Χρήστες OnLine

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

66 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ


Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη συμπλήρωση 66 ετών από τη σφαγή των συμπατριωτών μας στο Μελιγαλά, τιμά τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους, στο όνομα του σλαβοκομμουνισμού και των αιμοσταγών παραλληρημάτων του.

Το ημερολόγιο έδειχνε τη 13η του Σεπτεμβρίου του 1944. Δύο συντάγματα μπολσεβίκων αφού έχουν κατασπαράξει την πόλη της Καλαμάτας, έχοντας σφάξει ακόμη και τους νοσηλευομένους στο τοπικό νοσοκομείο, κατευθύνονται προς το Μελιγαλά όπου χιλιάδες γυναικόπαιδα και αθώοι πολίτες έχουν βρει καταφύγιο.

Έπειτα από σφοδρές συγκρούσεις με τα πενιχρά αμυντικά μέσα που διαθέτουν, οι ελεύθερα σκεπτόμενοι κάτοικοι πέφτουν στα χέρια των εγκληματιών. Οι σφαγές που ακολουθούν δεν έχουν προηγούμενο, συνοδευόμενες πάντοτε από τα απαραίτητα βασανιστήρια, τους βιασμούς και εξευτυλισμούς στους οποίους υποβάλλονται.



Όσοι προσωρινώς γλυτώνουν, αλυσοδένονται και οδηγούνται προς την πηγάδα της Ταρτάνας ή άλλως του Μελιγαλά. Κάποιοι δολοφονούνται καθ' οδόν και φυσικά όσοι ήταν δεμένοι μαζί τους. Μπροστά στα μάτια των συγγενών τους οι υπό των κομμουνιστών δολοφονημένοι ρίπτονται εντός της πηγάδας και άλλοι που αποφεύγουν το κονσερβοκούτι ρίπτονται ακόμη και ζωντανοί, κάνοντας τα έγκατα της γης να εκπέμπουν ένα μακάβριο σπαραγμό.

Ακόμη και παιδιά θα πληρώσουν το τίμημα της άρνησης τους να υποταχθούν στα μοχθηρά σχέδια του σταλινισμού, με αποτέλεσμα ο αριθμός των φονευθέντων να ξεπεράσει τους 3.000,στις τρεις ημέρες που διήρκησαν τα τραγικά γεγονότα.

Έως το 1974 η πολιτεία εκπροσωπείτο επισήμως στο ετήσιο μνημόσυνο που τελείται στη μνήμη των νεκρών. Έκτοτε επήλθε η απαγόρευση της τελέσεως (εκδημοκρατισμού ένεκεν) και αναγκαστικά οι συγγενείς και οι οικογένειες των αδικοχαμένων πολεμούν μόνοι τους ενάντια στη λήθη. Φέτος ο Πατριωτικός Σύνδεσμος θα δώσει το βροντερό παρόν στην εκδήλωση για να ενώσει τη στεντόριο φωνή του με των υπολοίπων.

Την ώρα που το προσκλητήριο νεκρών θα σιγήσει, η απόκρισή μας θα είναι μία: ΑΘΑΝΑΤΟΙ.


ΚΑΛΕΣΜΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!



ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ
ΑΘΗΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ- ΕΞΕΓΕΡΣΗ
ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.09.2010 ΩΡΑ : 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ



ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ,ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ,,ΚΟΛΩΝΟΥ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΙΓΑΛΕΩ, ΒΥΡΩΝΑ,ΔΑΦΝΗΣ,Ν.ΙΩΝΙΑΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
agiospanteleimonas@gmail.com, ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

Στη ΔΕΘ υπέστειλαν τη σημαία της Θεσσαλονίκης με τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (videos)


Συνέχεια από εδώ:

Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΘ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!



Δείτε video με το γεγονός όπως το περιγράφει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε εκπομπή της TV100 αμέσως μετά...



Β.Παπαγεωργόπουλος: Η νέα διοίκηση της ΔΕΘ υπέστειλε τη σημαία της πόλης με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκονταν εδώ και χρόνια στις εισόδους του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.


Καταγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλου κατα την τέλεση των εγκαινίων του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 75η ΔΕΘ.

πηγη

Απορίες για την "αντιρατσίστρια επι πληρωμή" Αλ Σαλεχ


Επειδή πολύ μας απασχολεί η κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία θα πάρει και εκπομπή στην ΕΡΤ, θα ήθελα να μάθω με ποια ιδιότητα θα το κάνει αυτό.

Αν είναι να κάνει κοινωνική εκπομπή ποιες είναι οι σπουδές της πάνω στο θέμα; Αν έχει κάποια διπλώματα ή πτυχία ας τα αναρτήσει στο διαδίκτυο.

Ειδάλλως, αν δεν υπάρχουν τέτοια προσόντα θεωρώ υπεύθυνο τον κ. Βούγια για την προώθηση αυτής της κυρίας και την ενασχόλησή της με τέτοια λεπτά θέματα.

Ποιον θα μπορούσα να μηνύσω;

Παρακαλώ πολύ να αναρτηθεί και ΑΠΑΙΤΩ από τον κ. Βούγια και από αυτούς που στηρίζουν την κ. Αλ Σάλεχ να μου διευκρινίσουν γιατί την στηρίζουν. Δεν υπάρχουν αρμοδιότεροι και με υψηλές σπουδές να καλύψουν τέτοια θέματα;

Ο θυμός του κόσμου θα αρχίσει να γίνεται ανεξέλεγκτος.

Αναγνώστης

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ : ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ...ΠΟΛΩΝΙΚΗ!

Ο ΥΠΕΞ ΒΑΖΕΧΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΟΜΑΛΟΥΣ!

"" .....Στο αναψυκτήριο κάποιοι από τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο Δέλτα πίνουν τον καφέ τους. Ανάμεσά τους κι ένας από τους βαρκάρηδες του ΤΚΔΦ (Τουριστικό Κέντρο Δήμου Φερών), που θα έπαιρνε μέρος στην περιφορά της φλόγας.
Στην είσοδο του καταστήματος υπάρχουν δύο ιστοί, που πάνω τους πάντα κυματίζουν η Ελληνική σημαία και μία άλλη με το έμβλημα του Δήμου Φερών.


Ξαφνικά εμφανίζεται ένας υπάλληλος της δημαρχίας, ο οποίος αφού υποστέλλει τη σημαία του Δήμου και την αντικαθιστά με αυτή των special olympics, αρχίζει να κατεβάζει την Ελληνική σημαία.

Στην ερώτηση, εκ μέρους των παρευρισκομένων, γιατί το κάνει αυτό, απαντά πως έχει εντολή να την αντικαταστήσει με την σημαία της Πολωνίας!

Εξαγριωμένοι οι ντόπιοι του λένε πως δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο, πως η σημαία αποκλείεται να κατεβεί από το κέντρο του Δέλτα και απειλείται σύρραξη. Προτείνουν να αναρτηθεί η Πολωνική σημαία κάτω από την Ελληνική ή μαζί με την σημαία των special olympics.

Ο υπάλληλος της δημαρχίας επικοινωνεί με προϊστάμενό του και παίρνει εντολή να προχωρήσει στην αλλαγή. Οι ντόπιοι το απαγορεύουν και τα πνεύματα έχουν οξυνθεί επικίνδυνα.

Και τότε ο προϊστάμενος του υπαλλήλου ζητά την συνδρομή της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί επεμβαίνουν, αρνούνται όμως να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία αλλά απωθούν τους διαμαρτυρόμενους, ώστε ο υπάλληλος να ολοκληρώσει την αποστολή του.""

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΔΩ
http://evrodelta.blogspot.com/2010/09/special-olympics.html

ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έδωσε την είδηση εδώ