχουν μία άψογη συνεργασία. Μπροστά στα μάτια των ΜΑΤ που δεν κουνούσαν δαχτυλάκι για να τα συλλάβουν πετούσαν πέτρες και ξήλωναν μάρμαρα. Μπορούσαν να τα πιάσουν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Στόχος τους όμως δεν ήταν αυτός αλλά η διάλυση της πορείας και να μην φτάσει ο όγκος των συνδικάτων στο Σύνταγμα. Έτσι λοιπόν το κράτος με την συνηθισμένη βοήθεια του παρακράτους γέμισε την Πανεπιστημίου και την Σταδίου με καπνογόνα και όλα δούλεψαν για άλλη μία φορά ρολόι. Ο κόσμος κάθε ηλικίας άρχισε να διαλύεται κι έτσι δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο κύριο μέρος της συγκέντρωσης το Σύνταγμα. Οι παρακρατικοί δεν ήταν πάνω από 50 και βρίσκονταν διάσπαρτοι μέσα στα συνδικάτα καθώς και στο τέλος της πορείας του ΠΑΜΕ. Στην Κλαυθμώνος που έπεσαν και τα πολλά χημικά ο κόσμος έκανε πίσω και έφυγε.

Όλα αυτά από ζωντανή μετάδοση από τον τόπο της πορείας. Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις με το σημερινό φιάσκο κράτους-παρακράτους και συνδικάτων.

ΥΓ. Η επίσημη γκεμπελοπροπαγάνδα από τα ΜΜΕ θα σας δείξει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στιγμιότυπα του φιάσκου του για να μην τολμήσετε να ξαναπατήσετε στο κέντρο διαμαρτυρόμενοι.

ΥΓ2. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΑΤ-ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ όπως έχουν από νωρίς αρχίσει να μεταδίδουν, αλλά ΜΑΤ με τους ρουφιάνους τους που για μία ακόμα φορά έπαιξαν το παιχνίδι κλέφτες κι αστυνόμοι. Μετρήστε ανύπαρκτες συλλήψεις και πόσες από τις τυχόν προσαγωγές δεν θα έχουν καμία κατάληξη.


ΑΦΟY ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΑΣΥΛΟ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Μετά τον συνηθισμένο "πετροπόλεμο" με τα ΜΑΤ και αφού ο κύριος όγκος των διαδηλωτών διαλύθηκε από τα χημικά που εκτοξεύτηκαν, οι παρακρατικοί ρουφιάνοι έχοντας εκτελέσει την αποστολή τους οχυρώθηκαν μέσα στο Πολυτεχνείο.

Η αστυνομία διέλυσε και τους διαδηλωτές που είχαν μείνει στα Προπύλαια σε ένα δήθεν κυνηγητό με τους υπαλλήλους της κι ενώ θα μπορούσε να τους έχει συλλάβει καθ όλη την διάρκεια των επεισοδίων. Όποιοσδήποτε ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ θα μπορούσε να το έχει κάνει αλλά ΟΧΙ η αστυνομία. Αυτό ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση για όσους διαδήλωσαν σήμερα. Να φωνάζουν γιατί δεν τους συλλαμβάνετε; κι εκείνοι να κοιτούν στο κενό... το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.

Η συνέχεια γνωστή.... αφού ταμπουρώθηκαν στο Πολυτεχνείο καλυπτόμενοι πίσω από το ΑΣΥΛΟ άρχισε ο "πετροπόλεμος" προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ έτσι για το θεαθήναι....

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ


60 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 6 ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

Στην στοά της Δραγατσανίου στην πλατεία Κλαυθμώνος περίπου 60 αστυνομικοί της μυστικής αστυνομίας απολάμβαναν τα επεισόδια που προκαλούσαν οι ρουφιάνοι του παρακράτους χωρίς να κουνήσουν το δακτυλάκι τους να τους εμποδίσουν. Εκεί που μπροστά στα μάτια τους δημιουργήθηκαν και τα περισσότερα επεισόδια κι έτσι βρήκε ευκαιρία το κράτος και διέταξε τα ΜΑΤ να ρίξουν τα καπνογόνα με αποτέλεσμα την διάλυση των διαδηλωτών.

Η δουλειά τους ήταν προφανώς στο συγκεκριμένο σημείο να βαθμολογήσουν τα τσιράκια τους πόσο καλά έκαναν την δουλειά τους και να τους δώσουν και τα κατάλληλα bonus.

πηγη1
πηγη2