Χρήστες OnLine

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ




ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ..



Το πρόβλημα της συσσώρευσης λαθρομεταναστών στην πρωτεύουσα της Ελλάδας δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο. Το κέντρο της Αθήνας δε σηκώνει αλλά πειράματα. Εκτός από το ότι θα πρέπει άμεσα να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες όπως και ο νόμος ορίζει, και να κλείσουν ερμητικά και αυστηρά τα σύνορα μας, θα πρέπει να πληρώσουν το μάρμαρο και αυτοί που συνετέλεσαν στο να μετατραπεί η Αθήνα σε χαβούζα.

Οι Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό το κέρδος και με περισσή αδιαφορία για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αφού εγκατέλειψαν το κέντρο για κάποιο χλιδάτο προάστιο με δάνεια τραπεζικά που δεν μπορούν τώρα να εξοφλήσουν, μισθώνουν τα ακίνητα τους σε υπεράριθμους λαθρομετανάστες για κάθε ακίνητο, μισθώνοντας τα με το κεφάλι παρακαλώ για να κονομήσουν περισσότερα!!!!!

Μιλάμε για έγκλημα! Θα πρέπει λοιπόν η πολιτεία να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς που κατέστρεψαν την πόλη μας με σκοπό το ίδιον όφελος.



Δήμευση με συνοπτικές διαδικασίες, των ακινήτων που μισθώνονται σε υπεράριθμους μετανάστες και λαθρομετανάστες, οικονομικές κυρώσεις και πρόστιμα καθώς και πολυετή φυλάκιση είναι μία πολύ καλή λύση μεταξύ άλλων, για να αντιμετωπιστεί η συσσώρευση των λαθρομεταναστών στην Αθήνα.

Σε μία γκαρσονιέρα δεν μπορεί να κατοικεί πάνω από ένα άτομο, σε ένα δυάρι δύο άτομα, σε ένα τριάρι τρία άτομα και ου το καθεξής. Φυσικά και αυτοί θα πρέπει να είναι νόμιμοι στην χώρα μας ειδάλλως θα πρέπει να εφαρμόζεται ο Νόμος και σε αυτές τις περιπτώσεις εάν πρόκειται για λαθρομετανάστες παρανόμους.


Αυτό ακριβώς ισχύει και στην Ιταλία που γνωρίζω πολύ καλά και φαντάζομαι και στις περισσότερες σοβαρές χώρες της Ευρώπης.


Λύσεις υπάρχουν αρκεί να το θέλουμε και να θέλουμε να νομοθετούμε σοβαρά αλλά και να εφαρμόζουμε το Νόμο. Φυσικά μη περιμένετε κάποιο από τα δύο κόμματα εξουσίας να εφαρμόσουν ποτέ κάτι τέτοιο. Γι’αυτό ανατρέξτε αλλού όταν έρχεται η ώρα της κάλπης εφόσον σας ενδιαφέρει να γίνει η Αθήνα μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και η Ελλάδα ένα σοβαρό ευρωπαϊκό και όχι τριτοκοσμικό κράτος.

πηγη

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΝΕΒΑΛΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!ΑΣΚΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Στις 23 Νοέμβρη ορίστηκε τελικώς από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), η ημερομηνία συζήτησης της αίτησης ακύρωσης των περικοπών μισθών, συντάξεων, δώρων εορτών, επιδομάτων αδείας αλλά και γενικά του ίδιου του Μνημονίου, για λόγους αντισυνταγματικότητας. Τις σχετικές αιτήσεις έχουν καταθέσει, προ τριμήνου, σειρά συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων (ΑΔΕΔΥ, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ΤΕΕ, ΕΣΗΕΑ, ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, ΕΣΗΕΑ, σωματεία συνταξιούχων κλπ) αλλά και μεμονωμένοι πολίτες.

Η αρχική συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας, επρόκειτο... να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, αυτό όμως δεν κατέστη εφικτό κατόπιν κυβερνητικής μεθόδευσης!

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και άλλα Υπουργεία, δεν απέστειλαν, ως όφειλαν, τις θέσεις του Δημοσίου αλλά και άλλα συναφή έγγραφα στο ΣτΕ. Όπως είναι εύλογο, το ΣτΕ δεν είναι τυπικώς σε θέση να εκδώσει απόφαση, εάν δεν λάβει πρώτα γνώση των εγγράφων αυτών.

Η κυβερνητική αυτή μεθόδευση, οφείλεται στο γεγονός πως οι μέχρι τώρα εγκυρότατες πληροφορίες, κάνουν λόγο για εισήγηση - «καταπέλτη», από τις Συμβούλους Επικρατείας Μαίρη Σαρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, η εισήγηση κάνει λόγο για αντισυνταγματικότητα των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών περικοπών αλλά και της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων.

Η μεθόδευση αυτή της Κυβέρνησης, βέβαια δεν αποτελεί «μεμονωμένο» γεγονός. Ήδη κατά τη διάρκεια της σχετικής συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ, ο Γ. Παπανδρέου, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τις προσφυγές ενωπίον του ΣτΕ, πως η «χρεοκοπία της χώρας είναι πολιτικό και όχι νομικό ζήτημα».

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου προσπαθεί να «αγοράσει χρόνο» αλλά και πιθανότατα να
ασκήσει ασφυκτικές πιέσεις στους δικαστικούς λειτουργούς του ΣτΕ.

Εάν τελικά, η Ολομέλεια του ΣτΕ, αντισταθεί στις πιέσεις και υιοθετήσει την σχετική εισήγηση, τότε «τινάζονται» στον αέρα μερικά από τα κυριότερα μέτρα του μνημονίου. Αυτό μπορεί να δώσει μια μεγάλη ώθηση στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες, αφού οι τελευταίοι γυρεύουν εναγωνίως μια ελπιδοφόρα προοπτική για να φουντώσουν!

Να σημειωθεί τέλος, ότι μεταγενέστερα κατατέθηκαν επιπλέον προσφυγές ενώπιον του Στε, που αφορούν το ασφαλιστικό αλλά και το επικαιροποιημένο μνημόνιο!
πηγη
peripatris

Σχόλιο: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ.

ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΨΟΜΕΘΑ!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ

ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 9:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Συγκέντρωση για το λαθρονομοσχέδιο στις 12 Οκτ 2010.

πηγη

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΟΞΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ


Τελικά όποιος παέι κοντρα στο σχέδιο των illuminati, σιωνιστών, αμερικανων τραπεζιτών, κτλ κτλ.. . εγω απλά θα πω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πληρώνει και το ανάλογο τίμημα.

Η Ουγγαρία η οποία έδιωξε ουσιαιστικά το ΔΝΤ ή καλύτερα το ζυγό της παγκόσμιας τ'αξης πραγματων ΠΛΗΡΩΣΕ με μια ανευ προηγουμένου οικολογική καταστροφή.

Δεν θεωρώ τυχαίο συμβαν αυτο που συνέβη.

Δυό σημαντικά πράγματα πετυχαν οι της λέσχης Μπίλντερμπεγκ εκτος από την οικολογική καταστροφή:
Οικονομικό πρόβλημα στην χώρα και να σταρφει ο κοσμος αναντίον της συγκεκριμένη κυβέρνησης.

Θεωρεί κανείς οτι η οικολογική καταστροφή στην Ουγγαρία είναι ΤΥΧΑΙΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Αναγνώστης