Χρήστες OnLine

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ


ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Απευθύνομαι στους μετανάστες και σε ορισμένους που αποκαλλούν τους εαυτούς τους 'Έλληνες'.

21-6-10, στο ράδιο ΣΚΑΙ, Θάλεια Δραγώνα: “Τα Ελληνικά είναι μία μικρή γλώσσα γιατί πολλοί λίγοι άνθρωποι μιλάνε Ελληνικά” ,“Τα Αρχαία Ελληνικά είναι μία νεκρή γλώσσα.”
['κυρίες' Δραγώνα και Διαμαντοπούλου σας χρωστάω μία απάντηση: .....

“ Άκουσα στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης το Ευαγγέλιο σε όλες τις γλώσσες. Η Ελληνική αντήχησε άστρο λαμπερό μέσα στη νύχτα”. Ιωάννης Γκαίτε, ο μεγαλύτερος Γερμανός ποιητής, 1749-1832]

Όταν όμως στην καρδιά σας δεν χτυπάει η Ελλάδα, τότε ούτε τη γλώσσα της θα μπορέσετε να καταλάβετε ούτε να τη μιλήσετε. ΄Λίγη΄ και ΄νεκρή΄ θα είναι μέσα σας όπως είναι και τα δήθεν φιλοελληνικά σας συναισθήματα.

Μαρία Ρεπούση, Ιστορία ΣΤ Δημοτικού 'Στα νεότερα και Σύγχρονα Χρόνια', Αθήνα, εκδ. ΟΕΔΒ 2006, σελ 100. “Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα..” 'Κυρία' Ρεπούση και λοιποί, όσο και να προπαθήσετε να λοβοτομήσετε την ιστορική συνείδηση του Έλληνα δεν θα τα καταφέρετε.

Στην 75η Διεθνή Έκθεση θεσσαλονίκης ο δήμαρχός της, κος Παπαγεωργόπουλος καταγγέλει ότι η νέα διοίκηση της ΔΕΘ υπέστηλλε τη σημαία της πόλης με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πρόεδρός της ο Γιάννης Κωνσταντίνου, γνωστός φιλοσκοπιανός, διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ που δηλώνει 'ευρωπαίος ελληνόφωνος'.
25η Ιουλίου 2010. Ο δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Σόντρας (κατεβαίνει πάλι με το ΠΑΣΟΚ ), συμμετέχει και χρηματοδοτεί στο καπέλωμα του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Πλατάνη, από τους Σκοπιανούς. Δήλωσε ότι τον αφήνει παγερά αδιάφορο αν κάνουν προπαγάνδα οι Σκοπιανοί όταν του έγινε ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, και χόρεψε στο τραγούδι που έλεγε:

“Που είστε Μακεδονόπουλα; Που είστε πως πήγατε; Θλιβερά κλαίει η αιγαιάτισσα μάνα...και μεις δικαίωμα έχουμε να ζήσουμε στην πατρική μας γη..” Τα τραγούδια στο τέλος προτρέπουν τους Έλληνες να φύγουν.


40 πανηγύρια στην Μακεδονία μας καπελώθηκαν από τους Σκοπιανούς φέτος το καλοκαίρι και ουδείς μίλησε. Στο χωριό Μιλήτη ούτε μία λέξη Ελληνικών δεν ακούστηκε. Τα Σκοπιανά ΜΜΕ κάλυπταν τα πανηγύρια τονίζοντας με νόημα ότι υπάρχουν 'Μακεντόνετς' στην Ελλάδα. Πολλοί Σκοπιανοί πέρασαν τα σύνορα για τα πανηγύρια, μαζί τους και ο πατέρας του Γκρουέφσκι και η Ελένη Πετρουλά (γενική πρόξενος της Ελλάδος στα Σκόπια) η οποία σύμφωνα με τη NOVA ZORA 'απόλαυσε μακεδονικά τραγούδια'.

Μουσουλμάνοι μαθητές απαίτησαν από σχολείο της Αθήνας να κατεβάσουν τις Εικόνες και το Σταυρό γιατί αυτό όπως είπαν θίγει το θρησκευτικό τους συναίσθημα. Γνωστές αντιρατσιστικές οργανώσεις έτρεξαν στο πλευρό τους. ΜΜΕ και Υπουργείο τηρούν σιγή ιχθύος.


6-9-2010. Στο Δέλτα του Έβρου υπάλληλος της δημαρχίας εκτελώντας εντολές ανωτέρων κατέβασε την Ελληνική σημαία και την αντικατέστησε με αυτήν της Πολωνίας για την υποδοχή της φλόγας των Special Olympics. Προηγήθηκαν έντονες αντιδράσεις εξαγριωμένων ντόπιων πολιτών. Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να την κατεβάσουν όταν τους ζητήθηκε βοήθεια από τον υπάλληλο αλλά απώθησαν τους διαμαρτυρόμενους ώστε ο υπάλληλος να ολοκληρώσει το έργο του.

Υποβαθμίζεται η Ελληνική γλώσσα σε δεύτερη γλώσσα μέσα στο Ελληνικό έδαφος. Η γενική γραμματέας του Υπ. Παιδείας, Δραγώνα και με την ανοχή της Υπουργού Παιδείας Διαμαντοπούλου (φίλη της Bilderberg) καταργεί φέτος την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, μετά από 40 χρόνια λειτουργίας της ικανοποιώντας έτσι την πάγια απαίτηση των Τούρκων. Αναβαθμίζεται ο ρόλος των Τούρκων μετακλητών εκπαιδευτικών εις βάρος των ντόπιων μουσουλμάνων και της ποιοτικής δίγλωσσης εκπαίδευσης που παρείχαν. Τα τούρκικα τώρα θα διδάσκονται από το Δημοτικό και σε όλους τους μουσουλμάνους είτε αυτή είναι η μητρική τους γλώσσα είτε όχι. Χτίζονται τα θεμέλια τουρκοποίησης των Πομάκων και των Τσιγγάνων της Θράκης οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τους Τούρκους. Η 'κυρίες' Δραγώνα και Διαμαντοπούλου δημιουργούν μελλοντικούς γενίτσαρους μέσα στην Ελλάδα.

Βιώνοντας τον 'ευνουχισμό' της ιστορικής μου και της εθνικής μου συνείδησης, την 'ληστεία' του εαυτού μου, βλέποντας την πολύμορφη και μαζική επίθεση που δέχεται αυτή τη στιγμή η Πατρίδα μου αποφάσισα να γράψω αυτό το γράμμα και ζητώ την συμπαράστασή σας.

Είμαι καταρχάς εκνευρισμένη από αυτά τα μέτρα, πράξεις, απόψεις των υποτιθέμενων Ελλήνων πολιτών και κουράστηκα πια από αυτό το Έθνος να ανησυχεί για το αν προσβάλλουμε κάποιο άτομο ή την κουλτούρα του.

Τα τελευταία χρόνια και ενώ το Ελληνικό κράτος παρακολουθεί ανήμπορο τη μαζική και ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών βλέπω τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου να αλλάζουν βιαίως χωρίς κανείς να με έχει ρωτήσει αν το επιθυμώ. Οι ανέμελες και ξέγνοιαστες ημέρες όλο και πιο πολύ θαμπώνουν στο πέρασμα του χρόνου. Είμαι ακόμα νέα και ανησυχώ για το μέλλον μου και το μέλλον της πατρίδας μου.

Η πατρίδα μου είναι το καταφύγιό μου και έτσι θέλω να παραμείνει. Ως Ελληνίδα πολίτης αυτής της χώρας ασκώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα να καθορίζω εγώ πως θέλω να ζήσω μέσα στην πατρίδα μου και πως θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να ζήσουν στο μέλλον. Εκτός όμως από δικαίωμά μου είναι και υποχρέωσή μου απέναντι στους προγόνους μου, στον εαυτό μου, και στις επόμενες γενιές να διαφυλλάξω τις ελευθερίες που μου παραδόθηκαν.

Στην προσπάθειά μου όμως αυτή έρχομαι αντιμέτωπη με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που με αποκαλεί ρατσίστρια και οπισθοδρομική. Η νέα αυτή 'αντίληψη' όμως που εισήλθε στην πατρίδα μου μεθοδευμένα τα τελευταία χρόνια (ιδιαιτέρως μέσα από τα ΜΜΕ) με αντιμετωπίζει ρατσιστικά στο ίδιο μου το σπίτι και μετά έχει το θράσος να με αποκαλεί ρατσίστρια. Μου προσβάλλει το ίδιο μου το είναι όταν μου ζητάει να ξεχάσω τη γλώσσα μου και την ιστορία μου για να μην προσβάλλω τους μετανάστες και να προσαρμοστώ στα καινούρια δεδομένα. Μου προκαλεί οργή και αγανάκτηση όταν επιτρέπει να καλλιεργούνται ύποπτες καταστάσεις οι οποίες υπονομεύουν κομμάτια γης της Μάνας Πατρίδας για ξένα συμφέροντα. Η Πατρίδα μου είναι η Ιδιοκτησία μου και Την κληρονόμησα δικαίως από τους προγόνους μου. Δικαίως θα Την υπερασπιστώ για να Την παραδώσω στις επόμενες γενιές.

Δεν είμαι εναντίον της μετανάστευσης, ούτε έχω απωθημένα με όποιον αναζητεί μια καλύτερη ζωή. Εμείς οι ΄Ελληνες γνωρίζουμε πολύ καλά (και εγώ προσωπικά) τι εστί να ξεριζώνεσαι από τον τόπο σου για να βρεις την τύχη σου στα ξένα. Εκεί όμως που πήγαμε σεβαστήκαμε και μεγαλουργήσαμε. Επιθυμώ λοιπόν να πω κάποια πράγματα σε αυτούς που έχουν έρθει στην πατρίδα μου να ζήσουν, σε αυτούς που θα έρθουν στο μέλλον και δυστυχώς σε ορισμένους που αποκαλούν τους εαυτούς τους 'Έλληνες' (σε θέσεις εξουσίας και μη).

Πρώτον: Δεν είναι ευθύνη μας να προσέχουμε συνέχεια μήπως πούμε η κάνουμε κάτι και σας προσβάλλουμε. Πρέπει να καταλάβετε ότι εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε στην Ελλάδα και στους Έλληνες και όχι εμείς οι Έλληνες στον καθέναν από σας που μπαίνετε στο σπίτι μας. Δεν σας αναγκάσαμε εμείς να έρθετε στην πατρίδα μας. Εσείς επιλέξατε να είστε εδώ και οφείλετε να προσαρμοστείτε στα δικά μας δεδομένα για το καλό όλων μας.

Η ιδέα μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδας, αποσκοπεί στην αποδυνάμωση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εθνικής μας ταυτότητας. Οι δολοφόνοι των λαών φορούν τη μάσκα της προόδου. Ως ΄Ελληνες έχουμε τα δικά μας ήθη και έθιμα, παραδόσεις, τη δική μας θρησκεία, κοινωνία, γλώσσα και το δικό μας τρόπο ζωής. Το δικαίωμά μας να ζούμε με τον τρόπο που εμείς έχουμε επιλέξει αποκτήθηκε μέσα από αιματηρούς αγώνες και θυσίες των προγόνων μας. Η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η πίστη στην Πατρίδα ήταν τα υπέρτατα ιδανικά εδώ και χιλιάδες έτη και συνεχίζουν να είναι. Χάρις αυτών των Ιδανικών εκατομμύρια άντρες και γυναίκες πάλεψαν, έχυσαν το αίμα τους και έχασαν τη ζωή τους.

Εάν λοιπόν σας είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στον Ελληνικό τρόπο ζωής, αν σας είναι δύσκολο να ταυτιστήτε με τους προβληματισμούς, αγώνες και ιδανικά των Ελλήνων, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια άλλη χώρα για τόπο κατοικίας σας.

Δεύτερον: Η γλώσσα που μιλάμε είναι η Ελληνική. Όχι Αλβανική, κάποια Σλαβική, Αραβική, Τουρκική, η κάποια άλλη γλώσσα. Αν λοιπόν επιθυμείτε να γίνετε μέλη της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!!!

Τρίτον: Η ένδοξη και βαριά ιστορία μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας που μας οδηγεί στο μέλλον. Μία χώρα χωρίς παρελθόν είναι μια χώρα χωρίς μέλλον. Αν θέλετε λοιπόν να πορευτείτε μαζί μας θα πρέπει να μάθετε την ιστορία μας, αν όχι θα πρέπει να πάτε να ζήσετε αλλού.

Τέταρτον: Έχουμε τις εικόνες των Αγίων της Ορθοδοξίας μας στα σχολεία, σε δημόσια κτίρια και όπου αλλού επιθυμούμε. Αυτό δεν είναι ένδειξη φανατικής θρησκοληψίας εκ μέρους μας (μακρυά από μας τέτοια πράγματα) αλλά ευγνωμοσύνης για την δύναμη που αντλήσαμε μέσα από την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας στα χρόνια της σκλαβιάς για να επιβιώσουμε ως Έθνος. Μέσα από το Κρυφό Σχολειό κρατήσαμε τη γλώσσα μας και την εθνική μας συνείδηση ζωντανές.

Ο απλός λαός, οι αγράμματοι ήρωες του 1821 πολέμησαν και παρέδωσαν τις ψυχές τους Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος . Τα δύο αυτά ιδανικά ήταν χαραγμένα στο μυαλό τους και στην ψυχή τους, ήταν η κινητήριος δύναμη ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ. Όποιος θίγεται από τα Θρησκευτικά Σύμβολα των Ελλήνων, θίγει τους Έλληνες.

Το ΑΝ το ΠΟΤΕ και το ΠΩΣ οι Έλληνες θα καθορίσουν τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας είναι ΚΑΘΑΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ θέμα και όχι φυσικά επειδή προσβάλλεστε εσείς. Τούτος ο 'λογαριασμός' με το παρελθόν είναι για τον Έλληνα και μόνο για τον Έλληνα γιατί αυτός πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή. Το τι θα κάνει τώρα με την απόδειξη που κρατάει στα χέρια του είναι δικό του θέμα γιατί δικιά του είναι και η απόδειξη. Εσείς αφήσατε τους δικούς σας λογαριασμούς απλήρωτους πίσω στις πατρίδες σας. Τι ζητάτε τώρα από μας; Μόνο αν πληρώσετε και εσείς τους δικούς σας λογαριασμούς με το αίμα σας θα καταλάβετε πόσο αχάριστα συμπεριφέρεστε απέναντί μας και πόσο ρεζιλεύετε τους εαυτούς σας και τις πατρίδες σας.

Αν λοιπόν σας ενοχλεί η Πίστη μας, και σας προσβάλλουν τα Θρησκευτικά μας Σύμβολα τότε καλά θα κάνετε να βρείτε μια άλλη χώρα για να ζήσετε.
Πέμπτον: Είμαστε υπερήφανοι για την κληρονομιά μας και για όλους όσους ηρωικά υπερασπίστηκαν τις ελευθερίες μας. Έχουμε τις δικές μας Εθνικές Εορτές.

Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου για να τιμήσουμε τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 που τίναξαν τον τουρκικό ζυγό. Γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου το ηρωικό “Όχι” του Ελληνικού Λαού στον Μουσολίνι το 1940 που θέλησε να θέσει την Πατρίδα μας υπό Ιταλική κατοχή. Στις 17 Νοέμβρη γιορτάζουμε στα σχολεία την Εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα, το 1973. Αν σας προσβάλλουν οι Εθνικές μας Εορτές οι οποίες εδραίωσαν τις ελευθερίες μας και σας επιτρέπουν ούτως η άλλως να μπορείτε να έρθετε να ζήσετε στην πατρίδα μας και να φωνασκείτε, δεν έχετε παρά να πάτε σε μια άλλη χώρα για να ζήσετε.

Έκτον: Η Γαλανόλευκη Σημαία με το Σταυρό είναι το πιο Ιερό Σύμβολο των Ελλήνων. 'Ελευθερία η Θάνατος' λένε οι γραμμές της και κάτω από το Σταυρό της πολέμησαν οι Έλληνες ήρωες για να ζούμε εμείς τώρα ελεύθερα. Η Ελληνική Σημαία είναι η υπέρτατη πηγή έμπνευσης, δέους και παρηγοριάς σε ότι πιο ιερό έχουμε, την Ελεύθερη Ελλάδα μας. Είναι το απόλυτο σύμβολο που ενσαρκώνει μέσα του την ψυχή και τους αγώνες των Ελλήνων. Το 'Ελευθερία η Θάνατος' ή το 'Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος' δεν είναι απλά πασίγνωστα ρητά αλλά ζουν και βασιλεύουν στις καρδιές μας. Πρόσφατη απόδειξη η θυσία του Σολωμού πάνω στη Γαλανόλευκη το 1996 στη Δερύνεια.

Η Ελληνική μας σημαία κοσμεί όλα τα κρατικά κτήρια, κυματίζει στα σπίτια μας τις μέρες των Εθνικών μας Εορτών ή όποτε εμείς θελήσουμε και την κρατάμε με υπερηφάνεια στις παρελάσεις και όταν νοιώσουμε ότι τη χρειαζόμαστε να μας εμπνεύσει στους αγώνες μας. Ως Έλληνες έχουμε το δικαίωμα να κυματίζουμε τη Σημαία μας και να τραγουδάμε τον Εθνικό μας Ύμνο όταν και όπου εμείς θελήσουμε. Εάν σας προσβάλλει η Ελληνική Σημαία με τον Σταυρό, εάν σας προσβάλλει ο Εθνικός μας Ύμνος τότε ειλικρινά θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να μετακομίσετε σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη.

Εβδομον: Το πολίτευμα της Ελλάδος είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Η λαική κυριαρχία είναι το κύριο θεμέλιο αυτού του πολιτεύματος.

Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Ελληνικού Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος. Το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι ο υπέρτατος και θεμελιώδης νόμος του κράτους της Ελληνικής Πολιτείας και υπερισχύει έναντι όλων. Η Ελλάδα δεν είναι θεοκρατική πολιτεία και δεν πρέπει να επιτρέπει διαφορετικούς νόμους (π.χ Σαρία) να ισχύουν για κάποιους πολίτες της και άλλους νόμους για τους υπόλοιπους. Τι σόι κράτος είναι αυτό και που αποσκοπεί αυτή η 'διχοτόμηση'; Οι Έλληνες σας παρακολουθούν....

Άν λοιπόν εσείς που θέλετε να ζήσετε στην Πατρίδα μας δεν σέβεστε και νοιώθετε ότι προσβάλλεστε από το Ελληνικό Σύνταγμα, τους νόμους και το πολίτευμα της Ελλάδος και επιθυμείτε να φτιάξετε τους δικούς σας κανόνες και νόμους, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια άλλη χώρα που θα σας το επιτρέψει (αν ποτέ βρεθεί μια τέτοια χώρα).

Εδώ είναι Έλλάδα. Εμείς είμαστε Έλληνες και ζούμε στην Πατρίδα μας, ζούμε με τον Ελληνικό τρόπο που περνάει από γενιά σε γενιά σε αυτήν την ποτισμένη γη, σπιθαμή προς σπιθαμή, με το αίμα των προγόνων μας. Δεν επιθυμούμε να αλλάξουμε για κανέναν και σίγουρα δεν περιμέναμε εσάς από όλες τις γωνιές του κόσμου να έρθετε στη χώρα μας για να μας πείτε πως πρέπει να ζήσουμε από εδώ και στο εξής. Ψάχνετε για κάτι καλύτερο, αυτό το καταλαβαίνουμε. Γιατί λοιπόν δεν αφήνεστε σε αυτό το καλύτερο που εσείς επιλέξατε; Γιατί δεν προσαρμόζεστε; Αλλιώς για ποιόν λόγο ήρθατε εδώ;

Άν σεβαστείτε την Ελληνική κοινωνία και προσπαθήστε να ενσωματωθείτε σε αυτήν τότε και εμείς θα σας δεχτούμε και θα σας δώσουμε κάθε ευκαιρία να συμπορευτείτε μαζί μας, να παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα μας και να ζήσουμε μαζί ειρηνικά. Οι πεποιθήσεις σας και η κουλτούρα σας είναι σεβαστές αρκεί να μην μας τις επιβάλλετε αρκεί να μη μας προσβάλλετε. Δε θα σας ζητήσουμε το λόγο, πόσο μάλλον εσείς που αυτοβούλως επιλέξατε τη δική μας Πατρίδα για να ζήσετε. Οι Έλληνες μετανάστες δεν έφεραν ποτέ τις πεποιθήσες τους και την κουλτούρα τους σε αντιπαράθεση με αυτές των χωρών που επέλεξαν να ζήσουν. Αυτή η διαφορά στάσης διακρίνει έναν πολιτισμένο από έναν απολίτιστο λαό.

Όταν όμως οι πεποιθήσεις και οι ενέργειές σας σκάβουν δολίως το λάκκο της Πατρίδας μας , όταν σφετερίζεστε την εθνική μας κυριαρχία και την εθνική μας συνείδηση τότε 'φίλοι' στο μυαλό των Ελλήνων το μέλλον σας είναι ήδη προδιαγραμμένο απλά εσείς ακόμα δεν το γνωρίζετε και πιστέψτε με δεν θέλετε να το μάθετε. Οι Έλληνες έχουν μεγάλη υπομονή, άντεξαν 400 χρόνια σκλαβιάς. Όταν όμως έρθει εκείνη η Άγια Ώρα που θα πρέπει να ξαναμιλήσουν, δε θα μιλήσουν απλώς, θα γράψουν πάλι ιστορία.

Να θυμάστε ένα πράγμα.Φίλοι σας δεν είναι οι μισθωμένοι προβοκάτορες (εγχώριοι ή εισαγώμενοι) οι οποίοι εξυπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα προσπαθούνε να σας ξεσηκώσουνε για δήθεν ανθρωπιστικοπροοδευτικούς λόγους εναντίον της χώρας που σας δέχτηκε στην αγκαλιά της. Οι φίλοι σας είναι ο απλός Ελληνικός λαός και με αυτόν θα πρέπει να τα βρείτε και να συμβιώσετε. Άν ήρθατε λοιπόν στο σπίτι μας να κάνετε αγώνες εναντίον μας και όχι μαζί μας τότε είστε εχθροί μας.

Το Σύνταγμα της Ελλάδος δίνει το δικαίωμα έκφρασης σε όλους τους πολίτες της. Αφού λοιπόν τελειώσετε την κλάψα, την γκρίνια και την 'κρεβατομουρμούρα' για τη Γλώσσα μας, την Ιστορία μας, τα Σύνορά μας, την Πίστη μας, τον Σταυρό μας, τις Εικόνες μας και τη Σημαία μας, μπορείτε να εκμεταλευτείτε και μία άλλη μεγάλη ελευθερία που σας παρέχει η Πατρίδα μου η Ελλάδα......

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!

Η Δόξα των Ψαρών.
Το ποτήρι ξεχείλισε!!!
Η Ελλάδα ανήκει μόνο σε αυτούς που την αγαπούν.


ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Φ.Τ.