Χρήστες OnLine

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

“Όταν πήραμε τον λόγο και είπαμε τα πράγματα με το όνομα τους, κάποιοι αποχώρησαν μέσα σε αποδοκιμασίες”


ΒΙΤΣΙ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


Η ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε τέλη Αυγούστου στο Βίτσι αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη του πραγματικού βάθους της εισχώρησης του «ειρηνιστικού» μικροβίου στην πνευματική σφαίρα του νεοέλληνα. Μέσα σε έναν στείρο αντικομμουνισμό και μέσα σε πλαίσια απολύτως προσβλητικά απέναντι στη μνήμη των νεκρών μαχητών του εθνικού στρατού, ο κάθε λογής κήρυκας της αδελφοσύνης και της συγχώρεσης καθοδηγεί τα συγκεντρωμένα πλήθη στην ουσιαστική λήθη μέσω της απραξίας. Λόγια μεγάλα, ψεύτικα δάκρυα και πολιτικαντισμός ήταν μέχρι εχθές τα στοιχεία που απάρτιζαν αυτή τη σημαντική γιορτή που έβαλε τέλος στα επεκτατικά σχέδια των κομμουνιστών.


Αυτή η νοοτροπία των δειλών που ζητούν συγχωροχάρτια από το σύστημα και από τους κατήγορους των δημοκρατικών που ξεκινούν από την αριστερά και καταλήγουν στην αστική δεξιά, είναι που άφησε ελεύθερο το έδαφος να ανακάμψει ο στρατιωτικά ηττημένος κομμουνισμός και σήμερα να παίζει τον ρόλο του απόλυτου κανόνα σε κάθε έμφαση και προέκταση της ζωής μας. Κι όμως οι ένοχοι αυτοί είναι που στο μικρόφωνο αναγγέλλουν το προσβλητικό «ΑΘΑΝΑΤΟΙ», εξορίζοντας παράλληλα κάθε πραγματικά εθνική φωνή με την κατηγορία της «προσβολής της μνήμης των νεκρών».


Για πρώτη φορά εχθές ο συνδεκτικός κρίκος της ντροπής ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν και το μίζερο παρόν έσπασε οριστικά. Εκατοντάδες νέοι και νέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ασυμβίβαστοι αγωνιστές μιας ιδέας και πραγματικοί τιμητές έδωσαν τέλος στον αισχρό πολιτικαντισμό και ανάγκασαν τους απεσταλμένους μισθοφόρους τους να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μόνα συνθήματα που πρωταγωνιστούσαν ήταν αυτά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Όταν μάλιστα κάποιοι μας έκαναν συστάσεις να…κλείσουμε το στόμα μας για το καλό των ομιλητών, αποφασίσουμε να πάρουμε τον λόγο και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, κάτι που ανάγκασε αρκετούς να αποχωρήσουν, βλέποντας ότι το κλίμα ήταν πλέον αρνητικό γι’ αυτούς και τους ανωτέρους τους. Σε πολιτικούς όρους χαμένοι ένιωσαν αυτοί που είδαν το συμφέρον τους να εξανεμίζεται κι έντρομοι προσπάθησαν να αποσιωπήσουν τα συνθήματα των συγκεντρωμένων που ενθάρρυναν τους Συναγωνιστές να συνεχίσουν να μιλάνε. Σύμμαχοι τους σε αυτή την προσπάθεια ΟΛΟΙ οι επώνυμοι διοργανωτές που φρόντισαν να κλείσουν το μικρόφωνο και να παρακαλάνε υστερικά να μην ειπωθεί κάτι αρνητικό για τους παρευρισκόμενους πολιτικούς και παρεξηγηθεί κανείς τους. Σε πραγματικούς όρους όμως νικητής βγήκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί απέδειξε ότι η παρουσία της εκεί δεν είναι θέμα ψηφοθηρίας, ούτε δημοσίων σχέσεων εν όψει εκλογών, αλλά πραγματική προσφορά τιμής στους νεκρούς.


Τα λίγα λεπτά που καταφέραμε να μιλήσουμε ήταν αρκετά για να διώξουν τους συμφεροντολόγους και να κερδίσουμε ένα γνήσιο ακροατήριο που δεν ήθελε να ακούσει για το αν φταίει η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ για τις χαμηλές συντάξεις ή τον πληθωρισμό. Οι άνθρωποι αυτοί ήθελαν να ακούσουν για ΕΛΛΑΔΑ και για αγώνες, σαν κι αυτούς που έκαναν οι παππούδες τους στο Βίτσι και τον Γράμμο. Μέσα σε επευφημίες κι έναν πηγαίο ενθουσιασμό οι καταθέσεις στεφάνων έγιναν για πρώτη φορά καταθέσεις ψυχής κι ο εθνικός μας ύμνος αντήχησε δυνατά σε όλο το Βίτσι από εκατοντάδες Συναγωνιστές που ένιωσαν επιτέλους μια δικαίωση και μια κάθαρση.


Όσο γι’ αυτούς που προσπάθησαν κι εκ των υστέρων να μας πείσουν ότι τους «χαλάσαμε» την εκδήλωση, ας γνωρίζουν ότι για εμάς αυτό που μετράει είναι η αγωνιστικότητα και το μαχητικό πνεύμα κι αφού κερδίσαμε τα θερμά συγχαρητήρια των συγκεντρωμένων σημαίνει ότι πετύχαμε κάτι σημαντικό, να δώσουμε νόημα πραγματικά ελληνικό στην εκδήλωση. Το μόνο που «χάλασε» εχθές ήταν το γλοιώδες ίματζ τους. Περαστικά σας, χαρτογιακάδες…


T.O. Θεσσαλονίκης


πηγη

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΕΙΜΑΡΑ



ΎΠΟΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΚΟΥΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Έκανε λόγο για κλίμα αρμονικής συνύρπαξης (!!!) ενώ προβληματίστηκε κιόλας για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη...
Τα συμπεράσματα δικά σας:

«Με οδύνη συμμετέχω στο βαθύ πόνο που προκάλεσε η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρρα, δεόμενος όπως ο Θεός αναπαύσει εν ειρήνη την ψυχή του.

Τέτοιες αδικαιολόγητες βίαιες πράξεις, απόλυτα καταδικαστέες από κάθε εχέφρονα, απειλούν να δυναμιτίσουν το κλίμα αρμονικής συνυπάρξεως, για το οποίο όλοι οι σώφρονες πολίτες της Αλβανίας έχουν αγωνισθεί.. Και ακόμη απειλούν να πυροδοτήσουν νέες συγκρούσεις και μίση στην ευρύτερη περιοχή.

Στην κρίσιμη λοιπόν αυτή στιγμή, απαιτείται από κάθε υπεύθυνο νηφαλιότητα, αποφυγή αυτοδικιών, αναζήτηση της αλήθειας και επιβολή της δικαιοσύνης. Και ακόμη επιβάλλεται να ενταθούν οι ειλικρινείς προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ο σεβασμός της ελευθερίας κάθε πολίτη και όλων γενικώς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ».

Την μάχη της επιβίωσης δίνουν καθημερινά οι Έλληνες στη Χειμάρα. Ένας αγώνας με όπλο τους την Ελληνική γλώσσα, την αγάπη και την λησμονιά της πατρίδας. Δείτε το παρακάτω βίντεο και ενημερώστε όλους τους φίλους σας. Αξίζει να το δουν και αυτοί. Πρέπει να είμαστε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων αυτές τις δύσκολες ώρες.



apollonios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΣ : Αντισταθείτε με τον παρακάτω τρόπο :


1) Βγάλτε ΚΑΙ εσείς ένα σεντόνι έξω από το μαγαζί σας

2) Τοποθετήστε τα προϊόντα σας επακριβώς όπως κάνου
νε οι παρέμποροι
3) Αυτόματα αποκτάτε την «ΑΣΥΛΙΑ» που έχουνε οι παρέμποροι ! (ή όχι και γιατί τότε όχι)

4) Προσαρμόστε ΤΙΜΙΑ τις τιμές σας δίχως ΦΠΑ και απόδειξη.

5) Το μαγαζί σας μέσα λειτουργεί ΩΣ έχει.

Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας να το πράξετε. Από τη στιγμή που το κράτος αδυνατεί να σας προστατεύσει ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ : Όταν διακυβεύεται η επιβίωση σας (και όχι μόνο η οικονομική ) ΑΙΡΕΤΑΙ ο χαρακτήρας του αδίκου ! Η βρείτε μου εσείς οι έμποροι έναν καλύτερο τρόπο να επιβιώσετε εσείς και η οικογένεια σας. :

Συλλογικά σκεφτείτε το και αποφασίστε.

Μόνο έτσι με αυτού του είδους την ΕΙΡΗΝΙΚΗ και ΤΙΜΙΑ «επανάσταση» έχουμε ελπίδες να σώσουμε τον τόπο μας !

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ.

(προτάσεις δε θέλετε ; Ιδού άλλη μία. Μην ψάξετε να την βρείτε στις μεγάλες φυλλάδες… ΜΟΝΟ ΕΔΩ)

Αρθρογραφία : Άγγελος Ι.Ρ. και Δημήτρης Π.Γ.
Τα πλήρη στοιχεία μας στη διάθεση οποιουδήποτε φορέα ή Ιδιωτικού επώνυμου προσώπου ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ .-

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : http://eglimatikotita.blogspot.com/ & http://free-apopsis.blogspot.com/