Χρήστες OnLine

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ “ΣΟΚ”, Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ MARFIN

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ



ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ


“5 Μαϊου 2010. Μετράγαμε ήδη δυο εβδομάδες οικονομικής κυριαρχίας από το ΔΝΤ και η οργή και δυσαρέσκεια του Ελληνικού λαού, ηταν προφανής και αναμενόμενη. Αυτό φάνηκε απο την μαζική κινητοποίηση, στην γενική απεργία που έλαβε χώρα εκείνη την ημέρα. Η μέρα έβαινε καλώς,μεχρι το μεσημέρι, οπού κατα την διάρκεια επεισόδίων, το υποκατάστημα της MARFIN έπιασε φωτιά, ύστερα απο ρίψη μολότοφ με αποτέλεσμα να χασουν την ζωή τους τέσσερις συνανθρωποί μας. Αυτό το συμβάν σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Wall Street Journal, Marcus Walker, έκανε να αλλάξουν οι Έλληνες τον τρόπο που σκέφτονται για την κρίση που μαστίζει τη χώρα.


Στο ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος Marcus Walker παρουσιάζει σε ολόκληρο τον κόσμο, τις ανθρώπινες ιστορίες, πίσω από την ανθρώπινη τραγωδία της «μαύρης Τετάρτης». Μέσα από συνεντεύξεις με συγγενείς, συναδέλφους και φίλους των τριών θυμάτων, η εφημερίδα επισημαίνει πως οι τρεις αυτοί θάνατοι έμελλε να αλλάξουν και την πορεία μίας ολόκληρης χώρας.


Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η Ελλάδα,είχε “ζήσει” πολλές βίαιες εκδηλώσεις κατα του κράτους κατα το παρελθόν, γεγονός που είναι μια ένδειξη πως η δυσπιστία και η απέχθεια ενάντια στους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, είναι διάχυτη στην κοινωνία. Στις 5 Μαϊου όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά! Οι Έλληνες κατέβηκαν στους δρόμους, βλέποντας την χώρα να οδηγείται ολοταχώς στην χρεοκοπία.


Οι θάνατοι των τεσσάρων της MARFIN συγκλόνισε τους Έλληνες, όπως και ολόκληρο τονκόσμο, και σύντελεσε στην αλλαγή της στάσης των Ελλήνων, ενάντια στα νέα – και ακόμη πιο βάναυσα- μέτρα λιτότητας. Ενώ είχαν προβλεφθεί μεγάλες κοινωνικές αναταρραχές, αντιθέτως, παρατηρείται μια απαράμιλλη παθητικότητα εκ μέρους των Ελλήνων, όσον αφορα στα δραστικά μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται και τα οποία είναι απο τα πιο δραστικά και βάναυσα στην Ευρωζώνη. Κοινώς η δράση των δολοφόνων λειτούργησε υπέρ του συστήματος και είναι πλήρως σύμφωνη με το δόγμα του σοκ που σας δείχνουμε στο παρακάτω βίντεο.”


Βέβαια το περιστατικό της MARFIN, κρύβει μια άλλη, τραγική πτυχή της Ελληνικής πραγματικότητας. Τα σημειώματα που αφηναν οι περαστικοί,για εβδομάδες μετά το συμβάν, καναν λόγο για τον “θάνατο της γενιάς των 700 ευρώ”. Κάτι το οποίο είναι απόλυτα αληθές. Οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι στην τράπεζα είχαν ακολουθήσει την «πεπατημένη»: ανώτερα πτυχία από το εξωτερικό, καθώς και την επιλογή να προσφέρουν στην πατρίδα τους αντί να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Ρεπορτάζ της Wall Street Journal, περίπου 110.000 Έλληνες απόφοιτοι πανεπιστημίων, οι περισσότεροι μάλιστα με μάστερ ή διδακτορικό, ζουν στο εξωτερικό: σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, σχεδόν το 10% του συνόλου των πανεπιστημιακής μόρφωσης Ελλήνων αναζητούν την τύχη τους μακριά από την Ελλάδα.”


Δηλαδή, είναι αυτό που λέμε: “Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της”! Χιλιάδες νέοι, έχοντας πτυχία στα χέρια τους τα οποία δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα, επείδη το Ελληνικό κράτος, όπως και σε πολλούς άλλους τομείς, δημιούργησε ένα πελατειακό-κομματικό σύστημα και στην παιδεία, ένα σύστημα παραγωγής πτυχιούχων χωρίς να δημιουργήσει τις ανάλογες υποδομές για την αφόμοιωση αυτών των πτυχιούχων στην ελληνική αγορά εργασίας, νιωθοντας προδομένοι απο αυτό επιλέγουν την φυγή απο την Πατρίδα.


Οσοι δε επιλέγουν να συνεισφέρουν στην Πατρίδα, τους περιμένει ενα ζοφερό μέλλον στην αγορά εργασίας, μιας και αν δεν ειναι για χρόνια άνεργοι, σίγουρα εκεί που θα εργαστούν θα είναι έρμαιοι της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και των παρακρατικών που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους σκοτώσουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/wall-street-journal.html


Βίντεο: HYPERLINK “http://www.youtube.com/watch?v=jP6JpWYBlNY”http://www.youtube.com/watch?v=jP6JpWYBlNY


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΕΖΑ...


ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


Ονομάζεται Κουτσαφτάκης Αρτέμιος και είναι Διοικητής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Φέρει τον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και έχει ήδη χρεώσει την υπηρεσία του με μιά ντροπή που δεν ξεπλένεται με τίποτα και έχει ήδη γράψει ιστορία. Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου από 100 κατευθυνόμενα ρεμάλια του "γνωστού" χώρου, που με την παρουσία τους απέτρεψαν για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης -ίσως και σε όλόκληρη την Ελλάδα- το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων για την Εθνική μας γιορτή. Η αδυναμία του Κουτσαφτάκη να ελέγξει την κατάσταση και να διαχειριστεί πληροφορίες ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ, αλλά και να επιβάλει σε συνεργασία με τις λοιπές αρχές την τάξη είναι ο μόνος λόγος που ακόμη και τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων που θα συμμετείχαν στην παρέλαση παρέμειναν ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ ακίνητα και επέστρεψαν ντροπιασμένα στα στρατόπεδα τους... Ποιός άραγε θα έχει το σθένος να ζητήσει ευθύνες από τον Κουτσαφτάκη; Πως μπορεί μιά μικρή ομάδα αντεξουσιαστών και συνοδοιπόρων να κάνει άνω κάτω την πόλη των Χανίων και να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Είναι η εντοπιότητα που σώζει τον εν λόγω Αξιωματικό ή μήπως και η κάλυψη της Αγίας Οικογένειας με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες του "Στόχου" διατηρεί άριστες σχέσεις... Τι είπε και τι ανέφερε υπηρεσιακά ο έχων το γενικό πρόσταγμα της παρελάσεως Αρχιπλοίαρχος Μαρκουλάκης; Μήπως το έκανε και αυτός γαργάρα... Ας το ψάξουμε...


Οι άλλες σχέσεις του Κουτσαφτάκη...


Όμως ο Κουτσαφτάκης δεν έχει καλές σχέσεις μόνο με την Οικογένεια. Τα δείγματα του στην υπηρεσία, όπου στέκεται προσοχή μπροστά σε λαθρομετάνστες και τους πολιτικούς προστάτες τους, ακόμη και της άκρας αριστεράς (μόνο στους κατωτέρους του ξέρει να κάνει τον μάγκα ο Κουτσαφτάκης) είναι εμφανή και επανειλλημένα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρίν από λίγο καιρό απέκτησε και τον τίτλο του διώκτη των Εθνικιστών, όταν μετέτρεψε με τις ενεργειες του τους θύτες σε θύματα, συλλαμβάνοντας μέλη της τοπικής Χρυσής Αυγής που μοίραζαν νόμιμα πολιτικό υλικό και αφού είχαν δεχθεί επίθεση από κατευθυνόμενη ομάδα του "γνωστού" χώρου, που στα Χανιά κάνει ότι γουστάρει συνεπικουρούμενη από τους Συριζαίους και άλλες παρόμοιες δυνάμεις και υπό την υψηλή προστασία πάντα του Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων... Έχουμε άδικο όταν λέμα ότι ο τύπος είναι για την πινέζα;

Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ"