Χρήστες OnLine

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΚΚΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ! Ραμαζάνι στην Αθήνα: στην πλατεία Κοτζια από εκατοντάδες μουσουλμάνους που προσεύχονται - Ο ΛΑΘΡΟΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!



Εκατοντάδες Μουσουλμάνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας για τον εορτασμό του τέλους του Ραμαζανίου με το «Αΐντ Αλ Φιτρ», στην πλατείας Κοτζιά.
H πλατεία Κοτζιά αυτή την στιγμή μοιάζει περισσότερο με την Μέκκα παρά με την πρωτεύουσα μιας χώρας της Ε.Ε.

Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι μια μία εορταστική πρωινή προσευχή που ακολουθείται από έναν εορταστικό λόγο. Την προσευχή θα οδηγήσουν δύο Ιμάμηδες που έχουν προσκληθεί από την Αίγυπτο.

Η προσευχή θα διαρκέσει έως τις 09:30 ενώ τον χώρο παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.
Η επιστροφή του Ισλάμ στην Αθήνα μετά το 1821...




Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


Ο Μ. Τρεμόπουλος υποψήφιος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας...

Την υποψηφιότητα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την κίνηση «Οικολογία Αλληλεγγύη», ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη από συμφέροντα και σκοπιμότητες και εκτίμησε ότι μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά. Επισήμανε την ανάγκη να δοθούν «πράσινες» λύσεις στην κρίση και να ηττηθεί το μοντέλο της πολιτικής που δηλητηριάζει την αισθητική. (πηγή)




Θέμα Τσαμουριάς ανακινεί ο Κεμαλικός Τρεμόπουλος