Χρήστες OnLine

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πανηγύρια για τα …πανηγύρια Ταπείνωση του Ελληνικού κράτους;


Υφυπουργός Γ. Ντόλιος, ο νέος…αγάς του πανηγυριού!

Πραγματοποιήθηκαν κατά σειρά τα δύο καλοκαιρινά πανηγύρια στα Πομακοχώρια του νομού Ροδόπης και Έβρου, του Ακρίτα (Αλάνατ ή Αλάντεπέ) και του Χίλια, αντίστοιχα. Και τα δύο είναι πλέον πρώην Πομάκικα πανηγύρια, το πρώτο με οικονομικά χαρακτηριστικά και το δεύτερο με έντονα θρησκευτικά, αφού εκεί συναθροίζονταν οι Αλεβίτες των γύρω χωριών.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 πραγματοποιήθηκε «τουρκική εισβολή» και με την απόλυτη συνδρομή ελληνόφωνων παραγόντων (νομαρχών κλπ) τα πανηγύρια πέρασαν στη σφαίρα επιρροής του καλπάζοντος τουρκικού εθνικισμού, ώστε σήμερα να είναι κακόγουστες αντιγραφές εθνικιστικών πανηγυριών της Τουρκίας (Αδριανούπολης, Προύσσας κλπ), και να προσπαθούν μέσα από γελοίες και υποκριτικές αναφορές στην ειρήνη των γειτονικών λαών, να στήσουν άλλο ένα τουρκικό σκηνικό στην ούτως ή άλλως απο-πομακοποιημένη σε μεγάλο βαθμό ορεινή Ροδόπη.

Και στα δύο πανηγύρια η συμμετοχή του κόσμου σε σχέση με παλαιότερες εποχές ήταν πολύ περιορισμένη, γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία των διοργανωτών οι οποίοι κάθε χρόνο αναζητούν τρόπους να καταστήσουν πιο ελκυστικά τα πανηγύρια. Και οι δύο εκδηλώσεις έχουν επιπλέον μετατραπεί σε «μαύρη μπίζνα» καθώς οι επισκέπτες πληρώνουν υποχρεωτικά εισιτήρια των 5 ευρώ.

Στο πανηγύρι του Ακρίτα φέτος -για πρώτη φορά- τελετάρχης/αγάς ορίστηκε μη Πομάκος από το χωριό Ομηρικό (βλ. φ. 43 Ζαγάλισα). Συμμετείχαν ο αντινομάρχης Ροδόπης Κ. Κατσιμίγας, ο βουλευτής Α. Χατζηοσμάν, αυτοδιοικητικοί παράγοντες και φυσικά ο πανταχού παρών Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς, ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί της Προύσσας Μουσταφά Ντουντάρ και αρκετοί «αστέρες» του εγχώριου τουρκικού εθνικισμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, το Σάββατο το βράδυ, η εκ Τουρκίας τραγουδίστρια η οποία εκλήθη να τέρψει τους παρευρισκομένους με τουρκικά άσματα, κάποια στιγμή αγανάκτησε τόσο από τη χαμηλή προσέλευση, αλλά και από την αδιαφορία των παρευρισκομένων, οι οποίοι ούτε καν χειροκροτούσαν, ώστε απείλησε να εγκαταλείψει το ένδοξο …τουρκικό πανηγύρι!

Σημειώνουμε την συνειδητή (;) απρέπεια που έγινε σε βάρος του αντινομάρχη Ροδόπης κ. Κ. Κατσιμίγα, οποίος κατά το … τουρκικό προφανώς πρωτόκολλο, έπεται του προξένου της Τουρκίας. Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της κοινότητας Οργάνης, γιατρός Μεχμέτ Εμίνογλου, δεν σέβεται ούτε καν το πρωτόκολλο που προβλέπεται από το νόμο και είναι δημοσιευμένο στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (διευκρινίζουμε της…Ελληνικής!). Δεν γνωρίζει ότι πρώτα προσφωνούνται οι Ελληνικές αρχές και μετά οι ξένες; Εάν ήταν στην Τουρκία η σειρά προσφωνήσεων ήταν ορθή. Ήθελε να δείξει κάτι ο γιατρός του νοσοκομείου Κομοτηνής που εμείς δεν καταλαβαίνουμε;

Ο κος Εμίνογλου ζήτησε και έλαβε επιχορήγηση 10.000,00€ από την ΤΕΔΚ Ν.Ροδόπης για το πανηγύρι του Ακρίτα. Την ίδια στιγμή, η Κοινότητα Οργάνης οφείλει 11.000,00€ περίπου στη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να απειλούνται τα δημόσια κτίρια της Κοινότηταςμε διακοπή ρεύματος! Με ποια λογική η διοργάνωση ενός «τουρκοπανηγυριού», που κατάντησε εντελώς ξένο προς τα ήθη και έθιμα της Πομάκικης περιοχής, έχει περισσότερη σημασία από την ομαλή λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών της Κοινότητας;

Στο άλλο πανηγύρι, στα Χίλια, συνέβησαν επίσης περιστατικά που θα πρέπει να προβληματίσουν κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Κατ αρχάς, ο τουρκο -Σύλλογος Χίλια, με πρόεδρο τον Αλή Πεντζάλ, αγνοώντας προκλητικά το νόμο, ολοκλήρωσε με το έτσι θέλω το παράνομο στέγαστρο στο πανηγύρι, για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του. Οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες κράτησαν τα προσχήματα και για πρώτη φορά δεν παραβρέθηκαν στο πανηγύρι, ούτε απόλαυσαν την σκιά του παράνομου σκεπάστρου, πλην του Τούρκου προξένου και του αντινομάρχη Αδριανούπολης. Ελληνικά δεν ακούστηκαν πουθενά στις ομιλίες, αλλά φαίνεται ότι κάποια αόρατη δύναμη εξοβέλισε και τα ελληνικά τραγούδια από τα πρόχειρα σουβλατζίδικα που είχαν στηθεί και όλα έπαιζαν μόνο τουρκικά (για πρώτη φορά) τραγούδια.

Υπήρξε καταγγελία στις φορολογικές αρχές Κομοτηνής για διακίνηση μαύρου χρήματος και για μη τήρηση των φορολογικών κανόνων, αλλά αυτές από όσο γνωρίζουμε, αδιαφόρησαν εντελώς. Τι συμβαίνει, άραγε; Ποιος μπορεί να δώσει απάντηση, τη στιγμή που η χώρα πνίγεται από την οικονομική κρίση και τη φοροδιαφυγή; Δεν έχουν ευθύνη απέναντι στο νόμο οι αρμόδιοι δημόσιοι υπάλληλοι;

Άλλες καταγγελίες προς τις αστυνομικές αρχές αφορούσαν στο γεγονός ότι εισέπρατταν υποχρεωτικά εισιτήρια από όσους ήθελαν απλώς να περάσουν από τους δρόμους που περνούν από το πανηγύρι και όχι να συμμετάσχουν σε αυτό. Ο διοικητήςτου αστυνομικού τμήματος Σαπών κατευθύνθηκε με συνοδεία 2 αστυνομικών στο χώρο για να διαπιστώσει την ακρίβεια των καταγγελιών, αλλά εκεί εμφανίστηκε με εριστική διάθεση ο Αλή Πεντζάλ και περιτριγυρισμένος από δεκάδες οπαδούς του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ξαφνικά, προτείνει το κινητό του προς τον διοικητή λέγοντας ότι στη γραμμή είναι ο υφυπουργός Γ. Ντόλιος και θέλει να του μιλήσει, ώστε να μην τους ενοχλήσει η αστυνομία… Μετά από ένα πλήθος τηλεφώνων με κέντρα και παράκεντρα εξουσίας η αστυνομία αποχώρησε και ο Αλή Πεντζάλ συνέχισε να κόβει εισιτήρια… Ποιο είναι το μήνυμα που εισπράττουν οι Πομάκοι της περιοχής; Ποιος είναι ο ισχυρός και ποιος ο αδύναμος;


Πόσοι πολίτες της Θράκης, και ειδικότερα ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και ακόμα πιο ειδικά ψηφοφόροι του Γ. Ντόλιου μπορούν να τον βρουν στο άψε σβήσε στο κινητό του Κυριακή πρωί; Ο Αλή Πεντζάλ μπορεί! Τι ρόλο παίζει ο Εβρίτης Γ. Ντόλιος;




πηγή: Εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ

Αριστερά: το «Χρυσόμαλλον δέρας» της «δημοκρατίας» μας και φυσικά των ΜΜΕ

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε το νέο κράτος του Ελληνισμού μέσα από το αίμα και την θυσία 800.000 Ελλήνων στην Επανάσταση του Γένους, ο εθνικός μας ποιητής αναρωτιέται εάν θα μας αφήσουν να αποκτήσουμε Ελευθερία ή κάποιοι θα την λύσουν «εξ αιτίας πολιτικής». Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι; Όχι βέβαια πάντοτε οι ξένοι! Όχι βέβαια μόνον οι ξένοι, αλλά και οι μωροφιλόδοξοι, οι ματαιόδοξοι, αυτοί που με συνέπεια χιλιάδων ετών καλλιεργούν την διχόνοια στον Ελληνικό Λαό.


Μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις της φυλετικής συνεχείας του Ελληνισμού είναι ότι παραμένει πανίσχυρο μέσα στο Έθνος μας το μαύρο φίδι της διχόνοιας, που κόστισε στον Λαό μας μεγάλες καταστροφές και ανείπωτες θλίψεις.

Εάν μελετήσει κανείς την Αρχαία Ιστορία εύκολα θα ανακαλύψει πρόσωπα και χαρακτήρες, που ζουν σήμερα ανάμεσά μας. Πόσοι αλήθεια «δίκαιοι Αριστείδαι» στην εποχή μας δεν έχουν εξοριστεί από την δημόσια ζωή γιατί είναι έξω από τα μέτρα του όχλου, γιατί δεν ανέχεται ο όχλος ανάμεσά του τους ξεχωριστούς!

Αυτό σαν αρχή, θέλοντας να πω πως η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ αποτελεί αναμφισβήτητα ένα επιδιωκόμενον εθνικό αγαθό, που όμως δεν είναι δυνατόν να κατακτηθεί με ψεύδη, υποκρισίες και ταπεινές πονηρίες. Ως εκ τούτου, ας μη θεωρηθούν τα όσα θα ακολουθήσουν διχαστικά, αλλά απλά και μόνο μια άλλη αλήθεια, αντίθετη από αυτήν που απόλυτα και δικτατορικά έχει επικρατήσει.


Η αριστερά στην εποχή μας αποτελεί το «Χρυσόμαλλον δέρας» του πολιτικού κόσμου. Ουδείς τολμά να αντιλέξει, ουδείς να αμφισβητήσει τα απαράγραπτα «δίκαια» της στην πρόσφατη ιστορία του τόπου. Έχει στο πολιτικό γλωσσάρι της εποχής μας το αλάθητο του Πάπα.


Νομίζετε πως θα ισχυριστώ ότι η «δεξιά», η δεξιά των φιλελεύθερων αστών είναι χωρίς σφάλματα; Όχι ασφαλώς! Όμως, το να βλέπουμε εντελώς μονόπλευρα (αριστερά!) την Ιστορία σημαίνει δύο πράγματα: Α) Είτε απλά εκφράζουμε την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, Β) Είτε τα γεγονότα τα ιστορικά είναι τέτοια ώστε δεν μας αφήνουν κανέναν περιθώριο αμφιβολίας. Όμως ούτε το Α ισχύει, ότι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού είναι ολόθερμα ταγμένη στην αριστερά, ούτε ασφαλώς το Β.


Εις ό,τι αφορά μάλιστα το Β, το εάν δηλαδή τα ιστορικά γεγονότα δικαιώνουν την αριστερά, μία και μόνο παρατήρηση αρκεί: Και ο τελευταίος Έλληνας σήμερα μαθαίνει από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς για τα εγκλήματα της δεξιάς, για τα εγκλήματα της αριστεράς δεν λέει κανείς λέξη! Μα τι διαμάχη ήταν αυτή επιτέλους; Αγγέλων κατά διαβόλων; Μεταξύ του άσπρου και του μαύρου υπάρχει και το γκρίζο και αυτό το γκρίζο δεν υπάρχει σε αυτό που εμφανίζεται σαν πρόσφατη πολιτική ιστορία του τόπου.


Μια ιστορία που διδάσκεται φανατικά μονόπλευρα, ενώ ταυτόχρονα η συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων, των τηλεοπτικών σταθμών και όλων των ΜΜΕ γενικά, κάνει απροκάλυπτη αριστερή προπαγάνδα! Εάν αυτό δεν είναι στοιχείο, που συνιστά μία ολιγαρχία, μία κατευθυνόμενη ενημέρωση, μία γιατί όχι δικτατορία, τότε τι είναι;


Πως αντιδρά στην κατάσταση αυτή η λεγόμενη δεξιά, που καλύτερα θα ήταν να την αποκαλέσουμε αστική φιλελεύθερη παράταξη; Πολύ απλά δεν αντιδρά. Γλύφει με κάθε τρόπο την αριστερά. Πως αντιδρά η λεγόμενη «ακροδεξιά»; Και αυτή μία από τα ίδια. Με κάθε τρόπο προσπαθεί να απολογηθεί ότι δεν έχει καμμία σχέση με τον φασισμό, με τον ρατσισμό, με τον εθνικισμό κλπ.


Ακούσατε ποτέ κανέναν πολιτικό του ΠΑΣΟΚ να αποκηρύσσει τον κομμουνισμό; Ασφαλώς όχι! Μήπως ξέρετε έστω και μία περίπτωση πολιτικού παράγοντος της «Δεξιάς» ή της «Ακροδεξιάς» που να μη αποκηρύσσει τον φασισμό, ρατσισμό κλπ.; Δεν γνωρίζετε γιατί δεν υπάρχει!


Όλοι αυτοί «δεξιοί», «ακροδεξιοί» και φυσικά και οι αριστεροί συκοφαντούν σε κάθε ευκαιρία το Κίνημά μας. Πολύ απλά, γιατί ανήκουμε σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτούς, πολύ απλά γιατί μιλάμε την γλώσσα της Αλήθειας και είναι βουτηγμένοι στο ψέμα της νεοελληνικής μιζέριας!


πηγη



Θα γίνει η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2010 - Τα σενάρια και τα επί μέρους τμήματα


Μετά από δύο χρόνια διακοπής (πέρσι αναβλήθηκε λόγω εκλογών και εν συνεχεία ματαιώθηκε) η μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων με την συμμετοχή και του κρατικού μηχανισμού, η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ, θα διεξαχθεί εφέτος μεταξύ 4 και 8 Οκτωβρίου σε όλο το μήκος του δυνητικού ελληνοτουρκικού μετώπου.

Υπήρχαν σκέψεις να αναβληθεί-ματαιωθεί λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά επικράτησε (αυτή την φορά...) η λογική και η ανάγκη "μέτρησης" της πολεμικής ετοιμότητας μονάδων και κρατικού μηχανισμού και με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, θα άσκηση θα διεξαχθεί κανονικά και με αναβαθμισμένα σενάρια.

Εφέτος, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πέρα από τα συμβατικά σενάρια θα υπάρξουν και ειδικά σενάρια κρίσεων και εν συνεχεία αντιμετώπισης απειλών. Βασικός χώρος της άσκησης η περιοχή από τον Έβρο μέχρι το Καστελλόριζο, ενώ για το Π.Ν. και την Αεροπορία ο χώρος ενδιαφέροντος και δράσης εκτείνεται «πολύ ανατολικότερα του Καστελλόριζου», όπως σημείωνε πηγή του ΓΕΕΘΑ.

Το τρίπτυχο που θα κινηθεί εφέτος ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ αποτελείται από τις εξής επί μέρους κύριες δραστηριόητες:

-Μετάπτωση των Ενόπλων Δυνάμεων και του κρατικού μηχανισμού από ειρηνική περίοδο σε περίοδο πολέμου. Εξετάζονται διαφορά υποσενάρια, όπως με την μεσολάβηση κρίσης «θερμού επεισοδίου» ή κατ’ευθείαν πλήρους γενικής πολεμικής κινητοποίησης, από μαζική επίθεση π.χ. σε νησί ή στην περιοχή του Έβρου.

-Δεύτερον εξετάζεται η «αντοχή» του μηχανισμού στρατηγικής συγκέντρωσης. Δηλαδή πόσο γρήγορα μπορούν να συγκεντρωθούν ετοιμοπόλεμες εφεδρείες από την φάση της αποστολής των φύλλων επιστράτευσης της συγκέντρωσης και του εφοδιασμού τους με ιματισμό και ατομικό εξοπλισμό και την μεταφορά τους στα σημεία απ’όπου θα αρχίσει η διάχυσή τους στις μονάδες πρώτης γραμμής, δηλαδή λιμάνια, σταθμοί τρένων ή εναλλακτικά οδικώς.
Είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο της όλης διαδικασίας, όπου η πικρή εμπειρία του 1974, όπου λειτούργησε αποτελεσματικά η αποστολή φύλλων επιστράτευσης στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν τα αναγκαία υλικά για τον εφοδιασμό τόσων κλάσεων που κλήθηκαν αιφνιδιαστικά (π.χ. το 1940-’41 η τελευταία κλάση κλήθηκε προς επιστράτευση ... τον Μάρτιο του '41 ακριβώς για να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο και καταρρεύσει το σύστημα υποστήριξης).

-Το τρίτο και πιο σημαντικό μέρος, βέβαια, είναι η εφαρμογή των σχεδίων και των σεναρίων. Πιθανότατα θα υπάρξουν και «εκπλήξεις» στους σχηματισμούς με το να κληθούν να βρούν λύσεις σε έκτακτες καταστάσεις οι οποίες δεν προβλέπονται από τα αρχικά σενάρια.
Οπωσδήποτε οι κατά τόπους μονάδες και σχηματισμοί θα εφαρμόσουν και δικά τους σενάρια.
Το μεγάλο στοίχημα του εφετινού ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ είναι ένα: Να αποδειχθεί ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι Έλληνες πολίτες που θα κληθούν να επιχειρήσουν μαζί με τα τακτικά στρατεύματα, είναι ετοιμοπόλεμοι και σε ποιο βαθμό. Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα το ξέρουμε...

http://pentapostagma.blogspot.com

ΑΛΒΑΝΙΑ:Συνεχίζονται οι ενορχηστρωμένες διώξεις από κύκλους του αλβανικού "Δημοκρατικού Κόμματος" σε βάρος στελεχών του ΚΕΑΔ



Συνεχίζονται οι ενορχηστρωμένες διώξεις από κύκλους του Δημοκρατικού Κόμματος σε βάρος στελεχών του ΚΕΑΔ που δραστηριοποιούνται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την τύχη της καθαίρεσης από τα καθήκοντά τους, μετά από πρόταση μομφής συμβούλων του Δ.Κ., είχαν ο Α-αντιπρόεδρος της Περιφέρειας και εκπρόσωπος του ΚΕΑΔ κ. Χαράλαμπος Παντέχης και ο Γραμματέας της Περιφέρειας, ελληνικής καταγωγής και στέλεχος της Ομόνοιας στην πόλη της Αυλώνας, κ. Πετράκης Γκύλης.


Ο κ. Παντέχης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΚΕΑΔ στην περιφέρεια Αυλώνας, ήρθε αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα της διαφθοράς που προωθούν όργανα του κυβερνόντος κόμματος στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Ο εκπρόσωπος του ΚΕΑΔ αποτελούσε «γάγγραινα» για εκείνους που στόχευαν στην υφαρπαγή περιουσιών από την Αυλώνα έως τα Εξαμίλια. Για του λόγου το αληθές, κατά τη διάρκεια συζήτησης της πρότασης μομφής, όταν ο κ. Παντέχης έλαβε το λόγο τονίζοντας ότι η ενέργειά τους αποτελεί πολιτική σκοπιμότητα, μερίδα συμβούλων του έδειξε το δρόμο της εξόδου λέγοντάς του: «Πήγαινε να κλείσεις δρόμους με το Μπολάνο».

Ανάλογη άκομψη συμπεριφορά επιδείχθηκε και ως προς το στέλεχος της Ομόνοιας, Πετράκη Γκύλη. Απορίας άξιον είναι η αντικατάσταση των συμβούλων του ΚΕΑΔ με άτομα που διακρίνονται για τις ανθελληνικές τους θέσεις.

Η συνεπικουρούμενη ενέργεια και από συμβούλους ελληνικής καταγωγής που τάχθηκαν οικειοθελώς στο ίδιο στρατόπεδο, αποδεικνύουν την θέλησή τους για την αποδυνάμωση του ΚΕΑΔ, που αποτελεί τον πυλώνα εκπροσώπησης του ελληνισμού, στις επικείμενες τοπικές εκλογές.

Εν κατακλείδι, η παραβίαση των δημοκρατικών διαδικασιών και οι απροκάλυπτες επιθέσεις που βάλλουν την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ αποτελούν συνεχές φαινόμενο στα πολιτικά δρώμενα.Οι ανωτέρω προκλητικές ενέργειες δεν θα πετύχουν το στόχο τους, εν αντιθέσει συσπειρώνουν και ενισχύουν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

πηγη

Η GHS ΧΑΚΑΡΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ


Χάκαραν την επίσημα σελίδα του ΟΑΣΑ. Οι χάκερς είναι η Greek Hacking Scene και στέλνουν το ακόλουθο μήνυμα που έχει πολλούς αποδέκτες και μιλά για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ στοχεύοντας στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ που συντελείται στην χώρα μας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Εδώ και 36 χρόνια η Ελλάδα και το Ελληνικό γένος χτυπιέται συστηματικά. Λίγο πριν την τελευταία στιγμή της καταστροφής κι ενώ η Ελλάδα πολιορκείται από Εβραίους τοκογλύφους ,τούρκους στρατοκράτες και θολοκουλτουριάρηδες προδότες, κι ενώ οι αισχροί πλέον είναι μέσα από τα σύνορα με τη μορφή ορδών που υποστηρίζονται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη στιγμή που η Ασία από την μία ξερνάει τον εμετό της πάνω μας κι από την άλλη προσπαθεί να μας καταπιεί, ίσως είναι και η ώρα να αναρωτηθούμε ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάντια.

Ξέρουμε ποιος είναι οι ΕΝΟΧΟΙ. Μία μερίδα πολιτικών οι οποίοι είχαν σαν μόνο προσόν το ότι ανήκαν σε πολιτικά τζάκια αποδεκτά από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ότι ξεκίνησαν την πολιτική τους καριέρα από το τίποτα διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να αναρριχηθούν . Αυτοί οι άνθρωποι ξεκίνησαν χωρίς δραχμή στην τσέπη τους και βρέθηκαν να κάνουν δεξιώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης. Τα ονόματά τους τα ξέρουμε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΕΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ αλλά και οι τυχοδιώκτες της αριστεράς ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ κι ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Οι γραφικοί του ΚΚΕ απλά χρειάζονται μία θέση στο ψυχιατρείο. Αλλά μη χαίρεστε δεν σταματάμε εδώ. Για να κλέψουν και να ξεπουλήσουν όλοι αυτοί με περισσό θράσος τον πλούτο της πατρίδας μας είχαν την σιωπηλή αποδοχή και την στήριξη όχι του ηλίθιου ελληνικού λαού αλλά των θεσμικών εκείνων προσώπων που ανάξιοι όντες να φέρουν το αξίωμά τους σκύβαν το κεφάλι συννενούσαν στην κλοπή και την προδοσία ενώ η μόνη τους δικαιολογία τους ήταν ότι οι κυβερνήσεις των κοτζαμπάσηδων ήταν συνταγματικά κατοχυρωμένες. Αυτοί ήτανε δημόσιοι λειτουργοί οι οποίοι ανήκαν:

Στις Ένοπλες Δυνάμεις
Στο δικαστικό σώμα
- Στην ιεροσύνη
- Στο υπουργείο Εθνικής παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο δημόσιος λειτουργός έχει έναν και μοναδικό ρόλο: Να διασφαλίσει την συνέχεια του κράτους δικαίου και να αγωνιστεί υπέρ της εθνικής οντότητος του κράτους. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον χαμηλόμισθο δημόσιο υπάλληλο. Αναφερόμαστε στη κορυφαία ιεραρχία κάθε κλάδου.

Οι πρώτοι ένοχοι για την διαρκή εθνική ήττα που υφιστάμεθα είναι οι ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και των Σωμάτων Ασφαλείας . Είναι οι πιο ποταποί και οι πιο κακομοίρηδες.

Ενώ ένας αξιοπρεπής αξιωματικός για όλα τα λεφτά του κόσμου αλλά και για την ίδια του τη ζωή δεν θα επέτρεπε το ξεπούλημα της πατρίδας του, οι Στρατηγοί, Ναυαρχαίοι και Πτέραρχοι για 1.000 ευρώ παραπάνω το μήνα και για να φορέσουν τη στολή τους για ένα εξάμηνο ακόμα επέτρεψαν χωρίς να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία όπως όφειλαν και με το πρόσχημα ότι υπακούουν εντολές της κυβέρνησης την εισβολή εκατομμυρίων Ασιατών και κανίβαλων στη χώρα μας.

Η υπεράσπιση των συνόρων δεν γίνεται κατόπιν εντολής. Γίνεται εκ καθήκοντος. Αυτοί οι κακομοίρηδες αμόρφωτοι, δουλοπρεπείς ένστολοι, αγνόησαν το καθήκον τους και υπάκουσαν εντολές. Εντολές τίνος; Εντολές γελοίων μπεμπέκων κλεφτών, ανίκανων, ανεπάγγελτων πολιτικών που είχαν γίνει ήδη πράκτορες ξένων συμφερόντων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και με τις εντολές τους κάτω από το πρόσχημα της «δημοκρατικότητάς» τους υπηρετήσανε και υπηρετούν συμφέροντα εχθρικά προς την Ελλάδα. Οι ένστολοι που υπάκουσαν, υπακούουν, διεβίβασαν και διαβιβάζουν τις εντολές του πολιτικού κόσμοι είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.

Ερχόμαστε τώρα στα χειρότερα φυντάνια μας που είναι οι δικαστικοί. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κλέβει ατιμώρητα ένας κλέφτης , για να μπορεί να προδίδει ένας προδότης χωρίς να φοβάται είναι να είναι σίγουρος πως η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί. Και η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί όταν οι δικαστικοί που την απαρτίζουν είναι δειλοί, αμόρφωτοι , κομματικοποιημένοι και εξαγοράσιμοι. Ο νόμος παραβιάζεται σε κάθε γωνιά του τόπου. Οι θεσμοί του δικαίου δεν λειτουργούν κατόπιν παρεμβολής ενός έμμισθου αφισοκολλητή και βλεννοπαραγωγού τον οποίον η μοίρα και η αδιαφορία των πολιτών τον όρισε - Θεός φυλάξοι ?νομοθέτη. Το γεγονός ότι αναφερόμαστε μόνο σ αυτόν - Καστανίδης- δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε και τα άλλα μέλη της συμμορίας τα οποία πέρασαν από την ίδια θέση τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Είναι οι μόνοι άνθρωποι που κατάφεραν να μετατρέψουνε την κλοπή, την μαστροπεία σε μη καταδικαστέες πράξεις.. Χάρη σε αυτούς οι νταβατζήδες μετετράπησαν σε εκδότες λάιφ στάιλ περιοδικών (βλέπε Κωστόπουλος). Οι εκβιαστές έγιναν εκδότες εφημερίδων. Οι έμποροι ναρκωτικών αποφυλακίστηκαν και πήρανε δημόσια έργα ενώ οι διακινητές του αφρικανικού και ασιατικού εμετού που μας στείλανε στη χώρα μας με το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης γίνανε μέλη Μη Κυβερηντικών Οργανώσεων, ακαδημαϊκοί και σύμβουλοι θεσμικών οργάνων (?φρα Αλ Σάλεχ, Αλεβιζάτος) για να μπορούν οι πορνοστάρ αντί απλά να ξαλαφρώνουν την νεολαία με το ταλέντο τους να ξαλαφρώνουν την τσέπη της πατρίδας.

Η τελευταία ελπίδα του έθνους ήταν οι εκκλησία. Στο πρόσωπο της εκκλησίας συνενωνόταν η μεταφυσική αναζήτηση με την κοσμική ανάγκη. Εκκλησία ήταν για μας Ελλάδα. Οι Έλληνες εκατοντάδες χρόνια κάτω από τον ζυγό των τούρκων βρίσκανε παρηγοριά και στήριγμα στους ιερείς τους ενώ οι ιερείς πρωτοστατούσαν σε κάθε εθνικό αγώνα (βλέπε Παπαφλέσσας ? Κοσμάς Αιτωλός) Ενώ η πατρίδα βρισκόταν κάτω από την εισβολή της Ασίας, μετά την βρώμικη συμφωνία των κοτζαμπάσηδων, με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων κι ενώ περιμέναμε ανθρώπους όπως ο Χριστόδουλος, βρεθήκαμε μπροστά σε ξεπουλημένους και ραγιαδόπαπες που με το πρόσχημα του ανθρωπισμού όπως τον αντιλαμβάνεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων στέρησαν με την συμπεριφορά τους κάθε ανθρωπιστικό στήριγμα από τον ελληνικό λαό για να στηρίξουνε τον στρατό των αφικανοασιατών εισβολέων.

Ονόματα όπως ο Παπαφλέσσας, ο Αθανάσιος Διάκος και ο Κοσμάς ο Αιτωλός είναι απαγορευμένα για τον ραγιαδόπαππα που ακούει στο όνομα Ιερώνυμος και το τσιφλίκι του (βλέπε Μεσσηνίας, Ζακύνθου, Ιωαννίνων ) Στο τέλος του δρόμου τους, τους περιμένει ένας καλός μπαρμπέρης.

Δεν θα πούμε τίποτα για τους βρωμερούς και τρισάθλιους δασκάλους όπως η Πρωτονοτάριου η οποία μετεβλήθη σε έμμισθο πράκτορα του κράτους των τυρράνων σύμμαχος των αλβανοεποίκων, τσεκουρωτής των Ελλήνων μαθητών και ιστροχτούρας όλων των αλβανικών συμμοριών που τρομοκρατούν τα ελληνόπουλα στα σχολεία μας.

Οι εκπλήξεις που περιμένουν όλους αυτούς τους προδότες υποσχόμαστε ότι θα είναι μεγάλες. Θα πρέπει να έχουνε πολύ μεγάλο θράσος για να πιστεύουνε ότι ένα έθνος το οποίο κρατήθηκε χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορεί να αντιδράσει απέναντι σε μερικούς γελοίους ψυχασθενείς που μετέτρεψαν την πολιτική σε προδοσία και την χώρα μας σε πεδίο μάχης. Ο κάθε ένας από όλους αυτούς ας αναλογιστεί σοβαρά τη θέση του όχι σήμερα, αλλά σε 2 χρόνια από τώρα, και ας σκεφτεί ότι εμείς που γράφουμε αυτά τα κείμενα - και ποιος ξέρει τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνουμε- ότι κάνουμε το κάνουμε ρισκάροντας ακόμα και την ασφάλειά μας . Απευθυνόμενοι στους προηγούμενους προδότες τους ενημερώνουμε πως ότι κάνουν το κάνουν για το προσωπικό τους κέρδος και την ευμάρειά τους. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι αυτή η ευμάρεια και αυτό το κέρδος από εδώ και μπρος θα έχουν δυσανάλογο κόστος για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

:: HACKED BY kondor - *.Greek.Hacking.Scene_ GHS


ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ GHS Ο ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ - ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ

Και δεύτερος στόχος της Ελληνικής Χάκινγκ σκηνής ο Τομέας Δικτυακών Τεχνολογιών. Αφήνουν το ίδιο σαφές μήνυμα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

πηγη

Κορυφαίο μέλος της Bilderberg δηλώνει ότι η παγκοσμιοποίηση κινδυνεύει από τον Εθνικισμό



Του James P. Tucker Jr. (American Free Press): Κορυφαίο μέλος της Λέσχης Bilderberg θρηνεί γιατί o «δεξιός λαϊκισμός βρίσκεται σε άνοδο» και είναι πιθανό να καταστραφούν οι ελπίδες για μια παγκόσμια κυβέρνηση, λόγω της αύξησης του «αιχμηρού εθνικισμού»(«hard-edged nationalism»).


Ο Charles Kupchan(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ), εξέχον μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων(Council on Foreign Relations ή CFR) και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Georgetown, έγραψε τους «θρήνους» του στις 29 του Αυγούστου στην ελεγχόμενη από την Bilderberg εφημερίδα Washington Post. Το CFR είναι το σκέλος των δημοσίων σχέσεων της Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής. Δίνει κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας τις θέσεις της Bilderberg και της αδελφικής ομάδας, της Τριμερούς Επιτροπής, στις μυστικές συναντήσεις τους κάθε άνοιξη.


ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!




2008 - Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από την τελετή λήξης των μουσουλμανικών «κατηχητικών» σχολείων της τουρκομουφτείας Ξάνθης. Δείτε με ποιον τρόπο τα όργανα της Άγκυρας δηλητηριάζουν με εθνικιστικό μίσος τις ψυχές των μικρών παιδιών της μειονότητας

www.proxeneio-stop.org