Χρήστες OnLine

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ "ατυπα" ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821!

Γνωστή μας δασκάλα μας είπε ότι από το Υπουργείο Παιδείας έχει έρθει εντολή να κατεβάσουν τις εικόνες από τις αίθουσες των σχολείων όλης της χώρας!!!!

Η κοπέλα ήταν έξαλλη επειδή είναι Ποντιακής καταγωγής και όπως μας είπε:

- Οι πρόγονοί μου έφεραν κρυφά τις εικόνες με μεγάλο κίνδυνο και μέσα από μεγάλες ταλαιπωρίες και ανελέητες σφαγές από τους Τούρκους. Προτιμούσαν να τις μεταφέρουν με κίνδυνο να τις πάρουν είδηση οι Τούρκοι και να τους σφάξουν. Τις έφεραν στην Ελλάδα για να μην τις αφήσουν πίσω στις πατρογονικές τους εστίες από τις οποίες τους έδιωχναν και να κινδυνεύσουν να τις βεβηλώσουν οι έποικοι Τούρκοι.
Και τώρα οι εθνοπροδότες κυβερνώντες του Πασόκ τις απαγορεύουν μέσα από τις σχολικές αίθουσες.


Ντροπή λέω εγώ!
Αίσχος!
Αιδώς Αργείοι!

Η δασκάλα με ψυχή Ελληνίδας είναι αποφασισμένη να κρατήσει την εικόνα του Χριστού πίσω από την έδρα της, έστω κι αν της επιβάλλουν να την κατεβάσει.

- Κι αν ακόμα την κατεβάσουν χωρίς να μου το πουν, εγώ θα φέρνω κάθε εβδομάδα άλλη από το σπίτι μου.

Σε αρκετά σχολεία εξαναγκάστηκαν οι δάσκαλοι να τις αφαιρέσουν απρόθυμα οι περισσότεροι, ειδικά σε σχολεία με μουσουλμάνους μαθητές γιατί αλλιώς θα έβρισκαν το μπελά τους.
Σε άλλα σχολεία πάλι δεν υπάκουσαν, προς το παρόν τουλάχιστον.

Ξέχασα να ρωτήσω τη δασκάλα αν ήταν αυτή η απόφαση τους κοινοποιήθηκε με επίσημο έγγραφο ή ήταν μια προφορική άτυπη εντολή.
Υποψιάζομαι το δεύτερο για να μην έρθουν σε, κατά μέτωπον, σύγκρουση με την ελληνική κοινωνία.

Η δασκάλα μας έδωσε και άλλη μία πληροφορία που πέρασε στα μαλακά:
Πέρυσι το Υπουργείο Παιδείας, ίσως με εισήγηση Δραγώνα, έβαλε τους δασκάλους να απομακρύνουν τους Ήρωες του 1821 από τις αίθουσες!!!!!

Εμείς τους βλέπαμε καθημερινά στην τάξη ή σε κάποιον διάδρομο του σχολείου, τώρα όμως οι εθνομηδενιστές του Πασόκ, δεν θέλουν να βλέπουν τα παιδιά μας τίποτα για να μην έχουν εθνική συνείδηση.

Για να μας ισοπεδώσουν με τους βάρβαρους εποίκους λαθρομετανάστες!

Για να αφανίσουν την Ελλάδα μας μετά από κάποια χρόνια όταν μεγαλώσει αυτή η γενιά και δεν ξέρει ότι κατάγεται από ένα λαμπρό πολιτισμό, την ίδια ώρα που όλοι οι γείτονες που δεν έχουν ιστορία και πολιτισμό, δηλαδή Σκοπιανοί, Αλβανοί, Τούρκοι παραχαράσσουν ιστορία και διδάσκουν ένα σωρό ψεύδη τη νέα γενιά τους πάνω στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν εθνική συνείδηση κι ας μην έχουν τίποτα απολύτως!

Έπεσαν εντελώς οι μάσκες εκεί στο Υπουργείο Παιδείας.
Ντροπή σας άλλη μια φορά που δεν σέβεστε ιερά και όσια, που δεν σέβεστε τους προγόνους μας που πολέμησαν για «για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος της Ελευθερία!»

Ελευθερία του Λόγου.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΙΔΗ!


(Μόνο στο Antinews): Έγκυροι διπλωματικοί κύκλοι στη Μόσχα αναφέρουν – και το επιβεβαιώνουν υψηλόβαθμοι κύκλοι του ελληνικού Πενταγώνου – ότι το τελευταίο πενθήμερο του Αυγούστου, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμήρ Πούτιν έστειλε προσωπική επιστολή στον Γ.Παπανδρέου. Την επιστολή μετέφερε προσωπικά ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικοτεχνικής συνεργασίας Μ. Ντιμίτριεφ, κατά τη διάρκεια ιγκόγκνιτο επίσκεψης που, κατά τους ίδιους κύκλους, έκανε εκείνες τις ημέρες στην Αθήνα.

Στην επιστολή γινόταν αναφορά σε σημαντικό εξοπλιστικό πρόγραμμα, το οποίο είχε προχωρήσει αρκετά επί Νέας Δημοκρατίας, αλλά τώρα, επι ΠΑΣΟΚ, κινείται με ρυθμούς σημειωτόν. Πρόκειται για την αγορά εκ μέρους της Ελλάδας, 419 ρωσικών Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (ΤΟΜΑ), BMP-3, που ανέρχεται σε πάνω από ένα δις.


Στην επιστολή ο Πούτιν, αφού εξηγούσε ότι η ρωσική ηγεσία γνωρίζει τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας, προχωρούσε στην εντυπωσιακή –και ασυνήθιστη για τα διεθνή δεδομένα, ιδιαίτερα στον τομέα του εμπορίου των όπλων- πρόταση για αποπληρωμή αυτού του ποσού με αγροτικά είδη. Μέθοδος δηλαδή, που η Ρωσία έχει εγκαταλείψει από εποχής Σοβιετικής Ένωσης.

Λίγες ημέρες μετά, στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ.Γ.Παπανδρέου σε επιστολή του προς τον Πούτιν, αφού επανέλαβε τη γνωστή «καραμέλα» περί μακραίωνων δεσμών ανάμεσα στον ελληνικό και το ρωσικό λαό, ούτε καν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο δια ταύτα της πρότασης Πούτιν.

Είναι προφανές ότι εάν ισχύουν όλες αυτές οι πληροφορίες –και το Μαξίμου είναι υποχρεωμένο να δώσει τις σχετικές διευκρινίσεις- οι σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία έχουν πέσει στο ναδίρ. Πόσο μάλλον, όταν έχει προηγηθεί η ψυχρότητα, εξαιτίας των προεκλογικών θέσεων Παπανδρέου για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.


ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΛΠ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ!

ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ",ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!

πηγη

Γιός πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλεξανδρος Μητρούσης που καταζητείται για τα δέματα-βόμβες!

θαυμαστε τις (ακρο)αριστερές φασιστο-οικογένειες και πως οι πολιτικοί των ακρο-αριστερών κομμάτων αναθρεύουν τα παιδιά τους



Η αποκάλυψη ότι ο ένας από τους καταζητουμενους τρομοκράτες για τα δέματα-βόμβες είναι γιός εν ενεργείας δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Νέου Ψυχικού λέει πολλά για το μπαχαλο που επικρατεί στη ελληνική κοινωνική δομή.

Η μητέρα του 21χρονου συμμετέχει ως αντιπολίτευση στο Δήμο του Νέου Ψυχικού και ανοίκει στον συνδυασμό που είχε κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ο Βασίλης Χήτος με άμεση πληροφόρηση εκ των έσω έβγαλε πρώτος την είδηση.
http://antiitroktiko.blogspot.com/

Ο Ν Γ Μιχαλολιάκος στο δελτίο ειδήσεων του Ant1: «Θέλουμε να ξανακάνουμε την Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ»




1) Γιατί είναι ο μόνος φορέας που φωνάζει για τους λαθρομετανάστες επί σειρά ετών ακόμα κι όταν όλα όσα έλεγαν φαινόντουσαν γραφικά στους φιλελεύθερους αστούς.
2) Γιατί είναι οι μόνοι που στάθηκαν στις γειτονιές της Αθήνας που ματώνουν από την αλόγιστη εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά χωρίς μικροκομματικά συμφέροντα.
3) Γιατί είναι οι μόνοι που τιμούν επίσης επί σειρά ετών τους νεκρούς των Ιμίων, τους Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
4) Γιατί είναι οι μόνοι που δε φοβήθηκαν ποτέ τους χαρακτηρισμούς του φασίστα, του ρατσιστή, του ακραίου και του περιθωριοποιημένου.
5) Γιατί είναι οι μόνοι που θεωρήσαν σωστό να παλέψουν για τα Ιδανικά τους με αντίπαλο το κράτος και το παρακράτος.
6) Γιατί είναι οι μόνοι που διάλεξαν το δρόμο του Αγώνα και όχι της κολοτούμπας όπως διάφοροι άλλοι φαιδροί τύποι εξαπατώντας τους Έλληνες εθνικιστές.
7) Γιατί είναι οι μόνοι που δέχονται τη λάσπη του συστήματος χωρίς να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω στη γραμμή της ιδεολογίας τους.
8) Γιατί είναι οι μόνοι που αποτελούν κοινό εχθρό και απειλή για το κράτος, τους δημοκράτες, τους αναρχικούς, τους κομμουνιστές αλλά και τους διάφορους “εθνικιστές” της φάπας και της κολοτούμπας ή διαφόρων υπερεπαναστατών πουθενάδων.
9) Γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να αποτελέσουν την αλλαγή στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της πατρίδας μας.
10) Γιατί είναι οι μόνοι που θα θυσίαζαν τα πάντα και θυσιάζουν τα πάντα για την Πίστη και τον Αγώνα τους.

Εισβολή ψηφοφόρων από Τουρκία για τις εκλογές στη Θράκη. Στόχος τους ο Δήμος Κομοτηνής!

«Σχεδιασμός του ΓΕΣ περιλαμβάνει ικανότητα διεξαγωγής επιχειρήσεων κατά αερομεταφερόμενων δυνάμεων και εξτρεμιστών μειονοτικών και στα μετόπισθεν μεταξύ Νέστου και Έβρου»

«Εισβολή» εξτρεμιστών μειονοτικών για να υποστηρίξουν το μειονοτικό ψηφοδέλτιο ετοιμάζεται για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Ο Χακάν Τσαβούσογλου πρόεδρος του παραρτήματος του BTTD, μιλώντας στην Προύσα κάλεσε τους μειονοτικούς ότι οι ερχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν ευκαιρία για «Μια ριζική αλλαγή στην διακυβέρνηση» Και συνέχισε: «Στην Προύσα υπάρχει δυνατότητα 8 χιλιάδων ψήφων. Επιθυμία μας είναι όλους αυτούς να τους μεταφέρουμε».


Αλλά λέει και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον (σ.σ. τελικά ευτυχώς που είναι και οι Τούρκοι και μαθαίνουμε το τι συζητούν οι κυβερνώντες πίσω από την πλάτη των πολιτών): «Οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις δύο χώρες ειδικότερα για το θέμα του μουφτή, και στο σημείο που έχουν φτάσει αποτελούνε ένα σημείο καμπής για την μειονότητα μας. Η εξέλιξη αυτή πιστεύουμε πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίλυση και των υπολοίπων θεμάτων».


Αλλωστε ο Τσαβούσογλου, κάτι ξέρει αφού ήταν προσκεκλημένος του υπουργού προεδρίας-υπεύθυνου για τους Τούρκους του εξωτερικού Φαρούκ Τσελίκ, στην … Αθήνα, όπου η κυβέρνηση έφτιαξε σύνοδο-πανηγυράκι για τις «μειονότητες». Μάλιστα ο Τσαβούσογλου ανακοίνωσε στην Προύσα ότι με την παρούσα ελληνική κυβέρνηση «Υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Πλέον δεν κάνουμε τρύπες στο νερό”!


Η κατάσταση, λοιπόν έχει αρχίσει και ξεφεύγει. Και δεν είναι θέμα απλώς και μόνο της νυν κυβέρνησης η οποία έτσι η αλλιώς σύντομα ή μεσοπρόθεσμα μπορεί να αποτελεί παρελθόν.


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος που κυκλοφορεί παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο σχεδιασμό του ΓΕΣ που περιλαμβάνει ικανότητα διεξαγωγής επιχειρήσεων κατά αερομεταφερόμενων δυνάμεων και εξτρεμιστών μειονοτικών και στα μετόπισθεν μεταξύ Νέστου και Έβρου και το τι σημαίνει η δημιουργία Προκεχωρημένου Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΠΡΟΚΕΕΔ) στην «καρδιά» μειονοτικών περιοχών.


Στο θέμα αυτό αναφέρεται και στο πρόσφατο βιβλίο του «Για μια νέα εξωτερική πολιτική» ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης:


“Θα μπορούσαν οι Τούρκοι να βρουν ανοικτό το δρόμο ανατολικά του ποταμού Άρδα -δυτικά της Ορεστιάδας- και από εκεί, ακολουθώντας τη γραμμή βόρεια και μετά βορειοανατολικά να βρεθούν στα Πομακοχώρια της Ροδόπης, πίσω από τις ελληνικές γραμμές”. ο γνωστός καθηγητής εκτιμά ότι είναι πιθανό ένα “τεχνητά δημιουργημένο επεισόδιο στις περιοχές τουρκογενών πληθυσμών της Ροδόπης”.


Στη συνέχεια, αναλύοντας το σενάριο αυτό, περιγράφει, όπως προαναφέραμε, πως θα μπορούσαν οι τουρκικές δυνάμεις να κυκλώσουν τις ελληνικές, επιχειρώντας “ισχυρή επίθεση ενισχυμένης θωρακισμένης ταξιαρχίας στο ελληνικό έδαφος στο ύψος του χωριού Λάβαρα, με σκοπό να δημιουργήσουν ρήγμα για διείσδυση κατά μήκος του οδικού άξονα Λάβαρα-Πρωτοκλήσσι-Κυριάκι-Περιστεράκι”.


Ο Β.Μαρκεζίνης συνεχίζει την περιγραφή της δυνητικής τουρκικής επίθεσης, αναλύοντας το σενάριο της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ για ταυτόχρονη ρίψη αλεξιπτωτιστών κατά τον άξονα και ”διείσδυση δεύτερης θωρακισμένης τουρκικής ταξιαρχίας βορείως του Άρδα”.


Και για όποιον αμφιβάλει για το οργανωμένο της προσπάθειας ας δούμε την ανακοίνωση του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού»:

«Θα μπούνε λεωφορεία για τις εκλογές στην Ελλάδα
Για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούνε στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, θα μπούνε λεωφορεία. Όσοι επιθυμούνε να πάνε είναι ανάγκη να εγγραφούνε είτε στον τοπικό τσαϊτζή Ιντρίζ είτε στον πρόεδρο Ορχάν Σαρ. Για την εγγραφή απαιτείται όνομα, επώνυμο, αριθμός διαβατηρίου, και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 5 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή».

Κάποια αντίδραση από την Αθήνα; Ή έχει υπογράψει ήδη μυστικές συμφωνίες;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΡΓΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!


Εκτός από το μνημόνιο, πρέπει να έχουν υπ' όψη τους οι Έλληνες ψηφοφόροι ότι καθημερινώς αποδίδεται η Ελληνική ιθαγένεια σε πολύ μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.
Μόνο σε μια ημέρα, από τα στοιχεία που παραθέτουμε, προκύπτει ότι 50 αλλοδαποί βαφτίστηκαν Έλληνες.

Σκεφθείτε τώρα πως αυτό γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..!!!!
Σταματήστε με την ...ψήφο σας στις 7 Νοεμβρίου την καταστροφή που μας προξενεί η κυβέρνηση του μνημονίου.
Μην υποτιμάτε την δύναμη των υπαλλήλων του μνημονίου. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται, είναι πολύ χειρότερα.... και φοβούμαι πως σε λίγες εβδομάδες, αν δεν τιμωρηθεί ο Παπανδρέου και η παρέα του, η κατάσταση θα είναι ΜΗ αναστρέψιμη.

Τάσος Καρ.
Φ

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Κουνταρδάς: Ξένες μυστικές υπηρεσίες πίσω από τη τρομοκρατία

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ και ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ


Για άλλη μια φορά η κατάντια και η μιζέρια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, μετά από το ξεπούλημα στο ΔΝΤ, ξεπροβάλει στην ακριτική πόλη της Φλώρινας.

Η μοσχοαναθρεμένη Υποψήφια Δήμαρχος και στηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ Όλγα Μούσιου Μυλωνά (φωτο), τόλμησε να επιλέξει ως υποψήφιο στον συνδιασμο της, τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Παναγιώτη μέλος του Ουράνιου Τόξου και ιδρυτή εφημερίδας και site με φιλοσκοπιανό περιεχόμενο.

TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Αναγνώστης

Διαβάστε κι αυτό: