Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΑ..ΑΥΤΟΙ ειναι οι ΔΗΜΙΟΙ σου!!..



Σε προοριζουν να αντικατασταθεις απο λαθρομεταναστες. Ηδη σε μολις 18 χρονια ειναι παραπανω απο το 20%του πληθυσμου.


Και ο εποικισμος συνεχιζεται.
Το σχεδιο της οικονομικης,πολιτικης,εθνικης,πολιτισμικης
εξοντωσης σου.Σε θελουν χωρις ταυτοτητα,μελλον,
φτωχο,απελπισμενο,ανεργο.Να σε βριζουν φασιστα και ρατσιστη,
για να φοβασαι να υπερασπιστεις το δικιο σου.


Τελικα θα σε στοιβαξουν σε μια γωνια της διαμελισμενης
πατριδας σου.Στην νεα Γαζα των Βαλκανιων.
Υπευθυνοι για το ζοφερο μελλον των παιδιων σου ειναι,
το κεφαλαιο και οι πολιτικοι του δουλοι με την μασκα
του αντιρατσιστη.


Υπευθυνοι για την μελλοθανατη πορεια του λαου σου,τα πληρωμενα παπαγαλακια.
Υπαλληλοι των μεγαλοκαπιταλιστων που εχουν τα ΜΜΕ στα χερια τους..


Αυτα θελουν.
Μην τους αφησεις.


Προσεχε,ΕΛΛΗΝΑ ανεργε!!.
Σε θελουν=Ανεργο,πεινασμενο,εξαθλιωμενο,
φοβισμενο,να σε βριζουν ρατσιστη και φασιστα,
και να φοβασαι να υπερασπισεις το δικιο σου..


ΕΤΣΙ σε ΘΕΛΟΥΝ!!


Πλημμύρισε γαλανόλευκες το Σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά της κάρτας του πολίτη


Σε μια μαχητική συγκέντρωση με παλμό, εξελίχθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών, εναντίον των κυοφορούμενων σχεδίων της εθνομηδενιστικής και εξουσιαστικής αριστεράς, για την κάρτα του πολίτη. Σε μια από τις καλύτερες συγκεντρώσεις αυτού του τύπου που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες Ελλήνων διατράνωσαν τη βούλησή τους να αγωνιστούν κατά των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και της ηλεκτρονικής της διακυβέρνησης να επιβάλλουν την τυραννία.

Λίγο μετά την έναρξη της εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν περίπου 4000 πολίτες, οι μετέχοντες κατέλαβαν το οδόστρωμα και έκλεισαν (για πάνω από μια ώρα) για την κυκλοφορία των οχημάτων, τη Λεωφόρο Αμαλίας, στο ύψος της Βουλής, αναγκάζοντας την Τροχαία να εκτρέψει την κίνηση προς την οδό Φιλελλήνων, μέσω της οδού Ξενοφώντος.

Μπροστάρηδες οι ιερείς

Στους παριστάμενους απευθύνθηκαν διαδοχικά στελέχη θρησκευτικών οργανώσεων, που εξέφρασαν σε πολύ υψηλούς τόνους την κάθετη αντίθεσή τους στη μεθόδευση για το φακέλωμα των πολιτών και τη φαλκίδευση των ελευθεριών των Ελλήνων. Επίσης, έγινε συλλογή υπογραφών κατά της κάρτας του πολίτη και μοιράστηκαν CD με υλικό που αναδεικνύει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης (βλέπετε μικροτσίπ με το 666, το χάραγμα του αντίχριστου κλπ), αλλά και πολλά φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους ομιλητές για τη συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων, με σκοπό τον έλεγχό μας, αλλά και την από-ιεροποίηση της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσω της «αριθμοποίησής» μας.

Η παρουσία πολλών και ιδιαίτερα μαχητικών κληρικών στη συγκέντρωση, ανέδειξε την αδυναμία της Αρχιεπισκοπής να «μαζέψει» τις αντιδράσεις για λογαριασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κατέστησε τους ιερείς σημαιοφόρους στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων ορθοδόξων.

Κατά του Αρχιεπισκόπου όλοι

Οι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παριστάμενων, στρέφοντας τα πυρά τους και κατά όλων όσων παρακολουθούν αδρανείς τις μεθοδεύσεις του συστήματος. Φυσικά, ακούστηκαν συνθήματα κατά των πολιτικών, ενώ δεν ήταν λίγες οι αιχμές κατά του «αδρανούς» Αρχιεπισκόπου (της αριστεράς και της «προόδου»), ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης, ενόψει κιόλας της προκλητικής για τους Έλληνες συναυλίας σήμερα, στον Άγιο Παντελεήμονα...

Οι παριστάμενοι διατράνωσαν τη βούλησή τους να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να ζητήσουν από την Πολιτεία μια εναλλακτική λύση, σημειώνοντας ότι όποιος αποδεχθεί την παραλαβή, αρνείται στην ουσία το βάπτισμά του. Τέλος, αφού έψαλλαν τον Ακάθιστο αλλά και τον Εθνικό Ύμνο, πραγματοποίησαν πορεία προς τη Μητρόπολη.
πηγή

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)


Χθες παρουσιάστηκε όλη η εικόνα της δικτατορίας που θέλουν να χτίσουν οι νεοταξίτες καθαρά στα μάτια μας. Με λίγα λόγια μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα οι καλοζωισμένοι, παχουλοί και χρυσοφορτωμένοι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης, εκπροσωπούμενοι από τον Κάρολο, την Διαμαντοπούλου , την Βόζενμπεργκ και τους δύο άθλιους ιεράρχες, ακούσανε την συναυλία που έδωσε το καθεστωτικό ίδρυμα Λαμπράκη μαζί με τον γαμπρό του καθεστώτος Νταλάρα , βεβηλώνοντας έναν ιερό τόπο. Μαζί τους βρισκόντουσαν καμιά 20αριά αδαείς υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλοι 200 ασφαλίτες για να τους προστατεύουν από τους Έλληνες που πολιορκούσανε την εκκλησία.

Απ έξω από την εκκλησία φτωχοί Έλληνες φωνάζανε εξαγριωμένοι ενάντια στους προδότες ηγέτες. Γεννάται ένα τεράστιο ερώτημα. Θα τολμούσαν ο αρχιεπίσκοπος και ο πρόεδρος της δημοκρατίας να πάνε στον Άγιο Παντελεήμονα χωρίς φρουρά; Καταλάβανε ότι απ΄έξω χάσανε και τις τελευταίες δικαιολογίες αντικειμενικότητας που θα μπορούσαν να προβάλλουν στους Έλληνες; Η παρωδία αυτή θύμιζε τις συναυλίες που διοργάνωναν οι ΝΑΖΙ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πώς ένοιωσε ο αρχιεπισκόπος όταν είδε τους Έλληνες να είναι εξαγριωμένοι απ έξω; Είμαστε σίγουροι πως θα τους αποκάλεσε Χρυσαυγίτες….. Σίγουρα το διορατικό του χάρισμα ως αρχιεπισκόπου του επιτρέπει να γνωρίζει τι ψηφίζει ο καθένας από αυτούς τους εκατοντάδες που τον βλαστημούσαν και με το δίκιο τους έξω από την εκκλησία.

Παρακολουθήσαμε ατάραχοι, γιατί έτσι έπρεπε, μέσα από την εκκλησία, γιατί ήμασταν και μέσα στην εκκλησία, την απάθεια και την υπεροψία με την οποία αντιμετώπισαν την Ελληνίδα που σηκώθηκε να φύγει διαμαρτυρόμενη για την μετατροπή του Ναού σε Οίκο του διαβόλου…Παρακολουθήσαμε το πώς προσπάθησαν να αγνοήσουν τους Έλληνες κατοίκους που φωνάζοντας "ΑΙΣΧΟΣ" εισέβαλαν από την δεξιά πλευρά του ναού για να απωθηθούν στην συνέχεια από τους καλοπληρωμένους υπηρέτες της παράστασης. Γιατί όλο αυτό ήταν μία παράσταση που όμως δεν πείθει.

Οι πλούσιοι γέροι με τις φτιασιδωμένες γριές τους δίπλα δίπλα με τους υπεύθυνους για ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλλάδα, πουλούσαν πολυπολιτισμική φιγούρα με την προστασία 200 ασφαλιτών, ενώ απ έξω οι Έλληνες μέσα στο κρύο διεκδικούσαν το αυτονόητο που είναι τουλάχιστον να μην τους κοροϊδεύουν. Οι συγκρούσεις με τα ΜΑΤ έξω από την εκκλησία ήταν σκληρές. Τα «ΑΝΑΞΙΟΣ» δονούσαν την πλατεία. Όμως οι «θρησκευτικοί» και «πολιτικοί» ηγέτες κάνανε ότι δεν ακούγανε τίποτα. Το πρόγραμμα της παράστασης ήτανε στημένο. Το καταλάβαμε όταν ανοίξαμε την τηλεόραση στο σπίτι. Ήταν όλα μέλι γάλα. Ενώ απ΄έξω για τα γκεμπελικά μέσα ενημέρωσης υπήρχαν μόνο μερικές δεκάδες περίεργων περιθωριακών.

Σε λίγο ακολουθούν τα βίντεο τα οποία θα σας αποδείξουνε ότι τα ΜΜΕ δεν είναι ελληνικά., δεν σας λένε την αλήθεια, βρίσκονται υπό κατοχή. Ο πρόεδρος και οι δύο αρχιεπίσκοποι που ήταν εκεί Αναστάσιος και Ιερώνυμος δεν κατάφεραν τίποτα, δεν θα πάρουν εύσημα, αυτή τη φορά, από τα αφεντικά τους που εδρεύουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

πηγη