Χρήστες OnLine

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Μοιράζουν εκατοντάδες ψηφοδέλτια σε πακιστανούς! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΑ!

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ JEFFREY ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!


Στην οδό Λιοσίων 42 και συγκεκριμένα στο 55ο Δημοτικό σχολείο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζουν ψηφοδέλτια σε πακιστανούς αλλά και άλλους λαθρομετανάστες που βεβαίως ψηφίζουν με ελλειπή έγγραφα και πολλοί ίσως και με ψευδή στοιχεία αφού δεν είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Η νοθεία είναι εξώφθαλμη και προκλητική καθώς γίνεται μπροστά στα μάτια αστυνομικών.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Δεν θα τα καταφέρουν!



Μόλις γύρισα από την κάλπη. Ήμουν στην ουρά για κάνα 20λεπτο.
Αυτά που είδα δεν περιγράφονται!!!!


Καταρχάς στην ουρά που περίμενα τη σειρά μου για να ψηφίσω, ήταν 5 άτομα που μιλούσαν αλβανικά και κρατούσαν από μία ροζ ταυτότητα..... Τώρα τι ήταν αυτό δεν γνωρίζω πάντως ψήφισαν κανονικά.

Εάν αυτοί ήταν ομογενείς της Βορείου Ηπείρου και κρατούσαν ταυτότητες ομογενούς, θα μιλούσαν ελληνικά, αντίθετα μιλούσαν μεταξύ τους αλβανικά και μάλιστα μεγαλοφώνως για να μας την σπάσουν στους υπόλοιπους Έλληνες που περιμέναμε στην σειρά.... θέλοντας προφανώς να μας δείξουν ότι τώρα ψηφίζουν και αύριο θα μας κυβερνήσουν...

Εντωμεταξύ, ξαφνικά και ενώ περιμέναμε στην σειρά μας ακόμα, έρχονται και δύο μελαμψοί αλλοδαποί, μάλλον μπαγκλαντεσιανοί ή και πακιστανοί, οι οποίοι μπούκαραν στο εκλογικό τμήμα και ρωτούσαν την δικαστική αντιπρόσωπο με αλαμπουρνέζικα ελληνικά εάν ψηφίζουν εκεί. Της έδειξαν κάτι χαρτιά σε μέγεθος Α4 και η αντιπρόσωπος τους είπε ότι όντως εκεί ψήφιζαν!!!!!!!! Μάλιστα δυσανασχέτησαν που η σειρά ήταν μεγάλη όταν η αντιπρόσωπος τους είπε να περιμένουν τη σειρά τους και επέμεναν να ψηφίσουν αμέσως γκιατί έκει ντουλειά.... λες και εμείς οι Έλληνες περιμέναμε την σειρά μας για να πιούμε καφέ.... Μιλάμε τους έχουν καλομάθει πάρα πολύ....


Εάν μέσα σε 20 λεπτά που εγώ ήμουν εκεί, εμφανίστηκαν συνολικά 7 αλλοδαποί "ψηφοφόροι" σε ένα εκλογικό τμήμα ενώ όλοι οι έλληνες εκεί ήμασταν περίπου καμιά 10αριά στη σειρά, φανταστείτε αναλογικά πόσες χιλιάδες αλλοδαποί σε όλη την Ελλάδα θα ψηφίσουν με μπακαλόχαρτα σήμερα!!!!


Παίδες, δεν πάμε καλά, μιλάμε πλέον καθαρά για εθνική προδοσία και αυτό το ζήτημα πρέπει να προβληθεί από όλους για να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

πηγη

Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Ο πλέον επικίνδυνος πολιτικός που έχει περάσει ποτέ από τον πρωθυπουργικό θώκο έχει το θράσος να εκβιάζει έναν ολόκληρο λαό με ψευτοδηλίμματα και λεκτικούς τραμπουκισμούς." Ή εγώ ή το χάος"...

Πού ακριβώς έγκειται το δίλημμα??

Φυσικά και το χάος είναι μακράν προτιμότερο υμών και της συμμορίας σας κύριε Παπανδρέου.

Μιας συμμορίας που κατασυκοφάντησε τη χώρα μας παγκοσμίως, λεηλάτησε τα πάντα, από τσέπες και πορτοφόλια μέχρι θυρίδες, εξευτέλισε και υποβάθμισε Ιστορία τεσσάρων χιλιετηρίδων -τη λαμπρότερη του κόσμου- με σκοπό να την ποδοπατήσει και να την ακυρώσει, κατακρεουργεί την εθνική μας ακεραιότητα με χοντροκομμένες συμφωνίες και παραχωρήσεις, κατέλυσε το "Ευαγγέλιο" της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου -το Ελληνικό Σύνταγμα- αντικαθιστώντας το με Μνημόνια.

Φυσικά να γίνουν πρόωρες εθνικές εκλογές...Όσον αφορά την οικονομική ύφεση, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Θα φτωχύνουμε κι άλλο?? Δεν πάει άλλο, έχουμε φτάσει στον πυθμένα της φτώχειας.

Θα πτωχεύσει η χώρα?? Πτώχευσε στις 5 Οκτωβρίου του 2009.

Θα χάσουμε την αξιοπιστία μας διεθνώς?? Μα ήδη, φροντίσατε, κύριοι, να εξισωθεί η λέξη "Ελληνας" με τον όρο "διεφθαρμένος απατεώνας".

Θα αποδομηθεί το κράτος και θα επικρατήσει αναρχία?? Η αναρχία ήδη βασιλεύει στους δρόμους μας με το συρφετό των λαθροπαράνομων μεταναστών που χαϊδεύετε. (Λέτε ο Αγιος Παντελεήμονας και τα λοιπά γκέτο να έχουν να φοβηθούν εξεγέρσεις ή τυφλά χτυπήματα??)

Συνεπώς..για ποιο δίλημμα κάνει λόγο ο Πρωθυπουργίσκος μας??? Σε ποιο χάος αναφέρεται???

Η θεωρία του Χάους πρεσβεύει πρωτίστως την πιθανοκρατική λειτουργία ενός συστήματος. Τα ενδεχόμενα κατά τη θεωρία αυτή είναι μοιρασμένα 50-50 ως προς το τι θα προκύψει.

Λοιπόν??? Θα υποκύψουμε στο 1000% του χαμού που έσπειρε στη χώρα μας αυτός,οι προκάτοχοί του, τα αφεντικά του και η παρέα του, ή θα προτιμήσουμε ένα αξιοπρεπέστατο (και παρασάγγας πιο αισιόδοξο) 50-50 να απαλλαγούμε από τη συμμορία που μας κυβερνά η οποία μάλιστα έχει ανεκδιήγητο το θράσος, την αναισχυντία, αλλά και την αλαζονεία, να θεωρεί εαυτόν ως τη μόνη διέξοδο???

Εφόσον οι εκλογές της Κυριακής αποτελούν πρόκριμα για τη διενέργεια πρόωρων (...απεναντίας, καθυστερημένων, πολύ καθυστερημένων θα έλεγα) εκλογών, καλώς να ορίσουν. Ο πρωθυπουργός μας, έδωσε ξεκάθαρα το σύνθημα: "Κατακρημνίστε τους εκλεκτούς μου στα βάραθρα των αποτελεσμάτων ώστε να μπορέσετε να απαλλαγείτε κι από μένα, μια ώρα αρχύτερα".

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
(σχόλιο αναγνώστη εδώ)

“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα” – Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία!


Δίχως μπακαλίστικους υπολογισμούς και απολογισμούς στους παντώς φύσεως ανθέλληνες, είτε φοράνε ακριβά κουστούμια, είτε βρώμικα κουρέλια. Όταν ο αριστερός φωνάζει, σημαίνει πως έχει δίκιο και πως θα πρέπει όλοι να τον ακούσουν με προσοχή.Ο σοσιαλιστής δε λέει ψέματα και έχει πάντα δίκαιο! Γι αυτό φωνάζει γιατί είναι αδικημένος εκεί στην Εκάλη και με το παχουλό μηνιάτικό του! Στα Ίμια , τη Σημαία την πήρε ο αέρας.


Οι μετανάστες δεν ρίχνουν τα μεροκάματα ούτε μας παίρνουν τις δουλειές. Είναι εισαγωγή κεφαλαίου και αυτο-ρυθμίζουν την εργατική δύναμη της χώρας, απλά! Οι μετανάστες δεν φταίνε που είναι εγκληματίες αφού δεν εργάζονται πρέπει κάπως να ζήσουν (Ενώ σε μας τους Έλληνες οι δουλειές και τα λεφτά περισσεύουν). Όταν ο κουμουνιστής λέει πως πρέπει να γίνει απεργία, πρέπει να γίνει απεργία. Όταν ο αριστερός λέει πως πρέπει να γίνουν καταλήψεις στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, πρέπει να γίνουν καταλήψεις.


Όταν ο αναρχικός πετάει μολότοφ, είναι πράξη αντιβίας. Όταν ο Εθνικιστής πετάει γιαούρτια είναι δολοφονική επίθεση (που να ήταν δηλαδή και σε πήλινο κεσέ τα γιαούρτια). Όταν ο αριστεριστής, δημιουργεί άβατα ώστε ο κάθε πρεζέμπορας να σπρώχνει ελεύθερα πρέζα και ο κάθε κομπλεξικός να σπάει και να καταστρέφει όποτε και ότι γουστάρει, αυτό είναι ένα άβατο επιθυμητό. Γιατί οι νέοι γίνονται πρεζάκια και οι ξένοι πλούσιοι.


Όταν ο Εθνικιστής, δημιουργεί άβατα όπου ο κάθε Έλληνας μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να φοβάται για τη ζωή του και τα ελληνόπουλα να βρίσκονται στις πλατείες της γειτονιάς τους, αυτό είναι ένα άβατο ανεπιθύμητο. Γιατί καλλιεργεί το ρατσισμό και την ξενοφοβία με αποτέλεσμα οι νέοι να είναι γεροδεμένοι και οι ξένοι να μην μπορούν να αποκτήσουν λεφτά μη βρίσκοντας να πουλήσουν την πραμάτεια τους.

Όταν ο μαρξιστής βάζει βόμβες ή γαζώνει με καλάσνικοφ αυτό είναι καλό και το κάνει γιατί είναι ιδεολόγος. Όταν οι Έλληνες σηκώνουν τα Εθνικά Λάβαρα, τη Γαλανόλευκη, το Μαίανδρο και το Δικέφαλο Αετό, αυτό είναι επικίνδυνο και το κάνει γιατί τον βάζει το κράτος (που του απαγορεύει κιόλας τις πορείες) και ασπόνδυλο που δεν σκέφτεται και δεν έχει Ιδεολογία.


Οι σοφοί προοδευτικοί έχουν εντοπίσει το μέγα πρόβλημα των Ελλήνων. Αυτός είναι ο φασισμός…
Όχι, δεν είναι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί ή το ΔΝΤ. Όχι, δεν είναι το ότι η ανεργία σε όλη την Ελλάδα έχει χτυπήσει κάθε σπίτι. Όχι, δεν είναι πως έχουμε γίνει μειονότητα και το Έθνος μας χάνεται σαπίζοντας κάθε μέρα μες στις μεγαλουπόλεις. Ασφαλώς κι η εγκληματικότητα δεν υπάρχει παρά μόνο από τους Έλληνες ρατσιστές-μαφιόζους το εμπόριο ναρκωτικών δεν είναι κάτι κακό αφού θα έπρεπε να είναι νόμιμο.


Είναι καιρός όλος αυτός ο συρφετός ο ανθελληνικός να παγώσει βλέποντας το μειδίαμα των Ελλήνων την Κυριακή το βράδυ. Γιατί, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φωνάζει για όσα σκέφτεται ο κάθε Έλληνας.


Οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης μόνο τοπικής σημασίας δεν είναι. Το ομολόγησε και ο πρωθυπουργός. Το αποδεικνύει και το γεγονός πως την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές έχουν μπει παντού βόμβες. Κοινωνική μεταρρύθμιση δίχως τρόμο, δεν προορίζεται να επιτύχει. Έτσι, λοιπόν, οι γνωρίζοντες καλά τους μηχανισμούς και τα γρανάζια της τρομοκρατίας κυβερνώντες, όπως μας έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, αφήνουν να χυθεί πάνω από την πόλη ένα πέπλο τρόμου ώστε να εξασφαλίζουν το κράτος (τη δύναμή) τους εις βάρος της κυριαρχίας και της Υπερηφάνειας μας ως Λαό και Έθνος.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Είναι ώρα να ακουστεί και η φωνή των Ελλήνων!
Αρκετά με όλα αυτά κατακάθια που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο και έχουν μετατρέψει τις γειτονιές μας σε άντρα εγκληματιών και τον ιδρώτα μας σε τραπεζικούς λογαριασμούς!
Μακάρι, αυτό το μειδίαμα το βράδυ της Κυριακής, να είναι η αρχή για να δοθεί στις πόλεις μας χρώμα ελληνικό και να δώσει Δύναμη σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα για να πολεμήσει για τα Ιδανικά της Φυλής μας χτίζοντας σιγά σιγά ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!


ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα

Πηγη