Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά από πολλά χρόνια, μια πολιτική υποψηφιότητα με νόημα και ουσία



Δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής και γενικότερα αποφεύγω να στηρίζω δημοσίως πολιτικά κόμματα πέρα από θέσεις και ιδέες. Όμως είναι η πρώτη φορά από την εποχή που ασκώ τα πολιτικά μου δικαιώματα που εμφανίζεται στο προσκήνειο μια υποψηφιότητα με ουσιαστική απήχηση και την δυνατόητα να επιφέρει πρακτικές και άμεσες λύσεις.


Αναφέρομαι στην υποψηφιότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.



Η πιθανή εκλογή του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής ως δημοτικού συμβούλου στην Αθήνα θα επιφέρει δραστικές και ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή των Αθηναίων πολιτών. Ειλικρινά, ομολογώ ότι επί της παρούσης, όλες οι άλλες υποψηφιότητες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Τούτο, διότι είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουν μηδαμινό αντίκτυπο στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους Αθηναίους πολίτες.


Αυτά δεν είναι άλλα από την εγκληματικότητα, το παρεμπόριο και την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν αναρίθμητες συνοικίες της Αθήνας λόγω της παρουσίας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι παραμένουν στην πόλη με την υποστήριξη που τους παρέχει η πολιτεία.


Μια πολιτεία που διοχετέυει όλους τους λαθρομετανάστες από τα σύνορα στο κέντρο της πρωτεύουσας, δεν συλλαμβάνει κανέναν, δεν απελαύνει κανέναν, κάνει τα στραβά μάτια στο παρεμπόριο, και ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ για την οικονομική στήριξη και την κοινωνική αποδοχή των λαθρομεταναστών .



Αντιθέτως, είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του Ν. Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μπορεί να αποτελέσει την "βόμβα" στα θεμέλια του εξευτελισμού που έχει οικοδομηθεί στην πρωτεύουσα εις το όνομα του πολυπολιτισμού και της οικονομικής κερδοσκοπίας.



Αν αναρωτιέστε πως μπορείνα επιτευχθεί αυτό, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.



Προσωπικά, πιστεύω πως αν εξετάσουμε το ζήτημα πρακτικά και αμελήσουμε τα περι ακροδεξιάς ιδεολογικής γραμμής που παρουσιάζονται κατα καιρούς στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, η υποψηφιότητα του Ν. Μιχαλολιάκου αποτελεί την μοναδική επι της ουσίας επιλογή για την Αθήνα, επιφέροντας άμεσες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί μέχρι σήμερα ο Δήμος.


Εντέλει για την συγκεκριμένη θέση δεν έχει τόση σημασία η ιδεολογική ταυτότητα αλλά το γεγονός ότι οι θέσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής επί των συγκεκριμένων προβλημάτων παραμένουν σταθερές και συμβαδίζουν με τα αιτήματα που εκφράζει η πλειονότητα των Αθηναίων. Δίχως αμφιβολία ο Ν. Μιχαλολιάκος αποτελεί την μοναδική εν δυνάμει παρουσία στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης που εγγυάται να θέσει άμεσα φρένο στην λαθρομεταναστολαγνεία που έχει καταβάλει το ελληνικό πολιτικό σύστημα!


Ειδικά μετά από την προδοτική και απαράδεκτη επιλογή του ΛΑ.Ο.Σ. να στηρίξει τον νυν δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη!

"Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" λοιπόν...


ΕΨ

«Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» – Ξεκίνησε δυναμικά η πολιτική δράση

Με το σύνθημα «Σπάστε την συνωμοσία σιωπής», δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής βγήκαν στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες, διένειμαν χιλιάδες προκηρύξεις και φύλλα της εφημερίδας μας και ενημέρωσαν τους ‘Ελληνες πολίτες των Αθηνών για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση, η φωνή της Χρυσής Αυγής συνάντησε τεράστια απήχηση. Σε εμπορικά καταστήματα, καφενεία, σε πάγκους μικροπωλητών και αλλού, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας έδωσαν το σύνθημα του Αγώνα. Η συμμετοχή μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές φάνηκε ξεκάθαρα πως αποτελεί ελπίδα για κάθε Αθηναίο που δε δέχεται να εγκαταλείψει την εστία του και επιζητά με αγωνία τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.

Στο Μοναστηράκι, στην οδό Αθηνάς, στους εμπορικούς δρόμους που έχουν χτυπηθεί από το παραεμπόριο, στη Βαρβάκειο Αγορά και σε δεκάδες ακόμα μέρη ακούστηκε δυνατά το σύνθημα της εθνικής αντίστασης. Η αποδοχή των θέσεων μας, ο πρωτόγνωρος ενθουσιασμός που οι Έλληνες υποδέχονται την προσπάθειά μας, μας δίνει θάρρος και δύναμη. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής από τα προδοτικά μέσα του Συστήματος, ο αγώνας και η δράση μας, μας έχουν ήδη φέρει κοντά στο Λαό, που όλα δείχνουν πως θα αγκαλιάσει με θέρμη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Συνεχίζουμε δυναμικά, καθημερινά, σε δρόμους και σε πλατείες, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και πανεπιστήμια και όπου αλλού χτυπάει ακόμα η καρδιά της πατρίδας μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Φωτογραφικό παράρτημα:


Μοναστηράκι



Βαρβάκειος Αγορά



Εμπορικά καταστήματα



Καφενεία



Έλληνες μικροπωλητές


πηγη

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ BLOGS:ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΑΦΡΑ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ,ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!



Μπορεί η ΕΡΤ σε χρόνο ρεκόρ -για δημόσια υπηρεσία- να ενέκρινε την εκπομπή της, η ίδια όμως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει πίσω. Με μια κίνηση αξιοπρέπειας και ευθιξίας η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ -πρώην σύμβουλος του Σπυρου Βούγια- αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή της στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΡΤ, στην οποία θα παρουσίαζε την εκπομπή "Φυλές της Αθήνας". Η κυρία Αλ Σάλεχ οδηγήθηκε στην απόφασή της αυτή μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή της κι αφού απο πολλούς θεωρήθηκε ως "προνομιακή" μεταχείριση. Κι αυτό διότι η εκπομπή της εγκρίθηκε δυο ημέρες μετά τον ανασχηματισμό και την αποπομπή της από το υπουργειο! Η ίδια πάντως με την κίνησή της αποδεικνύει οτι έχει απόθεμα θάρρους και "φιλότιμου".Σε επικοινωνία που είχε με το "real.gr" η κ.Αλ Σάλεχ είπε ότι εντός των προσεχών ωρών θα εξηγήσει λεπτομερώς, με ανακοίνωση τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της.


ΒΕΒΑΙΑ,ΚΑΜΙΑ...ΕΥΘΙΞΙΑ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ:ΑΠΛΑ,ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ!

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ:ΕΤΣΙ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ...ΠΟΥΛΑΕΙ!

Η "ΝΙΚΗ" ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ,ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,ΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ" ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΑΦΟΥ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!

πηγη


ΣΕ 70 ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΟΤΖΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΚΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!



Μία είδηση που δεν παίχτηκε καθόλου.

Μία είδηση που θα έπρεπε να τονιστεί από κάθε δημοσιοκαφρικό ΜΜΕ πέρασε στα ψιλά. Τα περισσότερα δεν την ανέφεραν και καθόλου.

Στην ανάρτησή μας εδώ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΛΑΘΡΟΚΑΚΛΑΜΑΝΗ - ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΚΚΑΣ-ΚΟΤΖΙΑ ΣΕ 70 ΗΜΕΡΕΣ (video)

παίξαμε το βίντεο με την πλατεία Κοτζιά-Μέκκας από μία άλλη οπτική γωνία.

Εντοπίσαμε λοιπόν το σημείο που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΚΚΑΣ ΣΕ 70 ΗΜΕΡΕΣ

ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 70 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ;

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ




Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΕΥΕΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

πηγη

Νέος Ιμάμης Αθηνών. Βοηθήστε τον...


Όλοι μας μείναμε άφωνοι παρακολουθώντας την γιορτή του ραμαζανιού από μουσουλμάνους στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου το πρωί, από 3000 μουσουλμάνους και 2 Ιμάμιδες πού είχαν προσκληθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό από την Αίγυπτο.

Ότι ο δήμαρχος της Αθήνας κος Κακλαμάνης; επέτρεψε την βεβήλωση ενός από τους αρχαιότερους ιερούς τόπους του κόσμου, της πόλης των Αθηνών από βάρβαρους, είναι πράξη απαράδεκτη και ασυγχώρητη.


Μετά από αυτό, θεωρώ ότι η πολιτική σταδιοδρομία του Κου Κακλαμάνη , πρακτικά έχει τελειώσει, αφού εκτός από τους 3000 νέους ελληνοποιημένους παράνομους μετανάστες πού θα ψηφίσουν τον κο Κακλαμάνη, κανείς πλέον Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται να του χαρίσει την ψήφο του.


Προτείνω λοιπόν, να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα, ως νέος Ιμάμης Αθηνών.

Προκειμένου να τον βοηθήσω στην προσπάθειά του αυτή, δωρεάν του έφτιαξα την επισυναρπτώμενη αφίσα, η οποία πιστεύω θα τον βοηθήσει στην νέα του καριέρα ως Ιμάμης των μουσουλμάνων της Αθήνας, με το σύνθημα «Ψηφίστε Νέο Ιμάμη, Νικήτα Κακλαμάνη»

Ζητώ από όλους σας να τον βοηθήσετε σ’ αυτή την προσπάθεια διαδίδωντας την συγκεκριμένη φωτογραφία της οποίας τα δικαιώματα δεν διεκδικώ και επιτρέπω στον καθένα σας την ελεύθερη χρήση της.

(το κείμενο και την φωτογραφία θα τα βρείτε επίσης στην διεύθυνση: http://www.diktiomenos.blogspot.com/

Κάποιοι καθαίρεσαν τη σημαία , αλλά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έψαξε και βρήκε που την έχουν παει για να την τιμήσει


Απάντηση στον Ανθέλληνα πρόεδρο της ΔΕΘ απο τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Μία συμβολική φωτογραφία , την ώρα που κάποιοι αποφάσισαν να καθαιρέσουν τον θηρεό (σημαία) της πόλης απο την είσοδο της ΔΕΘ , ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε να μαθει που την έχουν τοποθετήσει και σαν πράξη αντίστασης αλλά και τιμής προς ένα σύμβολο όπου με φόντο τον μέγα Αλέξανδρο κοσμούσε την πόλη επι πολλά συναπτά έτη την κράτησε ανοιχτή με τα χέρια του στέλνονας μύνημα σε όλους όσους προσπαθούν να ξεριζώσουν ένα - ένα τα συνυφασμένα σύμβολα της πόλης με την ιστορική της κληρονομιά .

πηγή