Χρήστες OnLine

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...



ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:

Με φρίκη διάβασα στις εφημερίδες ότι τα καινούρια φυντάνια που πέτυχαν στα ΤΕΙ, μπήκαν με βαθμό κάτω του 1.

Ναι καλά ακούσατε...

Αυτά είναι τα πανεπιστήμια της αριστείας που οραματίζεται ο πρωθυπουργός μας και η υπουργός του.Αλήθεια, οι σύμβουλοι του από τα ξένα πανεπιστήμια, τέτοιες συνθήκες υποβάθμισης και υποτίμησης της παιδείας βιώνουν στα πανεπιστήμια τους???

Να γιατί επιλέγει ο πρωθυπουργός ξένους συμβούλους... Γιατί για αυτόν οι Έλληνες είναι και θα πρέπει να είναι πάντα ανεγκέφαλοι... Μόνο να τον δοξάζουν και να τον ψηφίζουν...

Το καλύτερο όμως δεν το διαβάσατε.


Όταν ζητήθηκε από την κ. Διαμαντοπούλου να σχολιάσει το γεγονός είπε με απίστευτο θράσος ότι "στα Πανεπιστήμια οι υποψήφιοι μπαίνουν συνολικά με το βαθμό του Απολυτηρίου τους, ενώ επανέλαβε ότι υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός αριστείας για πολλές σχολές."

Δείτε και εδώ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056560.
Δηλαδή είναι άξιος για τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ, ο υποψήφιος που έχει απολυτήριο Λυκείου 6, 8 ή 10. Γιατί περί αυτού πρόκειται...


Η κυρία Υπουργός φαίνεται ότι θεωρεί κάφρους και ανεγκέφαλους τους Έλληνες και δίνει τόσο προκλητικές απαντήσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.


Ας σκεφτεί τι έχει διαπράξει μαζί με την φίλη της την κ. Δραγώνα σε βάρος της χώρας μας, της παιδείας και του έθνους όσο καιρό είναι υπουργός.


Και αν η Γιαννάκου δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής εξαιτίας της στήριξης της στο μειοδοτικό βιβλίο της Ρεπούση, εκείνη να είναι σίγουρη πως αργά ή γρήγορα θα κατηγορηθεί από το "λαϊκό δικαστήριο"για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ


Επιχείρηση «σκούπα» στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, και κυρίως αυτά της Κεντρικής Ευρώπης, πραγματοποιεί, αυτόν τον καιρό, το υπουργείο Παιδείας...

Εφαρμόζοντας σχέδιο εξυγίανσης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της τρέχουσας δημοσιονομικής πολιτικής. Εχει ήδη προβεί σε ανακλήσεις εκατοντάδων εκπαιδευτικών της ομογένειας, ενώ προχωρά στη λήψη δραστικών μέτρων, όπως κλείσιμο και συγχωνεύσεις σχολείων, μειώσεις αποσπάσεων, περικοπές αμοιβών (λεγόμενα επιμίσθια) κ.ά.

Εχουν δρομολογηθεί:

1 Κλείσιμο και συγχωνεύσεις σχολείων. Ηδη έχουν κριθεί «μη βιώσιμα» αρκετά σχολεία της Γερμανίας (Ανόβερο, Αμβούργο, Βερολίνο, Κολονία κ.α.).

2 Εξορθολογισμός αποσπάσεων. Ανακλήθηκαν 181 εκπαιδευτικοί με 3ετία και 5ετία από Ευρώπη (η συντριπτική πλειονότητα από Γερμανία, οι υπόλοιποι από Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Σουηδία) και ορισμένες ειδικότητες (Καλλιτεχνικά, Αγγλικά!) από ΗΠΑ.

3 Μείωση δαπανών με κάθε δυνατό τρόπο. Μεταξύ αυτών, χρήση ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, συνδρομή από τις κοινότητες, όπου είναι εφικτό, κ.ά.

4 Αξιολόγηση κονδυλίων που δαπανώνται ετησίως.

5 Ανακατανομή του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ηδη, το υπουργείο ζήτησε από τους συντονιστές του εξωτερικού -που κι εκείνοι θα μειωθούν- να προβούν σε λεπτομερή καταγραφή της κατάστασης μετά τις ακόλουθες διαπιστώσεις:

6 Κατασπατάληση κονδυλίων.

7 Μεγάλη αύξηση του εκπαιδευτικού δυναμικού τα τελευταία πέντε χρόνια (20%). Το 2004 αποσπάστηκαν 1.700, φέτος 2.333.

8 Υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί σε πολλά σχολεία (ειδικά στα τμήματα), κενά σε άλλα.

9 Μεγάλη αποσπασματικότητα. Δηλαδή, πολλά μικρά σχολεία.

10 Ακόμα και «μαύρες τρύπες» σε τομείς, όπως στις έδρες στα ξένα πανεπιστήμια. Η υφυπουργός κατήγγειλε στην Επιτροπή της Βουλής την απουσία πρακτικών από την αρμόδια Επιτροπή του υπ. Παιδείας, ενώ επισήμανε την παραίτηση του συντονιστή μόλις διατάχτηκε ΕΔΕ. (
πηγή)

Διαβάστε ακόμα:

Η Διαμαντοπούλου μετά τα σχολεία του εξωτερικού κλείνει και τα ΙΕΚ, ενώ ανοίγουν σχολεία για μετανάστες!

Εξοντώνουν την ελληνική ομογένεια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

Κλείνουν τα ΙΕΚ και τα σχολεία εξωτερικού, ενώ δεχόμαστε όλους τους λαθρομετανάστες στα σχολεία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

πηγη

«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ…»



Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στις... εξελίξεις του Σκοπιανού, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ότι θα υπάρξουν σοβαρές διεργασίες για την επιλογή του ονόματος μέσα στους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε:


«Έχω την αίσθηση και την πληροφόρηση ότι μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν πολλές επιμέρους επαφές για την ονομασία των Σκοπίων και ότι υπάρχει περίπου κατάληξη στη επιλογή του ονόματος Μακεδονία του Βαρδάρη, την χειρότερη δηλαδή επιλογή που θα μπορούσε να υπάρξει. Στο βέτο που έχουμε προτάξει για την είσοδο των Σκοπίων στη Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ καθορίζεται ο όρος, ότι στο θέμα της ονομασίας πρέπει να υπάρξει γεωγραφικός προσδιορισμός, αλλά χωρίς αλυτρωτικές προεκτάσεις και για όλες τις χρήσεις, στο εξωτερικό και εσωτερικό της χώρας.

Με την απαράδεκτη ονομασία Μακεδονία του Βαρδάρη έχουμε έναν γεωγραφικό προσδιορισμό με σαφείς γεωγραφικές, αλυτρωτικές προεκτάσεις αφού, η «Μακεδονία του Βαρδάρη» είναι η Μακεδονία του Αξιού ποταμού που εκβάλει στη Θεσσαλονίκη.

Θα πρέπει η Ελληνική Κυβέρνηση άμεσα και μέχρι τα εγκαίνια της ΔΕΘ, δια στόματος του πρωθυπουργού, να δηλώσει ότι δεν θα αποδεχθούμε την ονομασία Μακεδονία του Βαρδάρη.

Να πάρουν θέση σε αυτό το ζωτικό εθνικό ζήτημα η Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές με καταθέσεις ερωτήσεων και επερωτήσεων, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης».

Αλβανία: να προλάβουμε τα χειρότερα…



Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα ο πρέσβης μας στην Αλβανία Ν. Πάζιος και μετείχε σε μια σύσκεψη με ανώτατους πολιτικούς και...
διπλωματικούς παράγοντες σχετικά με το μέλλον των Έλληνο- Αλβανικών σχέσεων, υπό το πρίσμα των τελευταίων ανθελληνικών εξελίξεων που σημειώθηκαν στη γειτονική χώρα.

Οι πρόσφατες δίκες και καταδίκες Έλληνων μειονοτικών, η δολοφονία του Αρ. Γκούμα, οι διώξεις Μπολάνου, οι καθημερινές επιθέσεις του Αλβανικού τύπου που κυριαρχούνται από το μίσος για την Ελλάδα (με πρωτοπόρα την ιταλικών συμφερόντων εφημερίδα, Γκαζέτα Σκιπτάρε) αλλά και οι κυβερνητικές σιωπηρές παροτρύνσεις προς τους αλβανούς να «αρπάξουν» Ελληνικές περιουσίες με πλαστά έγγραφα και πιστοποιητικά που εκδίδουν μαζικά πλέον οι τοπικές αλβανικές αρχές και γίνονται δεκτές από τα δικαστήρια της χώρας σε μια συμπαιγνία χωρίς αιδώ, δείχνουν πως οι σχέσεις μας με την Αλβανία μεταβάλλονται ραγδαία.

Από το σημείο αυτό της διαπίστωσης αρχίζει και η ανάγκη για μεταβολή της ως σήμερα ακολουθούμενης πολιτικής.

Η Αθήνα θεωρούσε ως τώρα, τουλάχιστον, τα Τίρανα σαν ένα ενεργό εταίρο και φίλο στην περιοχή. Αυτό φάνηκε πως δημιούργησε μια σειρά «πολιτικών παρεξηγήσεων» καθώς η κυβέρνησης Σ. Μπερίσα και οι συνοδοιπόροι της Τσάμηδες, θεώρησαν σαν «υποχώρηση» και «αδυναμία» δική μας. Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την «ανεξαρτησία» του Κοσόβου.

Ο ρόλος του Κοσόβου, στην κεντρική Αλβανική πολιτική σκηνή παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι προ καιρού κυκλοφόρησε έγγραφο της Ένωσης Αλβανικών Ομογενειακών Επιχειρήσεων, με έδρα το Κόσοβο που καλούσε σε συνεργασία τις Αλβανικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό και απευθυνόταν σε μια σειρά χωρών όπου υπάρχει Αλβανική παροικία. Λίγες μόλις εβδομάδες αργότερα, κυκλοφόρησε νέα ανακοίνωση που ανάμεσα στις χώρες ανέφερε και την…. Τσαμουριά!

Οι προκλήσεις που σημειώνονται τελευταία είναι υπερβολικές για να αποδοθούν απλά σε φαινόμενα «ολίγων εξτρεμιστών» ιδιαίτερα όταν συμμετέχουν σ αυτές ενεργά κυβερνητικά ή κρατικά στελέχη. Για παράδειγμα πως μπορεί να περάσει απαρατήρητη η υπόδειξη ανώτατου κρατικού παράγοντα προς τους Τσάμηδες πως «τώρα με την κατάργηση της βίζας, μπορείτε να πάτε στην Ελλάδα και να διεκδικήσετε περιουσίες και αποζημιώσεις». Πρόκειται για ένα από τα αγκάθια της Αθήνας που δεν επιθυμεί να προβάλλει «βέτο» στην ΕΕ σχετικά με την κατάργηση της βίζας των Αλβανών αλλά ενδεχομένως τελικά να προσχωρήσει στο Βρετανό-Γερμανικό στρατόπεδο που φοβούνται πως θα επαναληφθεί πολύ εντονότερα το φαινόμενο με τους Σκοπιανούς.

Οι προκλήσεις αυτές, επιβαρύνουν μια ήδη κακή σχέση, που δημιουργήθηκε από την παραχώρηση ναυτικής βάσης στην Τουρκία, την μη έγκριση της Συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα, τα παιχνίδια σε βάρος Ελληνικών εταιριών.

Ο ανυπεξ Δ. Δρούτσας έδειξε πως δεν θέλει να δυναμιτίσει το ήδη κακό κλίμα και με μια ανακοίνωσή του αποδέχθηκε τη μορφή συγγνώμης που εξέφρασε ο Σ. Μπερίσα στην υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα ομογενή στη Χειμάρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι θετικό στοιχείο, αν πιστεύει πως τα Τίρανα καταλαβαίνουν από παρόμοιες πολιτικές. Γιατί όλοι εκεί πιστεύουν πως έχουν «το πάνω χέρι» στην Ελλάδα, κι ας εξακολουθούμε να αποδεχόμαστε εδώ περισσότερο από μισό εκατομμύριο συμπολίτες τους, που βοηθούν έστω κι εν μέσω κρίσης, τη μεταφορά σοβαρών οικονομικών ποσών στην Αλβανία.

Γιατί κάποιος δεν τους ψιθυρίζει σιγά και απαλά στο αυτί πως, όλες οι φιλοδοξίες τους για το μέλλον τους περνούν κι από την Ελλάδα; Ή μήπως πιστεύουν κι αυτοί, όπως και οι Τούρκοι, πως η κυβέρνηση αυτή θα είναι αιώνια;

Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ
elladasimera

"Μας έκοψαν τον παιδικό σταθμό μαζί με άλλα 38 ελληνόπουλα, γιατί λέει έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των "λαθρο"μεταναστών"


ΜΗΤΕΡΑ: "Μας έκοψαν τον παιδικό σταθμό μαζί με άλλα 38 ελληνόπουλα, γιατί λέει έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των μεταναστών καθώς δηλώνουν χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα!"

Χωρίς ρατσιστική διάθεση θα ήθελα να πώ ότι το θέμα με τους αλλοδαπούς έχει παραπάει, βγάζουν πολύ περισσότερα απο μας. Δουλεύουν φυσικά και με το παραπάνω ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ όμως ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ αλλα είναι και η πολίτική του γελοίου ανθελληνικού κράτους που δημιουργεί ανισότητες και αναπόφευκτα αντιπαλότητες. Ήθελα να ήξερα τα παιδιά των Ελλήνων μεταναστών στην Αμερική ή και στην Γερμανία είχαν ή έχουν αναλογη αντιμετώπιση? Δηλαδή προηγούνται στους παιδικούς για παραδειγμα σταθμούς απο τα αμερικανάκια και τα γερμανάκια ; Δεν νομίζω. Αυτά συμβαίνουν μονο εδώ στην χωρα των πουλημένων πολιτικών, των υπαλλήλων και εντολοδόχων της Ε.Ε. Μονο που η Ε.Ε. ενώ έχει φιλομεταναστευτική πολιτική, οι επιμέρους χώρες- μέλη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία κλπ, κρατάνε το ποσοστό των μεταναστών στο 1 ή 2 % κι όχι στο 15 %!!!!!!!!!!!!!!!


Οταν οι εργοδότες (που ευθύνονται για την εισβολή "των μεταναστών στην χώρα μας) με τις πλάτες των πολιτικών ήθέλαν για μια δουλειά που θα έπρεπε να δίνουν π.χ. 50 ΕΥΡΩ να την κάνουν με 25, τότε φυσικά κανένας ελληνας εργαζόμενος δεν θα δεχόταν. Και η λύση βρέθηκε. Ο πεινασμενος μεταναστης ή λαθρομετανάστης που με τον φόβο της απέλασης (και τις μνημες της πείνας) έκανε και κάνει την δουλειά (των 50 ΕΥΡΩ) ακόμα και με 20 ή 15. Τωρα που το πράγμα γενικεύτηκε βγαίνουν οι ίδιοι και μας πουλάνε το παραμύθι ότι οι Ελληνες αρνούνται να κανουν διαφορες δουλειές, οπότε οι αλλοδαποί ειναι απαραίτητοι

Ας πλήρωναν κανονικά μεροκάματα και τότε θα εβλεπαν αν οι χιλιάδες άνεργοι ανδρες και γυναίκες συμπατριώτες μας θα έκαναν κάθε δουλειά.

Σκέψου λιγο την εικόνα. Ελληνας άνεργος εργάτης με 3 παιδιά, βρίσκεται ανάμεσα σε αλλοδαπούς μεταναστες εργάτες που μενουν 5-5 ή και 10-10 σε δωματια στριμωγμένοι σαν ζώα, και εμφανίζεται ο εργοδότης για ένα μεροκάματο στο οποίο θα έπρεπε να δίνει 100 ΕΥΡΩ. Οταν αρχίζει το παζάρι πεστε μου υπάρχει πιθανότητα μια στο εκατομμύριο να πάρει την δουλειά ο Ελληνας; Εφόσον οι αλλοδαποί την δουλεια αυτή θα την κανουν ακομα και με 30 ή 40 ΕΥΡΩ ο Ελληνας με τα στόματα που έχει να θρέψει και το σπιτι να κρατήσει δεν μπορεί κατω απο 80 ΕΥΡΩ. (παρόμοια εικόνα έχω δει με τα μάτια μου)

Μετά μπαινει το θέμα της αξιοπρέπειας που ευτυχώς ή δυστυχώς συνήθως οι αμοιροι και δυστυχείς λαθρομετανάστες έχουν απωλέσει προ πολλού.
Λοιπόν μην βιαζόμαστε να καταδικάσουμε τους συμπατριώτες μας, για σχέδια και επιδιώξεις των πλουσίων.

Μια φορά με το θέμα των μεταναστών παμε για γερή ζημιά πρίν καταστραφούμε απο το δημογραφικό. Ζητούν δικαιώματα ψήφου και άλλα. Συντομα μας βλέπω να έχουμε μεγαλες εθνικές μειονότητες στην πατριδά μας λιγο πρίν γινουμε οι ίδιοι μειονότητα.

Και για να μην δουλευόμαστε στην Πορτογαλία την όμορφη αυτή χώρα της Ε.Ε. υπάρχει νόμος για την πορτογαλική ιθαγένεια που λέγεται και δικαίωμα αίματος!!!! δηλαδή απο το πορτογαλικό αίμα πηγάζουν όλα τα νομιμα δικαιώματα για τους πορτογάλους πολίτες. Μην απορείτε. Αυτές τις αντιρατσιστικές κορώνες και γελοιότητες μας τις πλασάρουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Στην Γερμανία τα ελληνοπουλα σιγα μην τα αφήνουν να σηκωνουν στις παρελάσεις την Γερμανική Σημαία, στην Αγγλία όλοι οι μαυροκέφαλοι είναι υποπτοι για τρομοκρατία και στην Γαλλία οι μεταναστες ζουν σε γκέτο. Οι Ιταλοί μην ξεχνάτε γυρνουσαν, πριν απο 10 χρόνια, τα καραβια των Αλβανών πίσω προτού αδειάσουν στα λιμάνια τους.

Οι Ελληνες θεωρούμαστε και είμαστε οι πιο αντιρατσιστές παρόλη την αρχαιοελληνική καταγωγή μας και την ανωτερότητα που συχνά αισθανόμαστε απέναντι στους ξένους. Το πρώτο ελληνικό συνταγμα μετα το 1821, ήταν το πρώτο παγκοσμιώς, που κατήργησε εξ' ολοκλήρου την δουλεία, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "όποιος άνθρωπος σκλαβος φτάσει σε ελληνικό έδαφος αυτομάτως πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του και να θεωρείται απο τους άλλους ελεύθερος άνθρωπος".

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σημερα ειναι να μένουν εκατοντάδες Ελληνόπουλα εκτός Κρατικών παιδικών σταθμών ,Εκατοντάδες Ελληνόπουλα των οποίων οι μητέρες εργάζονται εξαιτίας των Αλλοδαπών. Πολλές Ελληνικές Οικογένειες υποχρεούται να στείλουν τα παιδιά τους στους Ιδιωτικούς παιδικούς Σταθμούς και να καταβάλλουν μηνιαίος 300€-350€ ,ποσό πολύ σημαντικό εάν σκεφτείς των βασικό 8 ωρο μισθό μιας Μητέρας.Δεν είμαστε Ρατσιστές ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ εσείς εκεί στα σιαμαία κομματα,δεν γίνεται να είμαστε φορολογούμενοι πολίτες εδώ και πολλές γενεές ,να εχουμε ΠΛΗΡΩΣΕΙ την χώρα μας αδρά και να έρχεται ο ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ και να καταλαμβάνει με τις ευλογίες του Υπουργείου πολιτισμού θέσεις στα σχολεία που δικαιωματικά ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ,εκτός εάν κυριοι κυβερνώντες δεν θεωρείτε μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΕΛΛΑΣ και τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΖΩΤΟΥ
Πολιτευτής Νομου Ηρακλειου ΛΑ.Ο.Σ
πηγή